![]() |
|
اگه من مدیر بودم .... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: اگه من مدیر بودم .... (/thread-30934.html) |
اگه من مدیر بودم .... - آلاله - ۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۸ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - انتصـار - ۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۹ منم موافقم با همه ش به شرطی که ما هم باشیم
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - هادی... - ۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۷ مدیریت جدید سایت با سلام در صورت امکان، عبدالرحمن را به یک نقطه ی نا مناسب و فاقد دسترسی به اینترنت تبعید کنید ، بنده و جمعی از دوستان، مبلغِ ناچیزی رو جمع کردیم ؛ در صورت ترتیب اثر دادن به این نامه ، به حساب شما واریز خواهد شد. با تشکر ستاد مبارزه با عبدالرحمن ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - مجید املشی - ۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۲ متنتون اما ضعیف بودا یکم با دوستان خوش سلیقه تر مشورت می کردید!!! ![]() مثل: خانوم رضوانه یا آقای Saivior در کل اما خوبه. حداقل توی فکرو خیال یه کارهای ممکنه از دستتون بر بیاد ![]() شوخی می کنم ها. جدی نگیرید یه وقت
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - آلاله - ۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۸ (۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۷)هادی... نوشته است: راجع به این قضیه رفراندوم برگزار میکنیم ! نتیجه رای گیری از همین الان مشخصه , شما نگران نباشید!!!! نقل قول: بله, درسته ولی این متن کلا نیم ساعته آماده شد, اگه مدیران گرام مخالفتی نداشته باشن جای کار داره!!![]() کلی سانسور کردیم !!!!!!!!!!!! پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - Tolou - ۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۵ بسم الله الرحمن الرحیم نقل قول:طلوع سه ساله که اسممونو عوض نکردیم، خواستیم یکباره، جبران کرده باشیم ![]() ولی در کل علت تعویض اسمم، پیشنهاد دوستان بود در راستای اشتباه نکردن با یکی دیگه ![]() و علت تعویض دوباره اسم هم پیشنهاد دوستان بود... گفتند طلــوع قشنگتره... ++ در مورد من میتونیید بدون سانسور متنتون را ادامه بدید ![]() پ.ن: اسم کاربری من طلوع نیست ها...طلــوع درسته پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - مرهم - ۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۴ اللهم صل علی محمد و ال محمد پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - Ali#59 - ۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۷ من هم که نقش شکیب رو ایفا میکنم تو این انجمن دیگه ![]()
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - انتصـار - ۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۹ ولی معلومه بچه ها حرف و انتقاد دارن ولی نمیتونن بزنن ![]() مدیرا خوب نیست جوری باشن آدم بترسه باهاشون حرف بزنه ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - مرهم - ۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۶ (۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: ولی معلومه بچه ها حرف و انتقاد دارن ولی نمیتونن بزنن به شما میگن یک انسان روشن فکر ![]()
|