تالار گفتگوی بیداری اندیشه
.......بسیج........... - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: دفاع مقدس و شهدا (/forum-54.html)
+--- موضوع: .......بسیج........... (/thread-29595.html)

صفحه: 1 2

.......بسیج........... - عبدالرحیم - ۲/آذر/۹۲ ۲۰:۵۷

بسم رب الشهدا و الصدیقین

[تصویر: p_0011.jpg]

بسیج مدرسه عشق و مكتب شاهدان و شهیدان گمنامی است كه پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند. (امام خمینی رحمة الله علیه).

هفته بسیج را به تمامی بسیجیان و ولایتمداران تبریک میگوییم.

یاعلی.

پاسخ به: .......بسیج........... - help me - ۲/آذر/۹۲ ۲۱:۰۷

بنده هم بسیجی نیستم ولی بسیجیا رو دوست دارم Big GrinHeart
هفته بسیج رو هم بهشون تبریک میگم....Rose

امام خمینی (رحمة الله علیه) : بسیج لشکر مخلص خداست

[تصویر: 138522462946021.jpg]

پاسخ به: .......بسیج........... - عبدالرحیم - ۳/آذر/۹۲ ۱۵:۴۴

بسم رب الشهدا و الصدیقین

مرحوم استاد شهریار درباره بسیج غزلی سروده که در دیوان اشعار ایشان موجود است.

یا علی باز از خدا دستی به همراه بسیج
جاودان کن در جهان این جلوه و جاه بسیج

یا علی خون حسینت کی رود از یادها
گو ببیند زینب این غوغای خونخواه بسیج

تا علمدارش گشاید بال شاهین علم
می دهد فرمان حسینت کو بود شاه بسیج

اشک و خون می بارد از آفاق آذربایجان
خود به مژگان رفت آذربایجان را بسیج

می زداید دود آه خیمه های سوخته
خیمه و خرگاه زد در کربلاآه بسیج

کور دل بودند اهل کوفه و بیعت شکن
قوم سلمان است این قوم دل آگاه بسیج

غرش ای شیر خدا ببر و پلنگ خفته را
تا شود صدامیان خرگوش و روباه بسیج

لشکر اسلام شد چون سیل وطوفان در خروش
کفر اگر خود کوه باشد می شود کاه بسیج

روز کین و انتقام است از گروه حرمله
چند باشد داغ اصغر زجر جانکاه بسیج

رهبر از نصر من الله داد فرمان جهاد
تا رسد فتح قریب از نصرت الله بسیج

صد هزار از “بیست میلیون” رهسپار جبهه هاست
تا بیفتد خرمگس در دام جولاه بسیج

رغبت و شوق شهادت خرمنی انباشته است
حاش لله نیست یک جو، هرگز اکراه بسیج

کربلاتشنه است و بر سقای خود چشم انتظار
طلعت ماه بنی هاشم بود ماه بسیج

با شعار یا محمد شیعه و سنی یکیست
نیست جز قرآن و حق ذکری در افواه بسیج

این سفر با “فتح پایان” باز می گردد سپاه
می دهد پایان به فتح گاه و بی گاه بسیج

سر به درگاه خدا می ساید این جهد و جهاد
(شهریارا) تا به سایی سر به درگاه بسیج

یاعلی.

پاسخ به: .......بسیج........... - help me - ۳/آذر/۹۲ ۲۱:۴۰

خسته نباشی بسیجی .....
Smile

[تصویر: 138531299703311.jpg]

