تالار گفتگوی بیداری اندیشه
پوشش رهبر ایران از نگاه سایت های عربی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html)
+--- موضوع: پوشش رهبر ایران از نگاه سایت های عربی (/thread-32123.html)

پوشش رهبر ایران از نگاه سایت های عربی - sarallah - ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۰

[تصویر: si3MyLHH_459.jpg]

کاربران شبکه‌های اجتماعی زندگی متواضعانه و ساده رهبر انقلاب اسلامی را به رخ شاهزادگان و حکام عربی خلیج فارس کشیده‌اند.

به گزارش سرویس گیشه جام نیوز، با اینکه مقام معظم رهبری می‌توانند از همه‌ی امکانات مادی بهره‌مند شوند، سطح زندگی خصوصی ایشان از سطح زندگی یک شهروند معمولی نیز پایین‌تر است.

معظم لَه علاوه بر این که از یک زندگی معمولی سطح پایین بهره می‌برند، دائماً به مسئولان سفارش می‌کنند: مواظب زندگی خود باشید. اسراف نکنید.

کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصویری از نعلین رهبر معظم انقلاب، ساده‌ زیستی و زهد ایشان را به رخ شاهزادگان و حکام عربی خلیج فارس کشیده‌اند.

الخبرپرس لبنان در ایران باره نوشت: پس از انتشار تصویر نعلین آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر ایران در شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و تویتر کاربران زیادی با استقبال از زندگی متواضعانه و ساده رهبر ایران حاکمان عربی آرمیده در قصرهای خود را به استهزاء و تمسخر گرفتند.

در میان نظرات منتشر شده در صفحات اجتماعی یکی از کاربران گفته است: نعلین سیدعلی خامنه‌ای رهبر ایران از سر حکام خلیج فارس باارزش‌تر است.

یکی دیگر گفته است: اگر هبه عربستان سعودی را به ما بدهند ـ اشاره به کمک ۳ میلیارد دلاری عربستان به لبنان ـ قبول نمی‌کنیم و این نعلین در مقابل آن برای ما باارزش‌‌تر و ناب‌تر است.

یکی دیگر از کاربران صفحات اجتماعی با اشاره به جمع حاضر در عکس منتشر شده اظهار کرده است: چقدر عظمت دارند، آنها به دنیا حریص نیستند بلکه آخرت را در سادگی و ساده زیستی در این دنیا دیده‌اند.

گفتنی است ‌حجت‌الاسلام علی‌اکبر رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی چندی پیش با بیان خاطره‌ای از دیدار با مقام معظم رهبری گفته بود: دلم می‌خواهد از نعلین پاره پاره و ترک خورده مقام معظم رهبری عکس بگیرم تا مظلومیت و ساده‌زیستی «سید علی» را به دیگران نشان دهم.

پاسخ به: پوشش رهبر ایران از نگاه سایت های عربی - Maysam-1st - ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۲

بهترین رهبر جهان رو داریم
بهترین مذهب جهان رو داریم
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هوای کشورمون رو داره
واقعا واسه ی من باعث افتخاره که ایرانی هستم. Wink
اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای
اللهم عجل الولیک الفرج

پاسخ به: پوشش رهبر ایران از نگاه سایت های عربی - رضوانه - ۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۴۲

برای ما که حرف بعضی ها حجت نیست...ولی خوبه که برن حرف های پوتین(رئیس جمهور روسیه) و کوفی! (رئیس قبلی سازمان ملل بود فکر کنم!)
رو بعد از ملاقات امام خامنه ای بخونن

چند سال پیش پوتین، رئیس‌جمهور وقت روسیه، برای نخستین بار در طول سی سال انقلاب به ایران سفر كرد.
پوتین، شخصیتی بسیار چارچوب‌مند و منضبط بر اصول دیپلماسی است، اما با این حال چندبار پرسیده بود كه دیدار با رهبر جمهوری اسلامی آیا انجام می‌شود یا نه. دیدار انجام شد. در این دیدار رهبری به نكاتی از تاریخ شوروی و قبل از آن اشاره می‌كنند كه برای رئیس‌جمهور وقت روسیه جدید بوده است، پس از دیدار مسئولین دستگاه دیپلماسی می‌گفتند رفتار وی تغییر كرده بود و شخصاً و نه از طریق وزیر خارجة خود، به وزیر خارجه وقت كشورمان گفته بود كه شما حتماً سفری به روسیه داشته باشید تا با هم گفت‌وگو كنیم.
در برگشت به كشور روسیه، خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران می‌پرسد و وی در پاسخ می‌گوید: "من مسیح را ندیده‌ام، اما تعاریف او را در انجیل شنیده و خوانده‌ام، من مسیح را در رهبری ایران دیدم ". (به نقل از حجت‌الاسلام مروی)

در اولین ملاقاتی که مقام معظم رهبری با کوفی عنان رئیس سابق سازمان ملل داشتند.در آغاز مذاکرات در باره ی تاریخچه ی کشور غنا وشخصیت های بزرگ آن و موفقیت سیاسی واجتماعی کشور غنا صبحت کردند .

من با این که اهل غنا هستم، درباره کشور خود به اندازه ایشان اطلاع ندارم.

ایرانی ها و مسلمان ها باید افتخار کنند که چنین رهبری دارند.ای کاش ایشان دبیر کل سازمان ملل بودند.

همچنین بعد از جلسه ،کوفی عنان به خبرنگاران گفته بود از همان ابتدای ملاقات

حضرت ایت الله خامنه ای قلب مرا تسخیر کردند

پاسخ به: پوشش رهبر ایران از نگاه سایت های عربی - Reza2035 - ۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۵۴

...................................................................