تالار گفتگوی بیداری اندیشه
ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: تاریخ اسلام و تشیع (/forum-53.html)
+--- موضوع: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا (/thread-32634.html)

صفحه: 1 2 3

ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - sarbaz 313 - ۲۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱

علامه مجلسی می نویسد: هنگامی که خواستند علی علیه‏السلام را به مسجد ببرند با مقاومت فاطمه علیهاالسلام روبرو شدند و فاطمه علیهاالسلام برای جلوگیری از بردن همسر گرامی‏اش صدمه‏های روحی و جسمی فراوانی دید که بیان همه آنها از توان زبان و قلم خارج است؛فقط به گوشه‏ای از آن در یک نقل تاریخی اشاره می‏کنیم؛ وگرنه در این موضوع، نقل های تاریخی فراوان است. خلاصه ماجرا همان است که در نامه خود عمر به معاویه آمده است. در بخشی از آن چنین می‏نویسد: «... وقتی درب خانه را آتش زدم (آن گاه داخل خانه شدم) ولی فاطمه درب خانه راحجاب خود قرار داد و مانع از داخل شدن من و اصحابم شد. با تازیانه آن چنان بر بازوی او زدم که مانند دملج (بازوبند) اثر آن بر بازوی او ماند؛ آن گاه صدای ناله او بلند شد؛ چنان که نزدیک بود به حال او رقت کنم و دلم نرم شود؛ ولی به یاد کشته‏های بدر واُحد که به دست علی کشته شده بودند... افتادم، آتش غضبم افروخته‏تر شد و چنان لگدی بر درب زدم که از صدمه آن جنین او (به نام محسن) سقط شد." فَعِنْدَ ذلک صَرَخَتْ فاطِمَةُ صَرْخةً... فَقالَتْ یا اَبَتاهُ یا رَسُولَ الله‏ِ هکَذا کانَ یُفْعَلَ بِحَبیبَتِکَ وَ اِبْنَتِکَ... ؛ در این هنگام، فاطمه چنان ناله زد، پس فریاد زد: ای پدر بزرگوار! ای رسول خدا! این چنین با عزیز دلت و دخترت رفتار کردند." سپس فریاد کشید: فضه به فریادم برس که فرزندم را کشتند. سپس به دیوار تکیه داد و من او را به کنار زده، داخل خانه شدم. فاطمه در آن حال می‏خواست مانع (بردن علی) شود، من از روی روسری چنان سیلی به صورت او زدم که گوشواره از گوشش به زمین افتاد...»([font=Arial,sans-serif] [/font]بحار الانوار، ج30، ص293، (چاپ جدید)؛ ج8، ص230، (چاپ قدیم) و ریاحین الشریعه، ج1، ص267) طبری در «دلائل الامامه» میگوید: عمر در ضمن نامهای برای معاویه پس از نقل قضیه سقیفه بنی ساعده و بیعت گرفتن برای ابوبکر، چگونگی برخورد با فاطمه ـ سلام الله علیها ـ را چنین بیان میکند: «... به فاطمه ـ سلام الله علیها ـ که پشت در بود گفتم: اگر علی ـ علیه السّلام ـ از خانه برای بیعت بیرون نیاید، هیزم فراوانی به اینجا بیاورم و آتشی برافروزم و خانه و اهلش را در آن بسوزانم یا علی ـ علیه السّلام ـ را برای بیعت به سوی مسجد میکشانم، آنگاه به خالد بن ولید گفتم: تو و مردان دیگر هیزم بیاورید، و به فاطمه ـ سلام الله علیها ـ گفتم خانه را به آتش میکشم. همان دم دستش را از در بیرون آورد تا مرا از ورود به خانه باز دارد، من او را دور نموده و با شدّت در را فشار دادم و با تازیانه بر دستهای او زدم تا در را رها کند، از شدّت درد تازیانه ناله کرد و گریست، نالة او بقدری جانکاه و جگر سوز بود که نزدیک بود، دلم نرم شود و از آنجا منصرف گردم، ولی به یاد کینههای علی ـ علیه السّلام ـ و حرص او بر کشتن قریشیان افتادم. با پای خودم لگد بر در زدم ولی او هم چنان در را محکم نگه داشته بود که باز نشود. وقتی که لگد بر در زدم، صدای نالة فاطمه ـ سلام الله علیها ـ را شنیدم و این ناله طوری بود که گمان کردم مدینه را زیر و رو کرد. در آن حال فاطمه ـ سلام الله علیها ـ میگفت: «یا ابتاه! یارسول الله! هکذا یُفعل بحبیبتک وا بنتک، آه! یا فضَّةُ الیکِ فخذینی فقدوا... قُتِلَ ما فی احشائی من حملٍ» ای پدر جان! ای رسول خدا! بنگر که این گونه با حبیبه و دختر تو رفتار میشود، آه! ای فضّه بیا و مرا در یاب، که سوگند به خدا، فرزندم که در رحم من بود، کشته شد. در عین حال در را فشار دادم، در باز شد. وقتی وارد خانه شدم؛ فاطمه ـ سلام الله علیها ـ با همان حال روبروی من ایستاد، ولی شدت خشم من، مرا به گونه‌ای کرده بود که گوئی پردهای در برابر چشمم افتاده است، چنان سیلی روی روپوش، به صورت او زدم که به زمین افتاد...»([font=Arial,sans-serif] [/font]طبری، دلائل الامامه، ج 2؛

