![]() |
|
امضا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: امضا (/thread-3293.html) |
امضا - وحید110 - ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۲۰ سلام اگر برای امضا های دوستان که زیر هر پست نمایش داده میشود محدودیتی از نظر حجم و اندازه عکس ها قرار دهید بهتر است اندازه بعضی از عکسها بسیار بزرگ است و نظم فروم را به هم میریزد با تشکر RE: امضا - Mahdy2021 - ۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱:۵۶ سلام راستش من این مورد امضا و مورد گذاشتن عکس در پستها رو بهتر میدونم با تذکر حل بشه.چون هنوز معضل جدی نیست و کاربران اینجا انقدر فهیم هستن که اگر مطلع بشن عکسی که گذاشتن مشکل سازه ، تصحیحش کنن RE: امضا - سدرة المنتهی - ۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۱۶ با من بودین دیگه؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() باو RE: امضا - EMPERATOR - ۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۴۰ دوستان فقط امضا کافی نیست باید کلاً برای نوشته ها هم یک قاعده ای بگذاریم نوشته ها با فونت درشت و رنگی و کلاً یک مقدار شکیل باشه چون خوندن تو یادگیری و یاد تاثیر زیادی داره RE: امضا - خادم الامام - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۹ بسم الله من كه تغيير نميدم خودتون ميدونيد چرا! RE: امضا - وحید110 - ۱۱/تیر/۹۰ ۱۵:۰۸ با تشکر از دوستانی که با خوندن این تاپیک رعایت حال دوستان رو کردند . گفتم باز این پست بیاد بالا تا شاید دوستانی که ندیدند ببینند یا حق RE: امضا - وحید110 - ۳۱/شهریور/۹۰ ۸:۱۲ (۳۰/اردیبهشت/۹۰ ۱:۵۶)Mahdy2021 نوشته است: سلامسلام اقا مهدی گل فکر کنم باید یک محدودیت نر افزاری قرار بدهید . بسیاری از امضا ها شدیدا بزرگ هستند و شکل فروم رو به هم میریزند! تعدادشون هم زیاده همین الانش وقتمون کمه اگر بخواهیم به تک تک ایشان پیام بدهیم باید دیگه بی خیال کار و زندگی بشیم با تشکر از اقا مهدی و همه دوستان یا علی (علیه السلام) RE: امضا - Braveheart - ۳۱/شهریور/۹۰ ۹:۳۱ دقیقا درست می فرمایید وحید جان اصلا بعضی امضاها, امضا نیستند عکس هستند. اون هم چه عکسی ! یک عکس بزرگ که نصف صفحه و نوشته رو به خودش اختصاص میده! RE: امضا - shafagh_mah - ۳۱/شهریور/۹۰ ۹:۳۷ (۳۱/شهریور/۹۰ ۹:۳۱)Braveheart نوشته است: دقیقا درست می فرمایید وحید جان سلام تازه نظم صفحه رو به هم میریزه.هرچی پایین میری امضا تموم نمیشه. RE: امضا - رهیافته - ۳۱/شهریور/۹۰ ۹:۴۱ به نام خدا من به برادر mahdi2021 پیشنهاد میکنم اگر کسی در یک تاپیک یک پست داد فقط در پست اول امضاش نمایش داده بشه و در پست های بعدی امضاش نشان داده نشه، اینطوری حجم کمتری از صفحات اشغال میشه در پناه حق باشید یا علی مدد |