![]() |
|
حقیقت - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +--- موضوع: حقیقت (/thread-31789.html) |
حقیقت - مصطفای جبهه ها - ۳/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۱ با سلام خمت شما . میدونم که شاید برای مطالعه و پاسخ به سوال من وقت ندارید اما ازتون خواهش میکنم بخونید و جواب بدید . چون اگه جواب ندید کارم به دیوانگی میکشه ... من تقریبا از 14 سالگی وارد فاز فراماسونری و انجمنهای مخفی شدم . با یه سخنرانی از یه روحانی جوان که مطمئنا شما اون سخنرانی رو دیدید . خیلی ابتدائی به فراماسونری و شیطان پرستی اشاره میکنه و نمادهاشون رو بررسی میکنه . بعد از اون ، هرچند که خیلی بچه بودم ، اما باز هم فهمیدم چیزی که در دنیا در جریانه خیلی خیلی بزرگتر از دید ما هاست . دید من ، پدر و مادر و خواهر و برادرم و خیلیهای دیگه که میشناختم . واسهی همین شروع کردم به جمع آوری اطلاعات بیشتر . جلجتا رو دیدم . بعدش توی اینترنت میچرخیدم دنبال اطلاعات. بیشتر زنگهای تفریح داشتم پشت کامپیوتر سالن کنفرانس مدرسه مون ، مطالبو میخوندم که تصادفا توی یه پوشه از این رایانه ، یه سخنرانی از شما رو دیدم . یکی دیگه ریخته بودش اونجا . بیشتر با ماسونری آشنا شدم و طی دوسال فهمیدم واقعیت جنگیه که در سراسر دنیا جریان داره ... اما نقطه عطف این سیر من ، دیدن مستند ظهور در همون 14 سالگی بود ... اجنه وشیاطین و ارتباطات و لقائات مستقیم اونها به ماسونها و تمامی دیگر محتویات این مستند که خودتون واقفید . حس کردم به حقیقت بزرگی رسیدم (مخصوصا بعد از دیدن قسمت "انسان کامل") و سعی کردم که اونو گسترش بدم . در همین اثنا یه دوستی پیدا کردم که اوایل به شدت بی اعتقاد بود . اما یواش یواش به سمت مسائل دینی سوقش دادم (من توی یه خانواده کاملا مذهبی بزرگ شدم) و با دیدن ظهور به این نتیجه رسیدیم که باید در این جنگ نقشی بگیریم. من به شدت تحت تاثیر این جو بودم . نمازم به مراتب خالصتر شده بود ، و حس میکردم که شیطان از دست من عصبانیه ... و سعی داره منو از هدفم دور کنه ... که همینطور هم شد . والدین من ، سر درسم ، به شدت حساس اند . به خصوص مادرم . به دلیل مشکلاتی ، درسم از سال اول دبیرستان افت کرد . مادرم از سال دوم به طوذ کلی نسبت به من حساس شد و سال سوم و چهارم هم اسن وضع بدتر شد. هر روز نزاع داشتیم و داریم. هر موقع خواستم مراقبه کنم در بحث احترام به والدین به بن بست خوردم و برگشتم ... این یه بعد مشکل من بود . اما مشکل اصلی من از اینجا شروع شد که بر اثر همین به بن بست خوردنها به این فکر افتادم : از کجا معلوم رائفی پور راست میگه و فراماسونها بد هستم ؟ خود ماسونها میگن ما یه انجمن برادری هستیم که همه متدینیم و تنها هدفمون اینه که از دور هم بودن لذت ببریم . و از تجربیات هم استفاده کنیم . ار کجا معلوم ظهور راست میگه ، شاید اونا جن پرست نباشن . چرا اعمال بد روئسای جمهور آمریکا و نخست وزیرهای اسرائیل رو به پای ماسونها بنویسیم ؟ همشون که بد نیستن ! اصلا گیرم بد هم باشن . شاید اونا خوبن و ما بدیم . چرا ولایت فقیه ؟ چرا پیامبران ، چرا خدا ... جالبه که جدیدا این دوستم هم بهم گفته به صرف علاقه به من اظهار میکرده به اعتقاد به ولایت فقیه و حزب الله ! یگ دارم دیوونه میشم ! کی حقه ؟ کی باطله ؟ از کجا بفهمم کی حق و کی باطله ؟ کدوم جبهه رو بگیرم ؟ برم کتابهای اصول اعتقدات بخونم ، یا برم حوزه ؟ یا برم دانشگاه امام صادق که این چیزا رو بفهمم ؟! چرا احترام به والدین ؟ این چه ظلمیه که هرچی بگن ما باید گوش بدیم ؟ چرا چرا چرا چرا .... و هزار چرای دیگه . از درون دارم مفجر میشم . مشکلات هضم و معده گرفتم و دائما سر درد دارم . حس میکنم حقیقت ورای این مسخره بازی هاست ... چطور به حقیقت برسم ؟ ضمن اینکه روحانی مسجدمون میگه نمیخواد برید با اینا مبارزه کنید . فقط تا آخر عمرتون خود سازی کنید . یعنی اصلا لازم نیست با ایلومناتی بجنگیم؟ خواهش میکنم کمکم کنید ... پاسخ به: حقیقت - وحید110 - ۳/اسفند/۹۲ ۱۲:۱۲ به نام خدا دوست عزیز در مورد تمام شبهات و سوالات شما بحث های بسیار خوبی در این انجمن شکل گرفته که میتونید با خوندنش به جواب سوالاتتون برسید در مورد انجمن های مخفی و ... اینها رو زیاد جدی نگیرید . ما چیز هایی رو حق میدونیم که الهی باشند . سخن معصوم (علیه السلام) برای ماسنده . قران رو داریم تا گمراه نشیم . هر کی خطش خط اینها بود بر حق است هر کی بر خلاف بود باطل انجمن های فلان و چنان هدف ما نیست . هدف ما ادم شدنه . با تبعیت و اطاعت از قران و اهل بیت . در این راه شیطان مانع راه است که با شناخت خود حربه هاش و اعوان و انصارش باید ازشون دوری کنیم . مثلا بدونیم ماجرای هالیوود چیه و ... شما خودت رو درگیر چیزی که وسیلس نکن . این یه وسیلس باید به عنوان یه وسیله نگاهش کنی نه یک هدف . اون سخن رانی ها و ... هم به عنوان اطلاعات عمومی و چیزی که بدونی شاید برای رفتن راه خدا بهتر باشه بهش نگاه کن چیزی که بهت بینش میده تا به رسانه و ... با چشم باز نگاه کنی ... موفق باشی برادر اگر موارد دیگه ای ذهنت رو درگیر کرده بفرمایید تا راجع بهش صحبت کنیم پاسخ به: حقیقت - MohammadSadra - ۳/اسفند/۹۲ ۱۲:۴۷ (۳/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۱)آلاتار نوشته است: از کجا معلوم رائفی پور راست میگه و فراماسونها بد هستم ؟ خود ماسونها میگن ما یه انجمن برادری هستیم که همه متدینیم و تنها هدفمون اینه که از دور هم بودن لذت ببریم . و از تجربیات هم استفاده کنیم . ار کجا معلوم ظهور راست میگه ، شاید اونا جن پرست نباشن . چرا اعمال بد روئسای جمهور آمریکا و نخست وزیرهای اسرائیل رو به پای ماسونها بنویسیم ؟ همشون که بد نیستن ! اصلا گیرم بد هم باشن . شاید اونا خوبن و ما بدیم . چرا ولایت فقیه ؟ چرا پیامبران ، چرا خدا ... دوست عزيز وسط يه جنگ يه نفر اومد سراغ علي بن ابي طالب و همين سوال رو پرسيد. گفت تو حقي يا معاويه؟؟؟؟؟؟؟؟ من از كجا تشخيص بدم كه طرفدار تو باشم يا معاويه؟؟؟؟؟؟؟؟ حضرت علي جواب داد، براي اينكه بفهمي كدوم يك از ما حقه تا از اون تبعيت كني تو اول بايد خود حق رو بشناسي. اگر حق رو شناختي اون وقت مي توني صاحب حق و طرف حق رو هم بشناسي. اون وقت مي توني تشخيص بدي ماسون ها خوبند يا بد. حقند يا نا حق پاسخ به: حقیقت - ELENOR - ۳/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۹ نقل قول:ضمن اینکه روحانی مسجدمون میگه نمیخواد برید با اینا مبارزه کنید . فقط تا آخر عمرتون خود سازی کنید .دقیقا درست می گوید ... یک داستان معروف هست ... روی سنگ قبر یک فردی میگن تو روسیه نوشته ... بچه که بودم می خواستم دنیا رو نجاب بدهم .. بزرگ تر شدم و نوجوون شدم دیدم دنیا از توان من خارجه و شروع کردم به اینکه کشورم رو نجات بدهم ... به میان سالی رسیدم دیدم شهرم رو نجات بدهم هنر کردم ... پیر که شدم گفتم بی خیال ... من خانوادم رو نجات بدهم سود کردم ... الان که دارم می میرم فهمیدم اگر خودم رو نجات میدادم دنیا رو هم نجات میدادم ... شما خود سازی بر طبق اصول واقعی اسلام کنید نه از مدل آمریکاییش ها ...نه حجتیه ...یعنی جهاد با نفس بکنید ...بعد از دنیا بیخبر نباشید ... ظالم رو بشناسید و... شما خود سازی نکنید ... بعد برید تو این حوزه وسط کار بیان هواهای دنیایی را به شما عرضه کنند میدونید سرنوشتتون چی می شود؟؟؟ سرنوشت همین منافقین رو بخونید ... خیلی هاشون با تفسیر نهج البلاغه وارد شدند و بعد ... ================= در مورد سوالتون هم که داشتید که حقه و کی ناحقه .... بهتون توصیه می کنم اصول عقاید آیت الله مصباح رو از اول بخونید و بیاید بالا ... توحیدتون رو کامل کنید ... بعد خودتون می فهمید حق کیه و نا حق کیه ... اگر رشتتون ریاضیه و علاقتون هم ریاضیه برید همون ریاضی بخونید ... مطالعات دینی و الهی و فلسفی رو همیشه می شود ادامه داد ... ولی شما از پایه باید برای خودتون شروع کنید به اثبات ... از واجب الوجود شروع کنید در مسیر و هر قدم سوال داشتید بیایید بپرسید ما هم در خدمتیم پاسخ به: حقیقت - سید ابراهیم - ۳/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۷ آلاتار گرام همینکه این موضوعات و حقیقت خواهی در این موارد براتون مهمه خیلی ارزشمنده، بنده حقیر 24ساعته در خدمتتون هستم. (بدون تعارف) همانطور که دوستان گلم هم فرمودند خودسازی مهمترین کار است، شما در همان روند خودسازی می توانید با تمام این موارد که ذکر کردید مبارزه کنید. بزرگی صحبت زیبایی می فرمودند: امام خمینی در اصل شاه درونشان را بیرون کردند تا توانستند شاه را از ایران اخراج کنند، ایشان ابتدا توانستند در خودشان انقلابی ایجاد کنند تا به ایجاد انقلاب اسلامی موفق شدند... خلاصه اینجا برادران و خواهرانی هستند که حاضرند هرکمکی که از دستشان بربیاد را انجام دهند.... تنها نیستید عزیز
