تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html)
+---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html)
+----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html)
+----- موضوع: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) (/thread-28974.html)

صفحه: 1 2 3 4

تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - سخنگو - ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۱۸

بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 08.jpg]

سلام بر همه هم سنگر ها.....

خیلی از کاربران خوب تالار با ارسال هاشون و با مباحث خوبشون به بالا بردن سطح آگاهی ما کمک کردند و حضور موثر و همیشگی در تالار داشته اند...
برخی از کاربران فعال زحمات شایانی را برای بخش های مربوط به فعالیتشان متقبل شده اند و از هیچ تلاشی جهت ارتقا سطح کیفی تالار دریغ نکرده اند . . .

خیلی از عزیزان همسنگر با پست هاشون ، با تاپیک هاشون و ... کلی به ما تلنگر زدن ، کلی باعث بیدار شدن ما شدن (ان شاءالله) ، باعث کلی خیر شدن.
خیلی ها با مطرح کردن سوال هاشون و دغدغه هاشون،باعث شدن که ما جواب خیلی از سوال هایی که به ذهنمون هم نرسیده بود رو بریم دنبالش و ...
خیلی ها هم دارن پشت صحنه کار میکنن.برای زیبایی تالار ،برای اماده بودن فضای تالار،برای نظم تالار،برای مسائل فنی تالار و ...

از همه عزیزان ، از همه همسنگرهای عزیز تشکر میکنیم.و دعا میکنیم که عاقبت به خیر بشن.
خیلی از این عزیزا الان دیگه به تالار سر نمی زنن ، ان شاء الله که هر جا هستن سلامت و موفق باشن.

شما هم اگه می خواید از همسنگر هاتون تشکر کنید بسم الله...(چه به صورت کلی ،چه جزئی)

یا علی.

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - sarallah - ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۳۵

باید اعتراف کنم که قبل از اینکه با بیداری اندیشه آشنا بشم واقعا در فضای مجازی احساس غربت میکردم ولی طی این مدتی که ثبت نام کردم بیداری اندیشه جزو اولین سایتهایی هست که هر وقت میام توی اینترنت بهش سر میزنم و توی این مدت هم خیلی از حرفهای دلم رو توی این فضا زدم که جای دیگه ای نمیتونستم بگم و البته خیلی حرفهای خوب و آموزنده هم خوندم .

ابتدا از مدیران عزیزی که از ابتدا در ایجاد این فضا نقش داشته اند تا مدیران و ناظرین عزیزی که هم اکنون هم برای تالار زحمت میکشن تشکر میکنم.

بعد هم از همه ی دوستام و کاربران عزیز بیداری اندیشه که توی این مدت خیلی چیز ها ازشون یاد گرفتم.

از همتون ممنونم.

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - مجنون الحسین - ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۳۶

حقیر هم از زحمات همه دست اندر کاران تالار بیداری اندیشه تشکر و قدر دانی ویژه دارمHeart
(ویژه بودنش به این صورت هست که در دعاها و مستحبات به یاد همه مدیران و ناظران و کاربران عزیز که حتما گردنم حق دارند هستم...ان شاءالله که به برکت وجودشان ،مقبول حق قرار گیرد)

ان شاءالله دست هر مدیرو ناظر و کاربر و مهمانی که به کیبورد خورده و وارد تالار شده و میشه به زودی به ضریح مطهر امام حسین علیه السلام برسه و همگی زیر سایه ائمه علیهم السلام و در رکابشون عاقبت بخیر بشیم.HeartSmile

التماس دعا از همگی

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - عبداللهی - ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۵۶

بسه تعالی
من عضویت در این تالار را برای خود یک نعمت و موهبت الهی می دانم .
از نوشته ها وبیانات برادران و خواهرانم در این تالار درس می گیرم
و
برای همگی ارزوی خیر و خوبی و برکت در زندگی و عاقبت بخیری می کنم
خوشحال باشید و شاد و امیدوار و مهدوی

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - رضوانه - ۱/آبان/۹۲ ۲۲:۲۳

به نام خدا
سلام

از همه بزرگوارانی که در هر مرتبه و مقامی در این تالار با ارسال هاشون به اطلاعات ما افزودند کمال تشکر رو دارم...
و یه تشکر ویژه از آقای [b]علی110 بابت پست ها و تاپیک های عالیشون

همیشه موفق باشید
یا حق

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - بیداری اندیشه - ۱/آبان/۹۲ ۲۳:۱۳

بنده هم تشکر صمیمانه دارم از همه کاربرانی که با دلی پاک و بی غش همه کمبودها و کاستی های ما رو می فهمن و تحمل می کنن اما در عین حال به وظیفه خودشون عمل می کنن و کاری ندارن کسی ازشون استقبال کنه یا نه. اینها سبب برکت تالار هستن.

