![]() |
|
شکوه شور و شعور حسینی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +---- بخش: سخنرانی های مراجع و علما (/forum-66.html) +---- موضوع: شکوه شور و شعور حسینی (/thread-31513.html) |
شکوه شور و شعور حسینی - صبح صادق - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۲:۱۴ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) امیرالمومنین على(علیه السلام) : پیروان ما در شادى و حزن ما شریکند و دارایی و جان خویش را در راه ما بذل می کنند.آنان از ما هستند و بازگشتشان به سوی ما است» . پاسخ به: شکوه شور و شعور حسینی - صبح صادق - ۲۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۶ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) پاسخ به: شکوه شور و شعور حسینی - صبح صادق - ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۲ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) صوت عشق (1)
(هیئت روضة الزهرا(سلام الله علیها) لاهیجان) [b] پاسخ به: شکوه شور و شعور حسینی - صبح صادق - ۲۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۹ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) پاسخ به: شکوه شور و شعور حسینی - صبح صادق - ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۹ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) |