تالار گفتگوی بیداری اندیشه
برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+--- موضوع: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... (/thread-31576.html)

صفحه: 1 2 3

برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - فاطمه خانم - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۶

[تصویر: Besmella.png]
سلام بر گرامیان ...

شاید میدانید که
یزید به هر نفر از اهل خواص کوفه 30 هزار دینار طلا داد و دینشان را خرید

بیایید یک محاسبه ساده انجام دهیم :

هر دینار طلا معادل 4.5 گرم طلاست
امروز قیمت هرگرم طلای 18 عیار حدود 90000 تومان بود

30هزار دینار به پول امروز میشود چیزی بیش از 12 میلیارد تومان!

• به اندازه سنمون مداوم لعنت کردیم کسایی رو که امام حسین (علیه السلام) رو تنها گذاشتند ...

حالا سوالم !!
الان من این رقم رو به شما پیشنهاد می کنم ...
زمونه سخته ها ! می دونید با این پول میشه چه کارها که کرد ...
زندگی . ماشین . نگید که دوست ندارید !!
خوب چه کار می کنید !؟! چه جوابی می دهید ...

12 میلیارد پووووول !!!!

یادداشت نگارنده 1

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - یاســین - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۰

یعنی این پولو یزید میده یا شما؟
در قبال چه کاری؟

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - فاطمه خانم - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۸

(۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۰)nina نوشته است:  یعنی این پولو یزید میده یا شما؟
در قبال چه کاری؟
یزید میده دیگه !
میده که امام حسین رو رها کنید ...
خیلی ها قبول کردند !!

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - aboutorab - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۵

(۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۶)فاطمه خانم نوشته است:  
حالا سوالم !!
الان من این رقم رو به شما پیشنهاد می کنم ...
زمونه سخته ها ! می دونید با این پول میشه چه کارها که کرد ...
زندگی . ماشین . نگید که دوست ندارید !!
خوب چه کار می کنید !؟! چه جوابی می دهید ...
12 میلیارد پووووول !!!!

سلام
می ترسم تو گزینه ها یکی رو بزنم . لاف باشه
چون
تو امتحانات خدا درسی رو بدون تک ماده پاس نکردم
خواهشاً دیگه امتحان نگیرید که مردود می شوم
لعنت بر دل سیاه شیطون
عموعباس علیه السلام به دادم برس
آدمم کن و نذار شرمنده ارباب شوم
لبیک یا حسین علیه السلام

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - یاســین - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۶

البته نمیدونما ادم باید در موقعیت باشه،پول واسه من مهم نیست اما اگه زن و بچه ام(مثلا من مرد بودم) رو تهدید به ازار و اذیت میکردن نمیدونم باید چیکار میکردم..
اما اونا میتونستن پول رو بگیرن بدن زن و بچه شون که کارای خوب انجام بدن و فقرا رو سیر کنن و از داخل سپاه یزید یه عده رو بکشن.

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - sarallah - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۷

واقعا نمیشه به این سوال جواب قطعی داد.
مثل خیلی از امتحانایی که تو زندگیمون داریم و همینطور به خودمون میگیم این دفعه دیگه سر بلند بیرون میام ولی وقتش که میرسه گند می زنیم!

مگر این که آدم با نفسش مبارزه کنه و از طرف دیگهHeart عشق به اهل بیت Heartدر وجودش موج بزنه.

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - bidaram - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۲

من مقام شهادتو به هیچ چیز نمیدم......هیچ چیز.......امیدوارم من به مقامش برسم.....

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - sagheb - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۰

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

به حق الحسین

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - Ali#59 - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۵

چرا این گزینه خوبها عربین،بدها فارسی؟؟Big Grin(توهم توطئه...Wink)

پاسخ به: برایت پیشنهاد 12 میلیارد تومانی دارم ... بیا ... - captaincharisma - ۲۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۱۶

معامله خوبیه هر دو طرفش برد برد هستش
اگر شهادت رو انتخاب کنی که میمیری و راحت میشی از مشکلات زندگی اگر 12 میلیارد رو بگیری باز هم از مشکلات دنیا رها میشیBig Grin
جالبه اینه که 12 میلیارد رو اون زمان جانبازان صفین و قاریان خوش صدای قرآن و حاجی های 16 بار پیاده رفته تا حج و آشنایان و نزدیکان بنی هاشم قبول کردندAngel الان هم فکر نمیکنم روزگار تغییری کرده باشه