پاسخ به: حقیقت - Havbb 110 - ۳/اسفند/۹۲ ۱۳:۲۲ دوستان نکاتی خوبی رو اشاره کردند بنده این رو هم اضافه کنم که شما وقت خودتو صرف مسائلی که تاریخ مصرفش گذشته نکن. فراماسونری و انجمنهای مخفی دورش گذشته و بیشتر بحثی تاریخیه ، الان تهدیدات دشمن از جنس دیگه ای هستند اصل قضیه مسائل درون دینی و اعتقادی هست که برای خودسازی لازمه تا ان شاء الله زمینه سازی برای ظهور رو از خودمون شروع کنیم پاسخ به: حقیقت - مصطفای جبهه ها - ۳/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۸ ببینید دوستان . سوالات من الان دقیقا ایناست: 1- آیا حق و باطلی وجود داره ؟ 2- آیا دین مداری لازمه ؟ 3- چه دینی بر حقه ؟ 4- باطل کیه ؟ دشمن کیه ؟ چطور باید باهاش مقابله کرد ؟ من وقتی مستند ظهور رو دیدم فهمیدم که فقط یه روح آزاد میتونه ارواح دیگه رو آزاد کنه . اما از کجا بدونم اصلا ما در بند هستیم که بخوام این بند رو باز کنم ؟ قضیه رو کاملا بنیادی نگاه کنید و ضمنا ، من دنبال منبع مطالعاتی هستم که به تمام سوالات بنیادی من جواب بده . همون روحانی مسجدمون (حاج آقا حسینی طالقانی) گفتن که اول برم منطق پایه یک حوزه رو بخونم تا با ابزار عقل آشنا بشم و بعد کتابهای بی طرف کلامی به من معرفی میکنن و ضمنا اگه میخوام بفهمم آیا پروژه بزرگ دجال ضد مسیح حقیقت داره به دنبال اثبات این باشم که فراماسون ها و ایلومناتی وقعا همون چیزایی هستن که ما فکر میکنیم . یعنی با اسلام ضدیت دارن . بنابر این شما اگه به این سوال ها پاسخ بدید ممنون میشم : 1- آیا سیر مطالعاتی و روش پیشنهاد شده توسط حاج آقا حسینی درسته ؟ 2- چه منابعی رو برای مطلعه بی طرفانه و با رفرنس های معتبر راجع به فراماسونری و از اون مهمتر طوتئه جهانی پیشنهاد میکنید ؟ 3- چه منابع معتبری رو برای باطل شناسی پیشنهاد میکنید ؟ کی از این منابع استفاده کنم ؟ بعد از به تحقیق رسیدن به حق ، یا در همین حال ؟ ار دوستانی که راهبرد دادن و میدن متشکرم . لازم به ذکره علت غیبت طولانی مدت من هم همین بود . ماجرای نقد هابیت دید من رو خیلی باز کرد . پاسخ به: حقیقت - ELENOR - ۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۱ نقل قول:1- آیا حق و باطلی وجود داره ؟این ها در مرحله بعد ... کی گفته خدا هست؟؟ کی گفته پیامبر هست؟؟؟ اصولی بیاید بالا از صفر و پایه بهترین کار است با اصول عقاید آیت الله مصباح شروع کنید و در کنارش کتاب های شهید مطهری مثل عدل الهی و ... بعد سولاتاون رو بیاید بپرسید ...قدم به قدم نقل قول:- آیا سیر مطالعاتی و روش پیشنهاد شده توسط حاج آقا حسینی درسته ؟فراماسونری و این ها بعد از تثبت اصول عقائد پاسخ به: حقیقت - مصطفای جبهه ها - ۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۳۴ یعنی از منطق شروع نکنم ؟ بعدش ، اصول عقاید آیة الله مصباح ، بی طرفانه اثبات میکنه ؟ یا نه ؟ ضمنا برم از اصول عقاید شروع کنم یا از معرفت شناسی ، از بین اصول عقاید اول همه رو کلی بخونم بعد برم دونه به دونه (یعنی اول یه اصول عقاید کل بعد برم سراغ مثلا خداشناسی و پیغمبر شناسی و ... ) ؟ دستتون درد نکنه . پاسخ به: حقیقت - ELENOR - ۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۰ نقل قول: بعدش ، اصول عقاید آیة الله مصباح ، بی طرفانه اثبات میکنه ؟ یا نه ؟بله ... از صفر شروع می کند بدون هیچ پیش شرطی اصول عقائد ... اول توحید ... توحید صفاتی و ... بعد عدل ... بعد معاد ... بعد نبوت ... بعد امامت |