تالار گفتگوی بیداری اندیشه
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html)
+---- بخش: پیشنهادات و انتقادات محتوایی (/forum-40.html)
+---- موضوع: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است (/thread-32934.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - Ali#59 - ۲۹/فروردین/۹۳ ۱۱:۰۹

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان!Smile

به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟Huh
من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... .
تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن )
احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده،
امسال سال فرهنگه،اینترنت نقش مهمی توی فرهنگ جامعه داره.
سایت های «ارزشی» اینترنت خیلی زیاد نیستند.
بیداری اندیشه چه نقشی این وسط داره؟؟!Blush

شاید هم احساس من ارتباطی به تالار نداره...
نظر شما چیه؟Confused

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - Justice Bringer - ۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۱

سلام،

کلا تغییر تو فضای اینترنت به نظرم خوبه ... سایتای بزرگ هم هر چند سال یه بار یه تغییراتی میدن که برای اون دسته از کاربرایی که تنوع طلب هستن خیلی خوشاینده.

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - مرهم - ۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۹

اخه این تالار سال تا سال رنگش هم که تغییر نمیکنه چه برسه ..

کلا من از این تالار و حضور در این جمع چیزای خیلی خوبی به دست اوردم ... و هنوز هم دارم از اشخاصی که اینجا شناختمشون سود میبرم .
اما مطالبش من رو این طور که باید جذب نمیکنه...
مخصوصا بعضی بی نظمی ها داخل تاپیکها و متاسفانه اینکه فونت های خوب تالار رو نمیتونم ببینم (مشکل خودمه ) ...من رو از پست خوانی میندازه Sad

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - A L I - ۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۲

فضای تالار مثل فضای سیاسی جامعه شده....!

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - captaincharisma - ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۱

کاربرای قدیمی کمتر اینجا حاضر میشن و 80% مطالب شده کپی کردن از سایت های فلان و فلان و فلان
خوب اینا رو تو سایت های خودشون میخونیم جلوگیری باید بشه
سال های پیش وقتی به این تالار می آمدم اینقدر مطلب نو جدید درج میشد که ساعت ها مطالعه میکردیم مباحث رو ولی حالا تا تیتر های خبری رو آدم میبنه می پیچیم میریم
اما الان این شد اون شد منبع فارس منبع اقسران منبع صراط منبع رجا چی بگذره تا عبدالرحمن یه مطلب نو جدید بزنه همین الانم نبودش باعث درج این تاپیک شدهBig Grin
درصد مباحث تاریخ و فرهنگ محور هم کم شده و بیشتر بحث ها پیرامون همین اخبارهای جهت دار سایت های خبری ست

راستی فیلم سخنرانی دیروز آقای رائفی رو تو آبادان دارم ولی حال آپلود ندارمBig Grinاچ دی هم هست بالاست حجمش
صرفا جهت اطلاع دوستی که درخواست دادنWink

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - میرزا احمد - ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۸

بدترین حالت برای مدیر یک سایت اینه که کاربرا درخواست تغییر ظاهر رو بدن . Big Grin
به هر حال بیشتر سایت های روز دنیا هر دو سال تغییرات کلی تو ساختار خودشون می دن .
البته اینجا چون انجمنه یکم تغییراتش باید حساب شده تر باشه .ولی خوب فکر کنم کم کم وقت مهاجرت به یه انجمن ساز بهتر و کاملتر داره فرامی رسه . یا حداقل یه تغییر و بهینه سازی پوسته تالار .

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - Havbb 110 - ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۳

پوسته ی تالار پاییز 91 عوض شد هنوز دو سال نشده

حالا جدا مشکل اساسی محتواست یا پوسته؟

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - captaincharisma - ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۳

نه پوسته اتفاقا سمبلیک ونماد میشه و 10 سال یک بار هم تغییر نمیدن
این پوسته نمایانگر تالار بیداری اندیشه هستش
محتوا آقا محتوا
دعوت از افراد فرهیخته
یکی از کارهایی که یکی از فروم های خارجی انجام میداد که در همین حوزه تقریبا فعالیت میکرد مصاحبه گرفتن از اساتید و افراد معروف تو حوزه مطالب تالارشون بود ماهانه یک مصاحبه اختصاصی انجام میداد و باعث تشویق بیشتر افراد به حضور در فروم آنها میشد و به این ترتیب مباحث داغتر و علمی تر میشد
بنظر این موضوع میتونه اینجا پیاده بشه

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - سرباز منتظر - ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۶

نظم نوین تالاری Big Grin

پاسخ به: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است - zahra11 - ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۰

iهمه چیزش مشکله تا حالا چند بار خانمهای تالار درخواست دادیم یه گروه دسته جمعی مجزا درست کنن تا بتونیم تجربیاتمون رو منتقل کنیم گفتن نمی شه !

هر کی وارد تالار بشه بدون عضویت می تونه تمام فعالیتها رو مشاهده کنه!

هر پستی میدیم یه ذره بوی سیاسی میده با همه حرف حساباش حذف میشه!

امکاناتش کم و محدوده!

قالبش شیک نیست مثل فرومای دیگه !

شکلکها نمی تونن احساسات رو منتقل کنن و کم و بی ریخت و زشت و بی احساسن!

بعضی وقتا لب تاپمون پنجر میشه تا یه صفحه باز بشه!

تاپیکهای بخش خانواده تو هم تو هم و بلبشوئه و ازدواج و بچه داری و همه چی قاطی پاتی و مربوط به یه تاپیکه!

بعضی تاپیکا تکراریه و اصلا مسئولین رسیدگی نمیکنن ! بعد تا از دهنت بپره بگی فلانی در جا پستت حذف!

اصلا میخواین یه مدت تعطیلش کنین یه دست اساسی سر و گوشش بکشین ! چون بیشتر چیزایی که بچه ها هم گفتن درسته!

بعدم آقای حامد خان !! کجا قالب تالار عوض شده ما که سه ساله می بینیم همین ریختی هست!

میگم اگه زیاد غر میزنم میخواین این پستم حذف کنین والاBig Grin