![]() |
|
اطلاعاتی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: اطلاعاتی (/thread-30852.html) |
اطلاعاتی - ذولفقار - ۱/بهمن/۹۲ ۷:۵۸ با سلام و خسته نباشید میخواستم بگم که یک گروه اطلاعاتی تشکیل بدیم مثل وزارت اطلاعات خودمون ؟ البته شاید چنین گروهی باشه { من تازه عضو شدم و اطلاعات زیادی ندارم } باتشکر 9A8FBDACAAFBA83C5392D627A3A58C2D پاسخ به: اطلاعاتی - میلاد.م - ۱/بهمن/۹۲ ۸:۱۲ بسم الله . ضمن عرض سلام. خوش آمدید برادر عزیز. ببخشید ما یک گروه اطلاعاتی تشکیل بدیم که چی بشه؟ اصلا به چه درد می خوره؟؟ اصلا چه نوع اطلاعاتی منظور شماست؟؟؟
پاسخ به: اطلاعاتی - ذولفقار - ۱/بهمن/۹۲ ۸:۲۴ برای به دست آوردن اطلاعات از اهداف رصد سایتهای دشمن و غیره .....
پاسخ به: اطلاعاتی - قلب - ۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۱ سلام خوش آمدی در دستگاه اطلاعاتی همچین چیزی وجود داره نیازی به ما نیست وظیفه ما اینه که اطلاعات دینی خودمون و بقیه رو تقویت کنیم و ایمانمون رو
پاسخ به: اطلاعاتی - ذولفقار - ۱۳/بهمن/۹۲ ۶:۳۲ عزیزان منظور من به دست آوردن اطلاعات بیشتر و کامل تر از سایتهای فراماسونها و غیره .. هست تا اطلاعات دقیقی از اینها داشته باشیم مطمئن باشید خیلی به دردمون میخوره یه گروه یا یه سازمان اطلاعاتی مجازی برای سایت
|