![]() |
|
چنین افرادی بین شما زندگی میکنند ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +--- موضوع: چنین افرادی بین شما زندگی میکنند ... (/thread-32952.html) صفحه: 1 2 |
اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - أین المنتظر - ۱۱/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۶ به گزارش شيعه آنلاين، خبرنگار افتخاري ما در شهر اصفهان با ارسال اين مطلب، از وضعيت دلخراش و تأسف بار يک خانواده نيازمند خبر داد. او در اين باره گفت: در نزديکي منزل ما خانواده اي که همه اعضاي آن هم از نسل سادات اهل بيت (علیه السلام) هستند، زندگي مي کنند. پدر اين خانواده جانباز موجي است از همين رو نمي تواند کار کند و خانه نشين است. خبرنگار ما افزود: بررسي هايي که بنده انجام داده ام نشان مي دهد که اين خانواده به دليل فقر شديد، علاوه بر داشتن مشکل در تهيه مايحتاج اوليه، حدود 5 ماه است که حتي يک تکه گوشت هم نخورده اند. وقتي خواستم اين گزارش را درباره آنان تهيه کنم، آنها که بسيار آبرومند هستند، از من خواستند که نام و يا عکسي از آنها منتشر نکنم تا به اصطلاح آبرويشان نرود. او در پايان گفت: با انداختن نگاهي به چهره پدر اين خانواده که معلوم است شرمنده زن و بچه اش شده، مي توان فهميد که او در دلش مي گويد «اي کاش در دوران حکومت اميرالمؤمنين حضرت علي عليه السلام مي زيستم تا هيچ گرسنه اي شب سر بر بالين نمي نهاد». از شما ملت نيکوکار که همواره به ياري هموطنانتان مي پردازيد تقاضا دارم حداقل براي تهيه کمترين مقدار گوشت، به اين خانواده کمک کنيد. شماره عابر بانک: 6037991150464380 ندا فرزام نيا شماره تماس: 09133293544 پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - soheyl68 - ۱۲/بهمن/۹۲ ۰:۰۲ فراوون هستند از این ها پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - Hadith - ۱۲/بهمن/۹۲ ۰:۰۴ (۱۲/بهمن/۹۲ ۰:۰۲)soheyl68 نوشته است: فراوون هستند از این ها دور از حضور شما،چون فراوونن آدمهای متموّل بی اعتنا.. پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - انتصـار - ۱۲/بهمن/۹۲ ۰:۳۱ واقعا فاصله ی طبقاتی کمر مردم مستضعف رو شکونده ... «رفتم به غرب اسلام را دیدم ولی مسلمان ندیدم. برگشتم به شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم.» پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - عبدالرحمن - ۱۲/بهمن/۹۲ ۵:۰۷ (۱۲/بهمن/۹۲ ۰:۳۱)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: واقعا فاصله ی طبقاتی کمر مردم مستضعف رو شکونده ... این جمله رو اصلا قبول ندارم ولی ربطش به این تاپیکو هم نفهمیدم تو غرب که گرسنه ها بیشترن!!! پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - امیرخان - ۲۱/بهمن/۹۲ ۲:۵۶ برای این همه غفلت از دورو برمون چه جوابی برا خدا داریم . پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - سجاد313 - ۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۶ به نام خدا سلام علیکم ربطش به این تاپیک اینه که مسلمانان شناسنامه ای میلیارد میلیارد پول در می آورند و خمس و زکات نمی دهند. ربطش به این تاپیک اینه که کسی به فکر همسایه اش نیست. کسی به فکر برادرش هم نیست. شما چند نفر مسلمان می بینی تو این جمعیت هفتاد میلیونی؟؟؟ واجب فراموش شده خمس و زکات فی امان الله پاسخ به: اين خانواده چندين ماه است گوشت نخورده اند! - قلب - ۲۱/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۰ سلام خب مگه یارانه نمیگیرن خونشون اجاره ای یا از خودشونه مگه جانباز نیست پس چرا نمیره بنیاد شهید تا مستمری بگیره چه حرفا
