تالار گفتگوی بیداری اندیشه
اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html)
+---- موضوع: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) (/thread-32549.html)

صفحه: 1 2 3

اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - میلاد.م - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۷:۵۵

بسم الله الرحمن الرحیم
.
اسم تاپیک کاملا گویاست.
بنا داریم بک کارگاهی داشته باشیم برای حفظ قرآن. اگه می گفتیم جز 30 رو حفظ کنیم ، می شد مصداق سنگ بزرگ نشانه نزدن است .
به همین دلیل گفتیم یک سوره (که اولین سوره جز 30 هم هست) رو با هم دیگه حفظ کنیم (چرا که فرمود : ید الله مع الجماعه) .
خدایی زیاد وقت نمی خواد ، ولی تاثیرات این کارگاه در زندگی ما در همین 12 روز جاری خواهد شد.
.
روند کار:
  • کار گاه هم به این صورت خواهد بود که هر روز یک تعداد کم و مشخصی از آیاتاین سوره (3 تا 6 تا) را حفظ می کنیم (کلا 40 تا ایه داره) .
  • عزیزانی که در این کارگاه شرکت میکنند باید حتما معانی آیات رو بخونن به دقت ، و طوری باشه که وقتی آیات رو دارن حفظ میکنن ، به معانی هم توجه کنند.
  • بنا داریم در این کارگاه تفسیر آیات سوره نبا رو هم با همدیگه بخونیم و یاد بگیریم.
  • روند تفسیر خوانی هم اینطور حواهد بود که هر کس تعداد کمی از آیات بهش تعلق گرفته (1 تا 4 آیه) و اعلام میشه (بسته به تعداد افراد شرکت کننده) و باید بره تفسیر اونها رو بخوانه و خلاصه کنه و در چند خط به صورت خلاصه در تاپیک مخصوص کارگاه ارسال کنه و حتما همه دوستان در همان روز تفاسیر گذاشته شده در تاپیک رو با دقت تمام مطالعه کنند.
.
زمان مورد نیاز:
  • کلا در هر روز 10 دقیقه وقت لازمه که تفاسیر موجود در تاپیک رو بخوانیم.
  • روزی 10 تاا 20 دقیقه (بسته به خود فرد) هم زمان برای حفظ 3 تا 6 آیه لازم است (این زمان میتونه زمان های مرده ما مثل زمانی که در راه –در اتوبوس-در مترو –در تاکسی و .... هستیم ،باشد).
  • یک 10 تا 20 دقیقه در کل زمان کارگاه (12 روز) هم برای خلاصه کردن تفسیر آیات متعلق به خودمون نیاز داریم.

.
حالا در نظر سنجی شرکت کنید تا بعد برنامه ریزی کنیم برای اجرای کارگاه.
کلا 4 ساعت و نیم در 12 روز (288 ساعت) زمان می خواد ، که نصف این 4 ساعت و نیم از زمان های بلا استفاده شما صرف خواهد شد. پس وقت رو بهانه قرار ندید .
.
.
هر کس که پای کار هست ضمن ارسال یک صلوات ، در نظر سنجی بفرماید.
.
.
این تاپیک برای سه یا چهار روز باز خواهد بود ، در صورت رسیدن به حد قابل قبولی از افراد پای کار (10 نفر) کارگاه اجرایی می شود.
.
.
.
=================================================.
.
فضیلت و خواص سوره نبأ
.
سوره نبا هفتاد و هشتمین سوره قرآن و مکی است و 40 آیه دارد.
.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در فضیلت این سوره می فرمایند:
هر كس سوره نبأ را قرائت نماید خداوند در روز قیامت از شراب خنک به وی بنوشاند.
همچنین فرموده اند:
سوره نبأ را یاد بگیرید اگر می دانستید چه بركات و آثاری در آن نهفته است كارهایتان را تعطیل می كردید و آن را می آموختید و به وسیله آن به خدا تقرب می جستید و خداوند به واسطه آن گناهان شما را می آمرزد جز شرک ورزیدن به او.
.
.
آثار وبركات سوره
.
1) مشرف شدن به زیارت خانه خدا
امام صادق علیه السلام فرمودند:
هر كس قرائت سوره نبأ را یك سال ادامه دهد و هر روز آن را قرائت نماید از سال خارج نشود مگر اینكه خانه خدا را زیارت خواهد كرد.
.
2) برای بیدار ماندن در شب
امام صادق علیه السلام نیز فرمودند:
هر كس كه می خواهد شب بیدار بماند اگر سوره نبأ را قرائت كند چنین می شود و قرائت آن برای كسی كه می خواهد در شب مسافرت نماید مفید خواهد بود و او را از شر دزد و راهزن در امان می دارد.
.
.
دیگر خواص سوره
.
در مصباح كفعمی نیز آمده است:
هر كس سوره نبأ را بر پوست آهویی با گلاب و زعفران بنویسد و با خود همراه داشته باشد خوابش كم و بیداری اش زیاد می شود و در امان و حفظ خداوند خواهد بود و اگر نوشته این سوره را به بازو ببندد موجب زیاد شدن نیرویش می شود و نوشیدن آب شسته شده سوره نبأ بیماری های شكم را از بین می برد.

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - mohamad - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۰۲

بسم الله

میلاد جان خدا خیرت بده
ان شاء الله این طرح به ثمر بشینه

با سپاس
یا علی مدد

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - مجید املشی - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۰۸

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - mahdy30na - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۰

سلام
منم که هستم
Blush
[تصویر: 70344620.png]

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - Farzaneh - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۹

بسم الله

با عرض سلام

ممنون از ایجاد این تاپیک

ان شاء الله من هم شرکت میکنم....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - مرهم - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۹

اللهم صل علی محمد و ال محمد
سوره نبا فکر کنم سوره خاطره انگیزیه کلا... یادش بخیر چند بار از سوره نبا شروع کردیم و توش در جا زدیم ؟؟؟من که فکر کنم دو سه باری بشه ... ان شا الله این یکی به برکت بیداری اندیشه به جریان بیافته...

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - mahyamatin - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۳

بسم الله الرحمن الرحیم

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - اميرمهدي - ۱۱/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۲

سلام منم ميام
اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - یاســین - ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۱۶

پاسخ به: اعلام آمادگی برای اجرای کارگاه حفظ سوره نبا (در 12 روز) - حسن عزتي - ۱۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۴۲

با توکل بر خدا،بنده نیز هستم . . .