تالار گفتگوی بیداری اندیشه
چند نفر از مردم فکر می کنند شیعه ها مسلمان نیستند؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html)
+---- بخش: سایر موضوعات اصول عقاید شیعه (/forum-68.html)
+---- موضوع: چند نفر از مردم فکر می کنند شیعه ها مسلمان نیستند؟ (/thread-32879.html)

چند نفر از مردم فکر می کنند شیعه ها مسلمان نیستند؟ - Ali#59 - ۲۶/فروردین/۹۳ ۱۸:۱۴

بسم الله الرحمن الرحیم
بدون مقدمه:
به این لینک مراجعه کنید :
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081219042150AA8coKd
نظرسنجی مربوط به خیلی وقت پیشه اما نتایج جالبی داره :
سوالی که مطرح شده اینه : چند نفر از مردم فکر میکنند که شیعه ها مسلمان نیستند؟
حالا بیاید یه نگاهی به نظرات مخالف و موافق بندازیم: ( با تلخیص و ترجمه سریع )
(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۲)Jnb نوشته است:  
فقط خدا (بهتر) میدونه،بنابراین فقط او میتونه قضاوت کنه که چه کسی مسلمان هست و چه کسی نیست.ما حق این کار رو نداریم.

(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۲)Pedram نوشته است:  
مردم چی فکر میکنن؟
اما چرا من باید از این که مردم چی فکر میکنن بترسم؟(استغفرالله)
من شما،مردم رو نمیپرستم،و از شما کمک نمیخوام،من از شما نمیخوام که مشکلاتم رو حل کنید!
من الله رو میپرستم،اون کسیه که میتونه تایید کنه من یک مسلمان هستم.
اولین دستوری که خداوند به محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاد این بود که : «بخوان»
این اولین چیزی بود که به پیامبر وحی شد.
و من این کار رو کردم...من خوندم،تحقیق کردم و زیرکانه انتخاب کردم.
من میدونم که بسیاری از سنی ها هم تحقیق کردند و اونها هم مذهبشون رو با هوش و زکاوت انتخاب کردند و من برای اونها احترام زیادی قائلم.
اما من ذره ای از این که مردم درباره م چی فکر میکنند نمیترسم!

...

(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۲)Safi khan نوشته است:  
هر انسان عادی،وقتی می بینه که بعضی ها به حضرت عایشه و صحابه (حضرت عمر،ابوبکر،عثمان و ...) توهین میکنند،اون وقت درباره ی اون فرد توهین کننده چی میگه؟
آیا این فرد مسلمان هست یا نیست؟!
و به یاد داشته باشید که شیعه ها همیشه به اونها توهین میکنند.
پس اونها مسلمان نیستند.

(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۲)? نوشته است:  
من نمیتونم درباره ی همه ی شیعه ها اعلام تکفیر کنم.
بعضی از شیعه ها ( شاید اکثریت اونها ) عقاید اشتباهی درباره ی صحابه و امامان خودشون دارند.
بعضی از اونها که چنین اعتقاداتی دارن میتونن کافر باشن.

پاسخ به: شیعه ها مسلمان نیستند! - میرزا احمد - ۲۷/فروردین/۹۳ ۲:۱۴

عجبDodgy
اگه به تاریخ اون لینک نگاه کنید متوجه می شید مال پنج سال پیشه . حدودا از همون موقع این فضا به وجود اومد که شیعه ها چی هستن !‌
یادمه تو بعضی از همین سایت ها خیلی ها احساس نگرانی می کردند مخصوصا از اینکه یه وقت اگه با یه شیعه برخورد کردند چی کار کنن .
عده ای هم نگران بودند که ما بهشون حمله کنیم .
از اونجایی که دنیا شیعه رو با ایران می شناسه . شرایط سیاسی اون زمان و حرف هایی که زده شده بود . باعث بدتر شدن دید مردم دنیا به شیعه شده بود. بخصوص اینکه یه سری مراسم های خاص داخل ایران خوراک و بهانه خیلی خوبی براشون فراهم کرد .
خیلی ها دید درستی به ایران نداشتن حتی نمی دونستن که مثلا ایران کجاست و چه جوریه . یکی از دوستام بهم گفته بود اگه خودمون رو همون موقع درست نشون می دادیم الان دنیا ما رو اینجوری نمی دیدن .(یادمه یکی از معلم های دنیا دیده ما تعریف می کرد اگه دولت ما مثل دولت های آمریکا و انگلستان بازی بلد بود و باهاشون بازی می کرد این مشکلات برای کشور پیش نمی اومد )
البته خودم هیچ ایده ای ندارم در مورد اینکه چی شد و چی رفت . و فقط شنیده ها رو نقل کردم .
Tishtar جان اگه به اینترنت بدون سانسور دسترسی داری بهت پیشنهاد می کنم یه نگاه به آرشیو اینترنت بندازی و بعضی از شبکه ها و فروم های معروف قدیمی(حدودا 5 تا 7 سال پیش) رو نگاه کنی دقیقا همین صحبت ها بین خیلی ها به وجود اومده بود (به خصوص بین مردم آمریکا و فرانسه )‌

پاسخ به: شیعه ها مسلمان نیستند! - Ali#59 - ۲۷/فروردین/۹۳ ۱۳:۵۷

جالبه،اون فردی که این پرسش رو هم مطرح کرده،این جواب رو هم به عنوان بهترین پاسخ انتخاب کرده :
(۲۷/فروردین/۹۳ ۲:۱۴)Brother Medicine نوشته است:  اون ها مسلمان نیستند.
دولت سعودی فقط سنی رو به عنوان شاخه ی درست اسلام تایید کرده...و شیعه ها از انجام حج هم منع شدند.

Smile