![]() |
|
وهابي ها اذان را تغيير دادند - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +---- بخش: وهابیت اسلام نیست (/forum-17.html) +---- موضوع: وهابي ها اذان را تغيير دادند (/thread-30919.html) |
وهابي ها اذان را تغيير دادند - انتصـار - ۳/بهمن/۹۲ ۲:۱۳ به گزارش مشرق به نقل از شيعه آنلاين، اخبار رسيده از عربستان سعودي حاکي از آن است که مؤذن مسجد النبي صلي الله عليه و آله و سلم در شهر مدينه منوره در اقدامي بي سابقه که بدعتي جديد به شمار مي رود، بخشي از اذان را تغيير داد. ![]() گفته مي شود اين مؤذن وهابي، روز گذشته هنگام اذان صبح، بجاي عبارت "حي علي الفلاح" از عبارت "الصلاة في رحالکم" استفاده کرد. اين عبارت پيش از اين بکار نرفته بود. وي بعد از اين اقدام با واکنش و اعتراض بسياري از مسلمانان نمازگزار مواجه شد و در پاسخ به آنان که پرسيدند چرا عبارت هاي اذان را تغيير دادي، گفت: بخاطر باران هاي فراواني که اخيرا در کشورمان باريده و نعمت الهي بوده، بنده اين کار را کردم. پاسخ به: وهابي ها اذان را تغيير دادند - aboutorab - ۳/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۴ سلام « هر دم از این باغ بری میرسد » با تشکر از برادر عزیز جناب نهج الحسین علیه السلام ممنون از روشنگری تون خدا لعنتشون کنه این وهابی های مزدور و ریا کار رو که خیل عظیمی رو با این کارهاشون گمراه کرده و می کنند . موفق و سلامت باشند شیعیان و محبان مولای مظلوم حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام روحی فداک یا علی علیه السلام قال رسول الله صلی الله علیه واله: آَبیَ اللهُ آن یقبلَ عملَ صاحبِ بدعةٍ حتیّ یدع بدعتَه. (۱) خداوند عمل بدعت گذار را تا وقتی که دعوت به بدعتش می کند قبول نمی کند. قال رسول الله صلی الله علیه و اله: لا یقبل الله لصاحبِ بدعةٍ صوماً و لا صلوةً و لا صدقةً و لا حجّاً و لا عُمرةً و لا جهاداً و…یخرج من الاسلامِ کما تخرج الشعرة من العجین. (۲) خدا هیچ عملی را از قبیل نماز روزه صدقه حج و…از بدعت گذار قبول نمی کند و او از اسلام خارج میشود… . قال رسول الله صلی الله علیه و اله: اهل البدع شرالخلق و الخلیفة (کنزالعمال) اهل بدعت بدترین مخلوقات و موجودات هستند. قال رسول الله صلی الله علیه واله: اهل البدع کلاب اهل النار (کنزالعمال) اهل بدعت سگ های اهل آتش هستند. عنه فی قوله تعالی: إِنَّ الَّذِینَ فَرَّقُوا دِینَهُمْ وَ کانُوا شِیَعاً هم اصحاب البدع و اصحاب الاهواء لیس لهم توبة. انا منهم بریء و هم منی بُراء. (کنزالعمال) پیامبر اکرم صلی الله علیه واله درباره این آیه قرآن: “کسانى که دین خویش را پراکنده کردند و گروه گروه شدند” فرمودند آنها اهل بدعت و اصحاب و یاران هوا و هوس هستند . برای ایشان توبه ای نیست. من از ایشان بیزارم و ایشان نیز از من بیزارند. [b]
اسناد: ۱) سنن ابن ماجه ج۱ص۷۸ ۲) سنن ابن ماجه ج۱ص۷۷ حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ؟ پاسخ به: وهابي ها اذان را تغيير دادند - fafa* - ۳/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۹ چه بانقشه و کم کم دارن پیش میرن... ![]() خدا خیرشون نده...خدا لعنتشون کنه....دست روی بد چیزی گذاشتن. خدایا ظهور آقارو برسون..
پاسخ به: وهابي ها اذان را تغيير دادند - ضحی - ۵/بهمن/۹۲ ۰:۵۴ بسم الله سلام جالبه که فلسفه ی اولیه مذهبشون یا بهتره بگیم دینشون اینه ک هر چیز جدیدی بدعته بقول مولا امیرالمومنین (علیه السلام) دین رو همچون پوستین وارونه می پوشن... استاد رائفی میگفتن اینا بالاخره سلام به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو از آخر نمازم حذف می کنن |