![]() |
|
از زندگی چه میخواهید؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: از زندگی چه میخواهید؟ (/thread-30192.html) |
از زندگی چه میخواهید؟ - رهگذر. - ۳۰/آذر/۹۲ ۱۸:۳۲ سلام به باورم آرزوها، اهداف و خواسته های انسان ها در سطح مادی و ظاهری و در سطح غایت شناسی قابل تفکیک هستند.آرزوهای شما اگر رسیدن به یک سطح اجتماعی خاص، کسب مدرک دانشگاهی خاص، رسیدن به امکانات رفاهی خاص، و از این گونه... باشد، همان آرزوهای مادی و ابزاری هستند نه غایتی ، متناسب با اصل وجودی ما انسان ها.البته کاری ندارم که برخی از این آرزوها غایت خواسته های بسیاری از انسان هاست، در این بحث منظورم، خواسته نهایی ما و زندگی فراتر از این خواسته ها است. فکر نمی کنم هر کدام از ما انسان ها تنها برای رسیدن به یک سری از آرزوها مثل ماشین مدل بالا، ویلای خاص، زندگی در کشور خاص، مدل لباس خاص، مدرک دانشگاهی خاص، یا شغل خاصی قدم به این دنیا گذاشته باشیم که به نظر می رسد نوعی توهین به شعور، واقعیت انسان بودن است.این آرزوها را می توان حاصل اهداف یا خواسته های نهایی و حقیقی انسان ها یا وسیله ای برای دست یابی به آن خواسته های غایی دانست.مثلا خودشناسی، خداشناسی و درک و تجربه عاشق بودن و ... آرزوی غایی به شمار می آید.منظور من این نیست که آرزوهای مادی ذاتاً بد هستند بلکه می توانند وسیله ای باشند برای رسیدن و شناخت مدارج و سطوح بالاتری از انسان بودن و تجربه زندگی کردن. منظور بنده این است که ما انسان ها حقیقتاً با شناختی که تا کنون از زندگی پیدا کرده ایم، از زندگی و از حضور خود در این دنیا چه منظور و خواسته ای داریم و دوست داریم چگونه در یک سطح عمیق تری از خواسته ها، زندگی را تجربه کنیم می خواهید به ثروت برسید، یا موفقیت در یک شغل یا کسب مهارتی؟دوست دارید مشهور باشید صاحب قدرت باشید در این جهان؟ اگر به این اهداف دست پیدا کردید یعنی اگر ثروتمند یا انسان موفق شدید یا فرض کنید تمام امکانات مادی را در اختیار داشته باشید، با این فرض، اکنون لحظات عمر را چگونه تجربه خواهید کرد؟چگونه و برای چه چیزی زندگی خواهید کرد؟ پاسخ به: از زندگی چه میخواهید؟ - aaaaa - ۱/دی/۹۲ ۲:۱۴ سلام من خیلی فکر کردم ولی به نتیجه نرسیدم حتی تاپیکی با همین عنوان هم باز کرده بودم ولی باز هم نمیدونم تو زندگی می خوام چیکار کنم.فکر کنم خیلی خنگم ![]() این هم لینک تاپیک من http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30013.html |