![]() |
|
در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +---- بخش: جنگ سایبری (/forum-65.html) +---- موضوع: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* (/thread-30456.html) صفحه: 1 2 |
در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - ضحی - ۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۲۶ بسم الله الرحمن الرحیم سلام قصد دارم در این تاپیک در راستای جنگ نرم به معرفی بخش Yahoo Answers سایت Yahoo بپردازم... اولین سوال : خوب چرا باید این سایت را بشناسیم؟ در پاسخ به این سوال کلیدی باید بگوییم در جهان فعلی و در قرن 21 جوانان که حق گراترین افراد هستند اطلاعات خود را بیشتر از طریق منابع اینترنتی دریافت می کنند. خود شما چند بار برایتان سوالی بوجود آمد و در نبود اینترنت با خود گفتید اگر الان اینترنت داشتم جوابش را پیدا می کردم؟ حال جوانی غیر مسلمان که آشنایی اش با اسلام و بالاخص با تشیع به اندازه آشنایی من و شماست با رسوم مذهبی مایاها (البته بلا تشبیه) به دلیل هجمه تبلیغاتی استکبار جهانی قصد پرسیدن سوالاتی را دارد که در ذهنش ایجاد شده این سوال را در منابع انترنتی اعم از سایت مورد بحث مطرح می کند. خب چه خوب نه؟؟؟ نه این تازه اول بدبختی است چرا که بلافاصله با برادران از اسلام متنفر یهودی یا برادران به ظاهر معقول وهابی روبرو می شود... و این از کم کاری شیعه است... از آنجایی که ایجاد اکانت جدید در یاهو میسر نیست* از تمام دوستانی که ID یاهو دارند تقاضای مساعدت دارم بالاخص متخصصین علوم مذهبی چرا که حقیر در بسیاری از مواقع فقط جهت عرض اندام و خالی نبودن عریضه پست می گذارم و توانایی پاسخ گویی به بسیاری از شبهات را ندارم... *در این مورد در پست 6 توضیحاتی داده شده است. ادامه دارد انشاالله .... پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - t.kam67 - ۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۴۸ به نام او... سلام. 1- یاهو آیدی همچنان قابل ساختنه، فقط یه ترفند خاصی داره که اگر لازم بود بگید توضیح بذارم. 2- به نظر من مخاطبین Yahoo Answer به مراتب کمتر از Wikipedia هست. (مخصوصاً در ایران) پس چه خوب که در ویکی پدیا مطالب کامل و دقیقی بذاریم، چون واقعا صفحات اسلامی مظلوم واقع شدن و خیلیاشون خالی هستن! پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - ضحی - ۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۵۲ نقل قول:- یاهو آیدی همچنان قابل ساختنه، فقط یه ترفند خاصی داره که اگر لازم بود بگید توضیح بذارم. بله این رو شنیده بودم خوشحال میشم درموردش توضیح بدید. درمورد ویکی پدیا هم مسئله من کاربران غیرایرانین ... مسئله تبلیغ اسلام البته ویکی پدیا هم هست سایت های زیادی هستن چون جند وقتی بود با یاهو انسورز آشنا شده بودم گفتم معرفیش کنم بد نباشه چون خیلیا نمی شناسنش ...
پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - عبدالرحمن - ۱۵/دی/۹۲ ۱۲:۱۲ من امتحان نکردم در یاهو ولی شاید جوابای مخالف رو پاک کنند وگرنه میشن رسانه ما چون تو ویکی پدیا مدیراش دائم پست ها رو پالایش میکنن ولی مردم عادی کمتر حوصلشو دارن بیان دونه دونه پست ها رو جواب بدن من یبار سعی کردم جواب بزارم ولی گزینه ش غیر فعال بود نمیدونم قانونش چطوریه الان که زدم گرفت امیدوارم حذف نشه http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060913040155AAzss3s پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - SAViOR - ۱۵/دی/۹۲ ۱۲:۱۹ ....................................... پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - t.kam67 - ۱۵/دی/۹۲ ۱۴:۱۴ (۱۵/دی/۹۲ ۱۰:۵۲)ZOHA313 نوشته است: بله این رو شنیده بودم خوشحال میشم درموردش توضیح بدید. آموزش ساخت ایمیل یاهو پس از حذف ایران ویکی انگلیسی در صورت استفاده از منبع معتبر و دقت در صحت گفتار میتونه کمک بیشتری به شما بکنه. البته من چندین ویرایش توی ویکی فارسی داشتم، اما انگلیسی چنتا کوچیک داشتم فقط. پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - عبدالرحمن - ۱۵/دی/۹۲ ۱۴:۲۱ ویکی پدیا دربست برای صهیونیست هاست منبع براشون اهمیت چندانی نداره کافیه فقط به نفعشون صحبت کنی البته اگر تو مسائل علوم پایه بهشون کمک کنی خوشحال هم میشن پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - ضحی - ۱۵/دی/۹۲ ۱۶:۰۷ (۱۵/دی/۹۲ ۱۲:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: من امتحان نکردم در یاهو حذف تو کارشون هست اما درصورتی که توهین باشه مثلا یادمه یه بار یکی درمورد مسلمونا یه چیزایی پرسیده بود یهودیه رفت جوابشو بده گفت چون بچه ی اون یکی (منظورش حضرت اسماعیل (علیه السلام) بود) از نسل ابراهیم هستن منم اعتراض کردم پستش به دلیل توهین حذف شد جالبه که اولی یا دومین پست خودمم حذف کرده بودن یادم نیست دقیقا چی گفته بودم که به بهشون برخورد تازه 10امتیاز منفیم فکر کنم گرفتم ![]() نقل قول:آموزش ساخت ایمیل یاهو پس از حذف ایران به نظر من یاهو انسورز بهتر از ویکی پدیاست از این جهت که مردم سوال شخصیشون رو می پرسن البته بعضیا هم فقط شبهه افکنی می کنن آموزشش هم جالب بود...
پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - ضحی - ۱۷/دی/۹۲ ۲:۰۹ سوال دوم : Yahoo Answers چیست؟ برای دیدن بهتر عکس ها روشون کلیک کنید. ![]() میگم اینجا که معرف حضور دوستان هست نه؟ اون زرده هم Yahoo Answers برای ورود باید از این طریق اقدام کنیم: روی Answers کلیک می کنیم این صفحه باز میشه... ![]() فکر نمی کنم زیاد نیاز به توضیح داشته باشه کلا... سوال سوم : ما باید چکار کنیم؟ کار ما با بخش Ramadan یا همون رمضان خودمونه آدرسش : 1.More 2. Society & Culture 3. Holidays 4. More 5. Ramadan ![]() ![]() ![]() ![]() اینم رمضان یعنی همون جایی که اکثر سوالات مربوط به اسلام و مسلمونا توش مطرح میشه... خیلیاشون هم صرف شبهه افکنیه... ![]() ادامه دارد انشاالله... پاسخ به: در قرن 21 چگونه جهاد کنیم؟ *//معرفی Yahoo Answers//* - t.kam67 - ۱۸/دی/۹۲ ۱۶:۴۰ ویکی پدیا اینجوری نیست که هر چیزی رو حذف کنه. اینم نمونش: فاروق |