![]() |
|
سلن دیون کیست؟؟! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: سلن دیون کیست؟؟! (/thread-3343.html) صفحه: 1 2 |
سلن دیون کیست؟؟! - EMPERATOR - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۸ فکر کنم دوستانی که علاقه مند موسیقی باشند ایشون رو میشناسند ولی من یک مختصر ایشون رو معرفی می کنم البته اول بگم که این خانوم دست لیدی گاگا رو هم از پشت بسته!! من عکس ایشون رو به دلایل مسائل اخلاقی نمی خواستم بگذارم که خیلی سخت یه دونه عکس مناسب پیدا کردم ![]() نام كامل: CELINE MARIE CLAUDETTE DION تاریخ تولد: 30 مارچ 1968. محل تولد: كوئیبك كانادا. شغل: خواننده. علت شهرت: اجرای ترانه BEAUTY AND THE BEAST به همراه PAEBO BYSON در سال 1991. پدر و مادر: نامشان در دسترس نیست. هر دو خواننده محلی بوده اند. برادر و خواهر: سلن دارای 13 برادر و خواهر میباشد كه سن همگی آنها بیشتر از وی میباشد. جوایز: وی چندین جایزه معتبر بعنوان هنرمند سال، ترانه سال، خواننده محـبـوب و پـرفـروش تـرین آلبوم را از سوی GRAMMY - WORLD MUSIC AWARD - FELIX - JUNO- AMERICAN AWARD دریافت داشته است. شمار آلبومها و تـك آهـنـگهای بفروش رفته وی در سراسر جهان:200 میلیون. ثروت وی: ثروت وی را 400 میلیون دلار برآورد میكنند. دیگر مطالب در رابطه با سلن دیون: 1-ترانه MY HEART WILL GO ON وی پـرفـروشـترین ترانه اركسترال بشمار می آید. 2- وی دارای عـطـر اخـتصاصی بنام خود می باشد كـه در سال 2003 پرفروش ترین عطر سال گردید. 3- وی هـمـچـنین چـنـد سـالــیست مجله ای را بنام خود منتشر میسازد. 4- سـلن دیـون صـاحب چندین رستوران در امریكا و كانادا میباشد. 5-وی دارای كلكسیونی از 100 ها جفت كفش میباشد. 6- وی مـوفـق بـه دریـافـت دیـپـلم مـتــوسط نگردید زیرا از دبیرستان ترك تحصیل كرد. 7- وی عاشق بازی گلف است. 8- وی موفق به كسب نشان افتخار از دولت كانادا گردیده است. حرف آخر؛ به عنوان بهترین خواننده طول تاریخ موسیقی شناخته شده اند!! که ای خودش مسائل زیادی داره!!! از تعداد طرفدار های زیاد ایشون!!! توی ایران هم نمیشه گذشت نمی دونم واقعاً چرا؟!! این همه مشتاق برای این خواننده وجود داره؟ که همین مسئله باعث ایجاد این تایپیک شد. اگه همسنگران عزیز اطلاعات بیشتری در رابطه با آهنگ هایی که ایشون در زمینه های دین و خدا و شیطان و ... خونده دارن ممنون میشم RE: سلن دیون کیست؟؟! - در راه... - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۱۹ سلام به نظر من به خاطر صداشه که خیلی معروفه.واقعا تکه! من که خیلی صداشو دوست دارم البته هیچ وقت در موردش سرچ نکردم تازه عکسشو اولین بار اینجا دیدم به هر حال خوش حال میشم دوستان نقدش کنن.و در موردش بیشتر بدونم شاید دیگه گوش ندادم. RE: سلن دیون کیست؟؟! - EMPERATOR - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۲ دوستان یادم رفت بنویسم ژست عکسش چشم چپ رو که دارید!!! RE: سلن دیون کیست؟؟! - آرین (الهه.ع) - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۱۵ علت محبوبیتش که همون ترانه ی تایتانیکه و صدای خوبش... البته تو ایران اینطوریه... چند تا از کنسرت هاش رو هم که دیدم چیز خاصی توش نبود، فکر نمیکنم محبوبیت سلندیون مثل لیدی گاگا یا بریدنی باشه، یعنی به خاطر ماسون و این حرفا...