از همه عزیزان مدیر هم که وقت می گذارن و گاهی اوقات زیاد اذیت میشن هم تشکر میکنم و از دست اندرکاران برگزاری مراسم سالگرد تالار که حقیقتا روحیه صمیمیت و تلاش همه رو افزایش میده.

ما که کاره ای نیستیم ان شاءالله به حق این شب عزیز اجر زحمات همه عزیزان رو مولا علی علیه السلام بده در دنیا و سر پل صراط و در بهشت...

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - یاســین - ۱/آبان/۹۲ ۲۳:۵۲

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
بنده هم تشکر میکنم از تمامی دوستانی که وقت میذارن و علم خودشون رو در اختیار دیگران قرار میدن،ان شاءالله خداوند علمشون رو افزون کنه
دوست دارم یه تشکر ویژه داشته باشم خدمت اقا وحید که ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم و در رفع سوالات و شبهات تالار خیلی کوشا هستن با اخلاق خوب و سعه صدرشون
و یه تشکر دیگه از اقا محمد بابت سر صفحه های زیبا و خلاقشون

امیدوارم همگی دوستان سلامت،خوش روزی،عاقبت به خیر و مورد رضایت امام زمان عزیزمون باشن
مجرد ها همسران شایسته
و متاهل ها هم فرزندانی صالح نصیبشون بشه
التماس دعا

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - یا امام رضا - ۱/آبان/۹۲ ۲۳:۵۶

سلام
بنده هم به سهم خودم یه تشکر حیدری وار از همه مدیران،ناظران،کاربران و ... تشکر میکنم،واقعا مطالب مفید و سودمندی تو تالار پیدا میشه،ان شاالله اجر همه با حضرت صدیقه طاهره.
عید همگی هم مبارک باشه

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - help me - ۲/آبان/۹۲ ۲:۰۳

سلام به همه ی کاربرای عزیز بیداری اندیشه امیدوارم هر جا هستین خوش و خرم و در پناه حق باشید .
این سایت بهترین و امن ترین سایته تو این فضای مجازی هست ، من به شخصه خیلی مطالب خوب از کاربرای اینجا یاد گرفتم .

پاسخ به: تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) - عبدالرحمن - ۲/آبان/۹۲ ۴:۲۹

بسم الله الرحمن الرحیم

من هم بعد از تبریک به مناسبت عید الله الاکبر از کاربران این تالار تشکر می کنم

البته عزیزانی مثل علی110 ، وحید ، سید ابراهیم ، آقا سید و دوستان دیگه که به ما مطلب زیاد یاد دادند جای خود محفوظ

اما در اینجا

1-از دست اندرکاران پشت صحنه تشکر می کنم مخصوصا افرادی که حامی مالی هستند چون متاسفانه کار فرهنگی بدون بودجه جلو نمیره!

2-کاربرانی که کمتر ازشون یاد میشه و بعضی هم قبلا بودند و الان کمتر سر می زنند و کاربرانی که به رحمت خدا رفتند و ازشون خبر نداریم

3-کاربرانی که با رفتارهاشون باعث شدند خود بنده خیلی چیزها یاد بگیرم و یه جورایی پیشرفت کنم. به عبارت دیگه رفتار خوبی نداشتند ولی به نفع من یا افراد دیگه شدند.

در مورد غیر کاربران

4-درسته که استاد رائفی پور مستقیما کاربری اینجا ندارند ولی چون خیلی حق گردن من و احتمالا خیلی از کابران تالار دارند و شاید هم سر بزنند برا سلامتیشون سه تا صلوات بفرستید.

5-و همچنین آقای خادم الامام که مقالاتشون یکی از مشوق های اصلی من بود در این جریانات خدا حفظشون کنه

و در آخر مورد 2 رو توضیح بدم

من یه افرادی رو دیدم توی این تالارا که با سن کمشون حقیقتا معلم خیلی خوبی بودند

افراد گمنام و بی ادعا

حقیقتا باید خودم جلوشون لنگ پهن کنم

به چیزایی فکر میکنن که من تا حالا تو عمرم فکر نکردم و به چیزهایی فکر نکردند که من شاید برام دغدغه بوده

کارهاشون خالصانست حتی با گذاشتن یک شعر کپی پیستی ماهی یکبار

نگید این کیه همش مطلب کپی پیستی میزنه یا شعر یا چیزای دیگه رو کپی میکنه

خدا میدونه شاید یا چه بسا حتما جایگاهشون پیش صاحب این امر از ما که فکر میکنیم خیلی کارمون درسته بالاتر باشه(دیگه ببخشید فیلم هندی شد!!!)>> اصلا منظور شخص خاص نبود

عرصه مهدویت عرصه خدمت است نه ریاست طلبی یا شهرت طلبی و اینجا همه یک درجه دارند.همه سرباز هستند.

نتیجه اخلاقی:هر کسی به هر مقداری با هر کیفیتی برا حضرت کار کرد دمش گرم.