چنین افرادی بین شما زندگی میکنند ... - Mohammad Trust - ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۶ این تایپک رو اینجا زدم تا خدا قاضی باشه بین اعمال ماها و کسانی که بین ما زندگی میکنن و ما نمیبینمشون. ماجرای پایین امروز صبح دوستم واسم تعریف کرد توی مغازه ش اتفاق افتاده بود. کافی نت داره. " امروز 2 تا خواهر از روستا اومده بودن شهر میخواستن برای یارانه ثبتنام کنن ، یکیشون متولد 65 و یکیشونم متولد 66 . کافی نت سه هزار و پونصد تومان میگرفت تا ثبت نام کنه و تازه باید کرایه برگشتن به ده رو هم میدادن. میدونین دخترای جوون بلاخره توی این سن و سال یه غروری دارن ، خیلی براشون سنگینهبخاطر دو سه هزارتومن یه پسر غریبه به چشم ترحم بهشون نگاه کنه ولی خب چاره ای نداشتن ، خانوادشون چهار نفر بودن ، پدرشون و مادرشون و خودشون دوتا . موقع فرم پر کردن نوبت ثبت کردن میزان درامد شد ، گفتم چقدر درامد دارین ؟ خواهر بزرگه یه مکثی کرد و گفت ما با پول یارانه زندگی میکنیم. براشون زدم درامد زیر 600هزار تومن. داشتم بقیه فرم هارو پر میکردم که دیدم خواهر کوچیکه به بزرگه میگه "اونم" بگو بعدا میفهمن یارانمونو قطع میکنن ! خواهر بزرگه گفت یه دونه گوسفند هم داریم ! من به شخصه از ایرانی بودن حتی انسان بودن خودم متنفر شدم.لعنت به کسی که این اوضاع رو پیش اورده" ماجرای بالا امروز صبح اتفاق افتاده بود. قلبم درد گرفت. خاک توی سر کسی که به فکر این بدبخت ها نیست. دوستان میتونن این جور ماجراهارو توی این تایپک ادامه بدن. البته اگه حذف نشه ... فقط خواهشا از این داستان الکی ها توی سایتای مختلف نباشه ، چیزی باشه که خودتون یا کسی که بهش اعتماد دارین دیده باشه. ان شاا... خدا به همه کمک میکنه پاسخ به: چنین افرادی بین شما زندگی میکنند ... - soheyl68 - ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۴:۱۴ خیلی دردناکه باید کار کنیم وارد صحنه بشیم نباید به دولت، چشم دوخت و منتظر بود دولت ها در این چند سال نشان دادند که هیچ کاری برای مظلوم ها نمی تونن بکنن برای شهدا، ایثارگران، جانبازارن، آزاده ها، خانواده ای این ها، فقرا، مستضعفان و ... تابستان 92 بود که برای امام خامنه ای (م) پیام نوشتم که ما هیچ امیدی به دولت ها نداریم. هفته ی گذشته در یکی از اداره های دولتی بودم و گفتم بهشون که اگر این طوری که شماها کار می کنید، در جبهه های جلوی دشمن می ایستادیم، الان فرزندان نامشروع زیادی از مردهای چند ملیت داشتیم، مثل کشورهای همسایه. لذا امید به هیچ کس نداشته باشیم فقط خودمون، ما مردم وارد صحنه بشیم و کار کنیم. اردوهای بسیج سازندگی، کار خوبیه. باید کارهای مشابه انجام بدیم. باید وقتی ایجاد اشتغال می کنیم، یک فقیرو بیاریم سر کار تا عزت پیدا کنه. باید دست همو بگیریم. فقط ما مردم. منتظر هیچ زیرساخت و زمینه و بودجه و توجهی نباشیم. انشاالله توفیق داشته باشیم. |