![]() |
|
اندر احوالاتــــ من و تالار ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: اندر احوالاتــــ من و تالار ... (/thread-30995.html) |
اندر احوالاتــــ من و تالار ... - SAViOR - ۶/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۹ . ![]() _______________________________________________________________
![]() ______________________________________________________________
با توجه به استقبال دوستان از مجموعه طنزهای " اندر احوالات من و تالار "
تصمیـــم گرفتـــم تاپیـــک مجــزایی رو بــرای ایــن موضــــوع ایـجاد کنـــم. امیـدوارم مورد توجـه دوستان عزیــز قرار بگیره. قوانین تاپیک : هــــرگونه توهین و تمسخر و استفاده از کلمات و عبارات نامناسب ممنوع است. مطالبی که قرار میدهید حتی الامکان در قالب تصویر و ترول و مرتبط با تالار باشد. انـــجام هـــرگونـــه شــوخی و کل کل بیـــن آقایــان و خانــم ها ممنـــــوع اســـت! درصورت مشاهده هــرگونه پست خلاف قوانیـــن ، از دکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امــر نظارت ، متاسفانه موضـــوع بسته خواهد شد.ادامه دارد ...
![]() .اا پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - SAViOR - ۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۱ .
آرشیو مطالب پیشین :
.(برای دیدن عکس ها در اندازه اصلی بر روی هر کدام کلیک کنید ). . پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - رضوانه - ۷/بهمن/۹۲ ۲:۰۷ به نام خدا سلام راستش بعضی موقع که لیست افراد آنلاین رو میبینم... و میبینم جلوی اسم یه مدیر یا ناظم نوشته شده>>>>> در حال استفاده از ابزار مدیریت! تصوری که اون لحظه در من به وجود میاد تقریبا یه چیزی تو این مدل! : . . . . . . . . . اما چیزی که واقعا داره اتفاق میفته! : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . موفق باشید
پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - Ali#59 - ۷/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۲ آفرین...ایده خیلی خوبیه برای اینکه فضای تالار (به طور مثبت) عوض بشه ![]() یادمه اولین بار که اومدم یه کار طنز برای تالار بسازم...صرفا به خاطر حذف پستم ناراحت بودم! آخه من هی پست میزاشتم ناظران محترم حذف میکردم،هی پست میذاشتم،هی حذف میکردن ![]() ![]() البته خیلی ایده دم دستی داشت... .یه مدت بعد هم این رو گذاشتم ![]() پ.ن:ناظرها حلال کنید! ![]()
پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - صبح صادق - ۷/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۱ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) وقتی اولین تاپیک پر استقبالم و ارسال کرده بودم ![]() خوب خیلی خوشحال بودم که تاپیکم گرفته . . . . .اما این خوشحالی فقط یه حس زودگذر بود . . . ناظرها وارد می شوند ![]() . . . . . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - SAViOR - ۷/بهمن/۹۲ ۱۳:۱۰ . ![]() ![]() قسمت 13
![]() پ.ن : خانمها چیه چرا ناراحت میشید ؟؟
خب حقیقت محضه دیگه ![]() . . . واسه آقایون هم میسازیم ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - SAViOR - ۷/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۸ دوستان هدف فقط شوخیه ![]() خواهشاً جدی نگیرید. ![]() در ضمن دوستان محبت کنن اگه مطلبی هست در قالب ترول و تصویر قرار بدن. اینجا نیومدیم واسه کل کل دختر و پسر ![]() اعتراضی هم هست خصوصی بگید بلکه اصلاح کنم. ![]() ممنون. پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - SAViOR - ۷/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۱ دوست خوبم Prestige که جاش واقعاً خالیه قبلنا ترولهای قشنگی درست میکرد. ![]() این یه نمونه از کارهاشه گفتم شاید کسی از دوستان ندیده باشه : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27279-post-218854.html#pid218854 یه ترول بامزه هم داشت درمورد اختلافی که با معاون تالار پیدا کرده بود که هرچقدر گشتم پیداش نکردم. پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - آلاله - ۷/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۱ ![]() ما که بخیل نیستیم تا کور شود هرآنکه ..... ( آخ آخ ! کور شدم دیگه نمیتونم بنویسم !!!!!!! ![]() ![]() ![]() )
پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - SAViOR - ۸/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۶ قسمت 14 .
من فقط اینجورم یا شما هم ؟؟؟ ![]() |