تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مقابله با بدحجابی(گفت و گو محور)دومین سوال - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: فروع دین (/forum-75.html)
+---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html)
+---- موضوع: مقابله با بدحجابی(گفت و گو محور)دومین سوال (/thread-32305.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

مقابله با بدحجابی(گفت و گو محور)دومین سوال - شهیدطیبه واعظی - ۲۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۲

به نام خدا
سلام
من یه دوستی دارم که وقتی میاد دانشگاه آرایش غلیظ میکنه ولی وقتی میرسه در خانه حجابشو کامل رعایت میکنه که خانوادش اینطوری نبیننش بگین چکار کنم تا از این
کارا دست برداره؟ و اینقدر مرتکب گناه نشه؟HuhSad

ببخشیدا ولی من فکر میکنم اینطوری به جایی نمی رسیم.[تصویر: sad.png]
من چند سوال مطرح میکنم شماها لطفا درست جواب بدین تا من با توجه به جواب های شما به دوستم کمک کنم آخه خودش خیلی کم حرفه نمی توانم جواب سوالاتو از خودش بگیرم....
[تصویر: confused.png]
1.
به نظر شما چرا همچین کاری(ریا کاری)می کنه؟

.
2.اون اعتقاد داره ولی عمل نمیکنه باتوجه به این قضیه جواب بدین که چکارکنم؟[تصویر: huh.png][تصویر: sad.png][تصویر: confused.png]
.

.

.

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - لبخند خدا - ۲۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۴

سلام
وقتی میرسه خونه آرایششم پاک میکنه یا فقط حجاب میگیره؟؟

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - عبدالرحمن - ۲۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۸

سلام

باید براشون جا بیفته که عالم محضر خداست نه محضر پدر و مادر (گرچه برای خودم جانیفتاده)

این کلیپ رو هم بهشون نشون بدید

اتفاقا میشه براحتی کار کرد

کافیه جو در مورد ایشون عوض بشه

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - شهیدطیبه واعظی - ۲۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۵

(۲۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۴)دختر خورشید نوشته است:  سلام
وقتی میرسه خونه آرایششم پاک میکنه یا فقط حجاب میگیره؟؟
هم آرایششو پاک میکنه هم حجاب میگیره.

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - ترنم - ۲۶/اسفند/۹۲ ۰:۲۵

سلام.Smile

به نظر من قبل از هرچيزي دليل اين كارشو ازش بپرسيد.

با توجه به دلايلش براي جواب دادنو قانع كردن اينكه كارش عاقبت خوبي نداره تصميم بگيريد كه بايد چي بهش بگيد و چطوري حرف بزنيد كه حرفتون تاثير هم داشته باشه براش.Smile

التماس دعا

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - یاســین - ۲۶/اسفند/۹۲ ۰:۳۲

سلام
اعتقادات دیگه اش چه جوریه؟

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - اسکای - ۲۶/اسفند/۹۲ ۰:۴۴

• عزیزم دوستتون به نظر مشکل خانوادگی و فرهنگی داره . شاید خانوادش تعصبی خشک هستن که یه جوری برای لجبازی و اعتراض به خانوادش و هم رنگ شدن با کسانیکه فکر میکنه دنیای بهتری دارن میخواد اداشونو دربیاره.
  • اگر این جوریه خیلی مواظب دوستت باش.به خصوص مراقب پسر جماعت باش . اگر بفهمن دختر تو خونه کمبودی داره .لاشخور زیاده .بقیش رو نمیگم .

• اگر با هم خیلی راحت هستید، مثلا بهش بگو به جای رژ قرمز ، صورتی بزنه .منظورم اینه رنگش ملایمتر و کم رنگ تر بشه .طبیعیتر بشه .کم کم عادت میکنه .

• بهش بگو ارایش صبح ارایش ملایم و سبکیه .ارایش شب برای مجالس و میهمانی هاست .تو نور خورشید نباید ارایش غلیظ کرد.این ها اصول ارایش کردنه صحیحه .منظورم اینه کم کم اگه قبول کنه ، بر میگرده با ارایش سبک و بعد از مدتی حتی اصلا ارایش هم نکنه .این هایی که میگم بستگی داره چقدر انتقاد پذیره و حرف تو رو قبول داره .
  • دوستای دیگش هم ببین کیا هستن . بیارش تو جمع ادمای ساده اما موفق و شاد و با هدف .

شاید اعتماد به نفسش پایینه و فکر میکنه اینجوری تو کانون توجهه . شاید فکر میکنه زشته . این ها رو ازش باید دور کرد.اما خودش هم باید بخواد .
غیر مستقیم از سادگی براش بگو . بهش بگو تو تالار بیداری اندیشه یه کاربر هست که نوشته بود

زن کالا نیست که بزک شده ،تحویل نگاه مرد جماعت بشه . حتی وقتی هم ازدواج کرد روح و جسمش باید با هم دیده بشه
. مورد اخر : هیچی .شب بخیر. خستم برم بخوابمWinkSmile

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - دل خسته - ۲۶/اسفند/۹۲ ۰:۵۵

سلام
به نظر من هم مشکل اعتقادیه!
تا بیس تفکر درست نباشه نتیجه درست نمیشه
باید اول ا توحید شروع کنید براش ، البته راهش سخته باید رفته رفته و با محبت بهش بفهمونید
مثلا ا طریق کتاب های زیبایی مثل توحید مفضل
یا مثلا از طریق یک سری بحث های دوستانه در مورد یک مسئله اعتقادی باور پذیر.
مثلا یک روز سر صحبت رو باز کنید ، بگید "به نظرت میشه آدم بمیره دیگه هیچ چیز ازش نمونه؟ من که باور نمی کنم یک دفعه پوچ بشم و .... و این طور بهش معاد رو اثبات کنید (عقلانی و احساس با هم)

پاسخ به: چکار کنم؟(گفت و گو محور) - السا - ۲۶/اسفند/۹۲ ۱:۰۳

ی موقعی هست ک طرف نوارش خالیه، میشه روش ضبط کرد، خیلی راحت

اما ی موقعی هست ک با چیزهای دیگه پرش کردن ک الان اینطوری شده .....

ک در هرکدوم مدل برخورد متفاوته .....
یکم بیشتر ازش بگو ...

پاسخ به: مقابله با بدحجابی(گفت و گو محور) - شهیدطیبه واعظی - ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۱۰

به نام خدا
سلام
ببخشیدا ولی من فکر میکنم اینطوری به جایی نمی رسیم.Sad
من چند سوال مطرح میکنم شماها لطفا درست جواب بدین تا من با توجه به جواب های شما به دوستم کمک کنم آخه خودش خیلی کم حرفه نمی توانم جواب سوالاتو از خودش بگیرم....Confused
1.به نظر شما چرا همچین کاری(ریا کاری)می کنه؟
.
.
.
.
.