![]() |
|
پاسخ دهید : شغل شما چیست؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: پاسخ دهید : شغل شما چیست؟ (/thread-32491.html) |
پاسخ دهید : شغل شما چیست؟ - soheyl68 - ۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۰ به نام خداوند سبحان
سلامبرام سوال هست که عزیزانی که در این انجمن فعال هستن و حضور دارن، -شغلشون چیه؟ -برنامه ی روزانه شون چه طوریه؟ -زمینه های مطالعاتی شون هم برام سواله ! من آدم فضولی نیستم
پاسخ به: پاسخ دهید : شغل شما چیست؟ - Mohammad Trust - ۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۳ بیکار ![]() گاهی به سرم میزنه درس میخونم !!! پاسخ به: پاسخ دهید : شغل شما چیست؟ - arnh - ۹/فروردین/۹۳ ۱۸:۲۸ فروشنده سخت و افزار و نرم افزار، طراح وب. بعضی موقع ها مشاوره یا آموزش. سرمایه گذاری در پروژه های مختلف از تجاری گرفته تا هنری. زمینه مطالعاتی هم فیزیک ذرات بنیادی - نجوم - ریاضیات - متافیزیک - روانشناسی - مغز و اعصاب - مذاهب و البته تاریخ. فعالیت های تحقیقاتی هم در زمینه جامعه و فرهنگ. پاسخ به: پاسخ دهید : شغل شما چیست؟ - soheyl68 - ۱۲/فروردین/۹۳ ۰:۳۰ خودمم باید بگم؟ ![]() شغلی ندارم و ابتدای تابستان می رم خدمت مقدس سربازی. البته گاهی طراحی سایت می کنم. چون تکلیف دارم نگین کره ی زمین، یعنی کشورمون ایران عزیز رو بسازیم، برای همین زمینه ی مطالعاتم در همین زمینه ست ![]() دارم مطالعه می کنم و انشاالله بعد از سربازی، وارد اجرا می شم. |