پاسخ به: .......بسیج........... - عبدالرحیم - ۴/آذر/۹۲ ۱۵:۰۲

بسم رب الشهدا و الصدیقین

ان شاءالله از این پست به تفکر بسیجی و ویژگیهای ان میپردازم

اگر بخواهیم مفهوم بسیج و تفکر بسیجى را در ادبیات انقلاب اسلامى جستجو کنیم، چاره‏ اى جز بیان مراد حضرت امام(رحمة الله علیه) از بسیج و تفکر بسیجى نداریم. در اندیشه امام(رحمة الله علیه) بسیج نهادى است اجتماعى با ابعاد متعدد. در این نگرش بسیج دیگر صرفاً سازمانى نظامى نیست که فقط در زمان جنگ و براى دفاع در مقابل دشمن شکل گرفته باشد، بلکه نهادى است وسیع و پاسخگوى نیازهاى اساسى و حیاتى جامعه و با اجزاى دیگر نظام، چنان هماهنگى و پیوندى دارد که انفصال آن جز با انحلال جامعه اسلامى متصور نیست.
بسیج در صورتى می‏تواند نهادى جامع و شامل جهات متعدد و پایدار شناخته شود که نیازهاى دایمى و باورها و ارزش‏هاى فرهنگى پدیدآورنده آن به‏روشنى تعریف شوند. این نیازها ممکن است اقتصادى، سیاسى، فرهنگى و یا نظامى باشند.
به فرموده امام(رحمة الله علیه) «بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمرى است که شکوفه‏ هاى آن بوى بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‏دهد، بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامى است که پیروانش بر گلدسته‏ هاى رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده‏اند. بسیج میقات پا برهنگان معراج اندیشه پاک اسلامى است که تربیت‏ یافتگان آن، نام ونشانى در گمنامى و بینشانى گرفته‏ اند.»

از دیدگاه امام، بسیجى کسى است که در عمل علاقه خود را به پیشرفت و حفظ و گسترش اقتدار نظام اسلامى و شأن و حیثیت ملت مسلمان نشان دهد. یعنى بسیجی ‏بودن معیار و ملاکى است که بر اساس آن میزان تعهد اعضاى آن به اصول و آرمان‏هاى انقلابى سنجیده می‏شود. شناخت بسیجى در وضعیت کنونى و آینده از ضروریات بزرگى است که در سرنوشت سامان‏ دادن به کشور، ترویج اسلام ناب و تداوم راه مقدس انقلاب و امام راحل (سلام الله علیه) نقش تعیین‏ کننده دارد. ملاک و مبنا براى معرفت بسیجى، تفکر بسیجى است که ما را می‏تواند به گوشه‏ هایى از حیات معنوى او رهنمون و ماهیت و شخصیت واقعى این انسان معنوى و الهى را براى ما روشن سازد.
یاعلی.

پاسخ به: .......بسیج........... - عبدالرحیم - ۵/آذر/۹۲ ۱۲:۰۶

بسم رب الشهدا و الصدیقین
یکى از کامل‏ترین تعاریف از بسیج را امام خامنه‏ اى(مدظله‏العالى) ارائه فرمودند. ایشان در تعریف بسیج گفته‏ اند: بسیج عبارت است از مجموعه‏اى که در آن پاکترین انسان‏ها، فداکارترین و آماده به کارترین جوانان کشور در راه اهداف متعالى این ملت و براى به کمال و به خوشبختى رساندن این مردم جمع شده‏ اند.
هم‏چنین فرمانده کل قوا در تعریف دیگرى می‏فرمایند: بسیج یعنى حضور ناشى از ایمان و اخلاص و انگیزه دینى و ایمان صادقانه در هر میدانى که انسان احساس می‏کند کارآیى و توانایى حضور در آن میدان را دارا است. این معناى بسیج است.
ایشان هم‏چنین در فراز دیگرى می‏فرمایند: «بسیج عبارت است از تشکیلاتى که در آن افراد متفرق و تنها، به یک مجموعه، به یک مجموعه عظیم و منسجم، به یک مجموعه آگاه و متعهد و بصیر و بیناى به مسائل کشور و به نیاز ملت، تبدیل می‏شوند، مجموعه‏اى که دشمن را بیمناک و دوستان را امیدوار و خاطرجمع می‏کند».

در نظر معظم له، تمامى مردم مؤمن و انقلابى بسیجی ‏اند و همه زنان و مردانى که آماده دفاع از انقلاب و کشور هستند، می‏توانند در زمره بسیج قرار گیرند. ایشان در این‏باره این‏گونه بیان می‏دارند: «بسیج یک پدیده انقلابى است که ملت و مسؤولان باید آن‏را جدى گرفته و قدر بدانند و انقلاب با فراگیرشدن بسیج بیمه خواهد شد. بسیج یک مسأله مهم و جدى براى نظام میباشد. بسیج، تمامى نیروهاى مؤمن، پرشور، با انگیزه و توانمند در جامعه اسلامى، اعم از زن و مرد را که قادر به دفاع از انقلاب و کشور هستند، شامل میشود».

یاعلی.