شیخ عباس قمی, بیت الأحزان،‌ص 96 و 97)
خصیبی در «الهدایه الکبری» و بحرانی در «العوالم» و همچنین بسیاری دیگر با ذکر سند به نقل از امام صادق ـ علیه السّلام ـ نوشتهاند: عمر با لگد بر در خانه کوبید، تا این که در به پهلوی فاطمه ـ سلام الله علیها ـ اصابت کرد، در حالی که، او به جنینی شش ماهه به نام محسن حامله بود و آن جنین سِقط گردید. آن گاه عمر، قنفذ و خالد بن ولید هجوم آوردند، عمر بر صورت فاطمه ـ سلام الله علیها ـ سیلی زد به طوری که گوشوارهاش در زیر مقنعه قطع گردید و صدایش به ناله برخواست و گفت: وا! ابتاه، وا رسول الله!! ابنتکِ فاطمة تکذّب و تضرب و یقتل جنین فی بطنها. «و ای پدر! وای رسول الله!! به دخترت نسبت دروغ میدهند، او را میزنند و فرزندش را میکشند.» امیرالمؤمنین در این هنگام فضّه را طلبید و گفت: بانویت فاطمه ـ سلام الله علیها ـ را کمک کن آن گونه که زنان حامله را در زایمان کمک می
کنند. پس همانا از اثر لگد و ضرب در، درد زایمان او را فرا گرفت و محسنش سقط گردید. Sad

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - EMPERATOR - ۲۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۸

ای منتقم خون فاطمه (سلام الله علیها) و حسین(علیه السلام)کجایی؟
خدایا تا دنیا دنیاست بر قوم ظالمان لعنت باد

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - انتصـار - ۲۵/شهریور/۹۰ ۱:۲۱

سلام

فکر کنم لینک زیر هم با این موضوع همخوانی داشته باشه !
با تشکر

چرا اميرالمومنین (عليه السلام) از همسرشان دفاع نكردند؟
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/43-education/12249-1390-06-16-20-59-18.html

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - khadem - ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۰۴

اَللَّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - دل خسته - ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۳

ان شاء الله یک روز فیلم انتقام صاحب الزمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء رو این جا قرار بدیم.

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - javad222 - ۲۶/شهریور/۹۰ ۰:۲۸

رفتند تا انتقام سیلی زهرا (سلام الله علیها) را بگیرند
[تصویر: zahra_entegham_abbasimehr_dot_ir.jpg]

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - saloomeh - ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۰:۱۸

ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه گردنت را میشکست آنجا اگر عباس بود یا صاحب الزمان : کعبه منتظر نشسته تا بهش تکیه کنی انتقام مادر و به عاشقات هدیه کنی جانم به فدای غریبی مولا ما که میدونیم آقا کسی نمیتونست ناموس خدا رو جلوی علی غیرت الله سیلی بزنه . اما چکنیم با مشیت قادر مطلق

RE: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - علیرضا110 - ۲۹/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۲

اگر خدا بخواد روزی انتقام مادرمان را خواهیم گرفت!!!!ولی تا آن روز...............

پاسخ به: .::دقایقی با قرآن کریم::. - aboutorab - ۱۴/فروردین/۹۳ ۱۰:۲۰

آجرك الله يا قرآن ناطق (بقيه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) )[تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]
**
علامه شیخ محمد حسین مظفر

دلائل الصدق - ج 7 ص 151 - 152 (
http://www.aqaed.com/book/594/6.html
Wink

ومن عرف سيرة عمر وغلظته مع رسول الله ( صلى الله عليه وآله وسلم ) قولا وفعلا ، لا يستبعد منه وقوع الإحراق فضلا عن مقدماته

هر کس سیره عمر و درشتی - رفتار و کردار نامناسب - او با پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را بشناسد اصلا آتش زدن خانه را بعید نمی داند چه برسد به انجام مقدمات آن .

[font=Tahoma][/font]
[تصویر: 09333021214311718509.jpg]

پاسخ به: ماجَرایِ سیلی زَدَنِ عُمَر به حَضرَتِ زَهرا - aboutorab - ۱۴/فروردین/۹۳ ۱۱:۱۴

آجرك الله يا بقيه الله

[تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]** آیت الله العظمی فاضل لنکرانی

جواب سایت ایشان به استفتاء در مورد آتش زدن خانه حضرت زهرا سلام الله علیها

بسمه تعالی

سلام علیکم

بلی این از مسلمات است و حتی اهل سنت نیز در کتب خود به آن تصریح کرده اند .

[تصویر: 09333021214311718509.jpg]