پاسخ به: .......بسیج........... - عبدالرحیم - ۸/آذر/۹۲ ۰:۵۳

بسم رب الشهدا و الصدیقین

«بسیجى» از جمله واژه‏ هایى است که به لطف انفاس قدسى امام، تنها در لغتنامه و دایره المعارف انقلاب اسلامى یافت می‏شود. «بسیجى» فرد عاشق سر از پا نشناخته‏اى است که لحظه لحظه زندگى خویش را وقف اسلام و قرآن و ولایت و انقلاب اسلامى کرده است.
او مطیع اوامر «ولى فقیه» زمان است؛ بر دشمن می‏تازد و امان از او می‏برد؛ «پارساى» شب است و «شیر» روز؛ هدف غایى بسیار والاى بسیجى، او را در جایگاهى بس مقدس قرار داده است. یک چریک یا یک پارتیزان براى جنگ خود علیه دشمن هدف عالى دارد. او می‏جنگد تا کشور و مردمش را از تجاوز دشمن و از یوغ استعمارگر نجات دهد. این به ‏نوبه‏ خود هدفى عالى است؛ اما در این راه چیز دیگرى نیست. آخرش همین است و بس.
اما بسیجى می‏جنگد چون به‏ واسطه ولى فقیه زمان خود مطیع اوامر الهى است؛ یعنى می‏جنگد چون دستور خداوند، جهاد است و صلح می‏کند چون اراده خدا بر آن قرار دارد. این است که به بسیجى روح و نشاط می‏دهد و او را تا ردیف اولیاى الهى ارتقا می‏بخشد. همین درجه از عبودیت و بندگى است که آن یار سفر کرده را به وجد می‏آورد تا آنجا که بسیجى را فرزند خود می‏خواند و با آن درجه از خلوصى که در وجود مبارکش سراغ داریم، برانگیخته‏ شدن در روز محشر را با فرزندان بسیجی ‏اش از خدا مى‏خواهد.
بدین ‏ترتیب معلوم می‏شود که بسیجى مفهومى کلی ‏تر از رزمنده است چراکه مراتب بندگى فقط در جنگ نیست که تبلور می‏یابد بلکه در تمام شئون زندگى بشرى عینیت دارد. بسیجى کسى است که در هیچ‏یک از دسته‏ بندی ‏هاى مادى و متعارف قرار نمی‏گیرد. نه متعلق به حزب است و نه متعلق به زمان، مکان، طایفه، صنف به‏ خصوصى و نه هر دسته‏ بندى دیگر. زیرا بسیجى یار امام است و بسیجى عبد خداست و انسانى از تبار ابراهیم(علیه السلام) که اسماعیل‏ وار، مصمم و عاشقانه به مسلخ عشق می‏رود؛ راه حق می‏جوید و سالک همیشه کوى دوست است
ان شاءالله ادامه دارد...

پاسخ به: .......بسیج........... - مصباح - ۲/آذر/۹۳ ۱۵:۲۶

بسم الله الرحمن الرحیم

امام خمینی (رحمة الله علیه) :
"فرزندان انقلابیم! بغض و کینه ی انقلابیتان را در سینه نگه دارید. با غضب و خشم بر دشمنانتان بنگرید و بدانید پیروزی از آن شماست."

من یک بسیجی ام، قومیت نمی شناسم : اهل جهان اسلام!
مرز من به قول حاج احمد، تا آنجای دنیاست که " لا اله الا الله" گفته می شود. اصلا مرز من از آنجا هم فراتر است : مرز من همه ی دنیاست، تا آنجا که اراده خداوند متعال بر آن است که کلمه ی حق گفته شود.

من اهل فلسطینم، اما، مذهبم تشیع است. قلبم برای شیعیان بحرین می تپد. من به امر امام با کینه ی انقلابی به اسرائیل خوابم می برد و با همین کینه از بسترم بلند می شوم. اصلا من با این کینه خو کرده ام : کینه ای به عمر همه ی تاریخ، به عمر خلقت ابوالبشر. اما در سقیفه به اوج خود رسید!

من یک بسیجی ام، به عمر همه ی تاریخ! میان کوچه های مدینه، که طناب به گردن امامم بسته بودند، به خدا، به خدا که دستانم بسته بود وگرنه من هم بودم، با حسنین گریه می کردم!
وقتی قنفذ ملعون با غلاف شمشیر به بازوی مادرمان زد، اول به بازوی من خورد، نشانش هنوز هم هست : بغضی هزار ساله!!

جگرم میان تشت ریخت اما هیچ وقت امامم را مجبور به صلح نکردم!

من دو بار در 61 جبهه بودم : یکبار در کربلا، یکبار در شلمچه !
آری من در کربلا هم بودم، سرم را بر روی نیزه ها نمی بینی؟؟!!
من با همین کینه ی مقدس زندگی می کنم. اصلا با همین کینه هم 57 انقلاب کردیم. کی گفته است کینه بد است؟؟!!
اتفاقا روزی که رجعت می کنم به دنیا هم، همراه من خواهد بود.

من برادر حاج احمد متوسلیان هستم. او هم با کینه ی اسرائیل زندگی می کرد.
چمران هم همه ی خوشی ها را به لذت همین بغض سه طلاقه کرد و به لبنان رفت.
من برادر عماد مغنیه هستم. او عاشق امام بود، مصداق " رجال صدقوا ما عاهدوا الله". من مانده ام به امید بخش دوم این آیه...

سر من با سر همت از تن جدا شد و تنم با استخوانهای تن شهید علی هاشمی به خاک سپرده شد. من برادر فضلی هستم، مصداق بخش دوم آیه!
اصلا من فرزند روح الله هستم!

من یک بسیجی ام. امامم سید علی حسینی است!

من کینه ی دشمنان امامم را در دل دارم. اما در کوی دانشگاه به اوج خود رسید!
هشت ماه دفاع مقدس سال 88 از هشت سال جنگ با صدام بر من سخت تر گذشت!

بغضم اما در نماز جمعه 88 به عمر تاریخ ترکید.....
از آن روز زیارت عاشورا که می خوانم، مصداق هایش برایم تازگی دارد :
" اللهم العن اول و الثانی و الثال و الرابع.."

خدا لعنت کند "اسس اساس ظلم" را !
همانها که اشکت را در آوردند :

[تصویر: ggff2_300x200.jpg]

"ای سید و مولای ما! ما آنچه باید بکنیم انجام دادیم، انچه باید گفت هم گفتیم و خواهیم گفت. من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبرویی هم دارم که این را هم خود شما به من دادید. همه ی اینها را من کف دست گرفتم در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد، اینها همه نثار شما باشد. سید ما، مولای ما! دعا کن برای ما !"

آقای ما، مولای ما! پیش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهادت بده که ما تا آخرین نفس، سرباز توییم، آبرویی هم که اگر داریم(که آن را هم تو به ما دادی) با این جان ناقابل تقدیمت می کنیم.

سید ما، مولای ما! دعا کن برای ما....

بسیجی باید در وسط میدان باشد - عمار رهبری - ۲/آذر/۹۳ ۱۷:۵۷

کلیپ صوتی | عاشق کربلا

امام خامنه ای:
اگر روحیه بسیجی را ازدست دادیم چه؟ اگربه جای توجه به تکلیف و وظیفه وآرمان الهی، به فکر تجملات شخصی خودمان افتادیم چه؟ اگر جوان بسیجی را، جوان مؤمن را، جوان بااخلاص را - که هیچ چیزنمیخواهد جز این‌که میدانی باشد که در راه خدا مجاهدت کند - درانزوا انداختیم و آن آدم‌پرروىِ افزون‌خواهِ پرتوقعِ بی‌صفاىِ بی‌معنویت را مسلط کردیم چه؟ آن وقت همه چیز دگرگون خواهد شد.

اگر در صدر اسلام فاصله بین رحلت نبى‌اکرم صلوات‌اللَه‌وسلامه‌علیه و شهادت جگرگوشه‌اش پنجاه سال شد، در روزگار ما، این فاصله، خیلی کوتاهتر ممکن است بشود و زودتر از این حرفها، فضیلتها و صاحبان فضایل ما به مذبح بروند. باید نگذاریم. باید در مقابل انحرافی که‌ممکن است دشمن بر ما تحمیل کند، بایستیم.

... بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلتهای اصلی انقلاب زنده بماند.
۱۳۷۱/۰۴/۲۲
عاشق کربلا

[تصویر: w400]

پاسخ به: .......بسیج........... - Bidel.s - ۲/آذر/۹۳ ۲۰:۰۱

بسیج به معنای واقعی کلمه
هر ملتی نیاز دارند
هر دوره ای نیازش دارن
و هر پیروزی پایداری نیازمند یک بسیج پایدار است
از چفیه دار های ایرانی ها تا سرخ نقاب های انگلیسی
روزتون مبارکHeart(فکر کنم اولین باره از این شکلک استفاده می کنم)