RE: سلن دیون کیست؟؟! - شهـاب - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۸ با سلام و احترام البته سلين ديون كمي پير شده و تقريبا هم عصر با مدونا بوده ... و در منطقه فرانسوي زبان كانادا متولد شده و تا جايي كه مي دانم بيشتر آثارش هم به زبان فرانسوي است ... و در قياس با شخصيت مدونا بسيار موجه تر بود ... اين چند سال اخير را چندان خبر دقيقي ندارم !! برجسته بودن آثار او بدليل سبك كلاسيكش بوده ... يك فيلم سينمايي مشهور هم با نام celine (هم نام با برند عطرش) چند سال پيش ساخته شد و زندگيش را از كودكي به تصوير كشيده ... http://www.imdb.com/title/tt1010387/ البته نمي دانم تا چه حد به زندگي حقيقي او نزديك باشد ولي جزئيات زندگيش را مي توان در اين فيلم هم مشاهده نمود ... RE: سلن دیون کیست؟؟! - بیداری اندیشه - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۳۳ ببخشید دوستان، امیدوارم مورد طعن و سرزنش قرار نگیرم. من خودم چند تا تک آهنگهای ایشون رو گوش می دادم. اما وقتی خواستم دوباره مسلمون بشم و به قول خدا: یا ایها الذین آمَنوا آمِنوا.... «ای کسانیکه ایمان آوردید، ایمان بیاورید....» اولین شرط گوش دادن موزیک برای خودم رو این گذاشتم که صدای زن و خواننده زن رو حذف کنم و اولین گزینه همین خواننده بود چون از آهنگهاش بیشتر خوشم میومد. اول آهنگهای این خواننده رو از هارد کامپیوترم حذف کردم و بعد سایر خواننده های زن. تمام مراجع و فقها و علما و عرفای شیعه بدون استثناء شنیدن صدای زن رو حرام اعلام کردن. این دیگه بحث مجاز بودن و مشروط بودن نداره.... اگر مسلمان نیستیم که هیچ. اما اگر مسلمانیم آیا برای گوش ندادن به یک خواننده زن حتما باید ثابت بشه فراماسون هست تا دیگه گوش ندیم؟ یعنی صرف حرام بودن کاری یعنی نارضایتی و خشم خدا از بنده به خاطر ارتکاب حرامش، نباید دلیلی باشه برای ترک شنیدن باشه؟ ببخشین عزیزان اگر خیلی راحت از کنار حرفهای عالمان دینی در خصوص امور حرام می گذرین، زنگ خطر جدی برای شماست. دل امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به درد نمیاد که کسانی که میخوان سرباز ایشون باشن اینطور مرتکب حرام بشن؟ در حالیکه سرباز ایشون حتی باید نسبت به امور مکروه و مباح هم کاملا محتاط عمل کنه، چه برسه به امور حرام و واجب. RE: سلن دیون کیست؟؟! - EMPERATOR - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۵۴ ممنون از بیاری اندیشه عزیز من هدفم از ایجاد تایپیک چیز دیگری بود ولی یک چیز دیگری دارم می بینم من خودم به هیچ وجه صدای خواننده ی زن گوش نمی دم این مطلب هم به خاطر محبوبیتی که ایشون بین جوانان ایرانی و با غیرت! ما پیدا کرده بود گذاشتم. در ماسون بودن ایشون از نظر من شکی نیست کمتر کسی پیدا میشه که عناوین برتر جهان رو داشته باشه و ماسون نباشه ایشون به عنوان بهترین خواننده ی طول تاریخ ماسون بودنشون رو توجیه میکنه و ... من می خواستم آهنگ ها و کار های ایشون رو بررسی کنیم نمی دونم شاید کار من اشتباه باشه... اگه اشتباه هستش از همین جا اعلام می کنم که این تایپیک رو ببندید! RE: سلن دیون کیست؟؟! - وحید110 - ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۰ (۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۳۳)بیداری اندیشه نوشته است: ببخشید دوستان، امیدوارم مورد طعن و سرزنش قرار نگیرم. من خودم چند تا تک آهنگهای ایشون رو گوش می دادم. اما وقتی خواستم دوباره مسلمون بشم و به قول خدا: یا ایها الذین آمنوا آمنوا.... «ای کسانیکه ایمان آوردید، ایمان بیاورید....» صحبت کاملا به جایی است .بهتر است به جدا کردن مسایل به ۲ طیف ماسون و غیر ماسون .مسایل رو به ۲ گروه الهی و شیطانی تقسیم کنیم . بنده هم به گروه تاتو علاقه داشتم یک زمانی و کنار گذاشتم . و اثار اون رو هم در زندگیم دیدم (موسقی رو به کل گذاشتم کنار) یاد این داستان افتادم که فردی خواب شیطان رو دید .مشاهده کرد که یک سری طناب در دست شیطان هست گفت اینها چیست گفت از اینها برای کشیدن شما استفاده میکنم (هر طناب قطری داشت)گفت با کدوم یکی من رو میکشی .خندید گفت شما خودتون با کله دارید میاید لازم نیست بکشمتون!! گاهی برای توجیه عملمون (کشش شیطانی نفس)۱۰۰۰ تا توجیه میاریم اما یادمون باشه اگر یک عمل اشتباه رو با ۱۰۰۰ دلیل توجیه کردیم دچار ۱۰۰۱ اشتباه شدیم. شاید اثبات موسیقی و مضراتش برای یک غیر مسلمان سخت باشه .اما ما که مسلمانیم و شیعه!اعمال غیر الهی را شیطان داره در نظر ما زیبا جلوه میده . از یک عالمی پرسیدند چطور میشه فکر گناه هم نکرد .گفت اگر چشم بصیرت داشتید میدیدید که گناه مثل نجاست متعفن و بد بو و تهوع اور است .ایا کسی فکر خوردن مدفوع و نجاست را میکند؟!! یعنی این دید الوده ماست که این را شیرین و دلچسب میبیند .اگر دلمان از زنگار پاک شود و اصل جریان را ببینیم .دیگر شک نمیکنیم منی که شیعه هستم چرا به فرمایشات کسانی که دلشان پاک است و دیده اند و میدانند عمل نکنم؟!و این است امتحان بزرگ الهی و دلیل اشرفیت بر مخلوقات . اقای امپراتور کار شما در جهت برسی مطلب خلاف نبود پست بنده و بیداری اندیشه هم در همین جهت و از دیدی کلی تر بود .موفق باشی داداش یا حق RE: سلن دیون کیست؟؟! - ضدایلو - ۲/خرداد/۹۰ ۱۴:۱۷ باعرض سلام خدمت تمام عزیزان بایدبگم تامدتی پیش من شان موسیقی وحساب کتابشودرک نمیکردم اماالان، هدایت ازخداست .میونه ای باهیچ موسیقی ندارم لطفا به بیراهه نرید تایپیک واسه تعریف ازسلن یاامثالش نیست واسه شناختنشونه RE: سلن دیون کیست؟؟! - DOROOD - ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۳:۰۰ (۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۲)EMPERATOR نوشته است: دوستان یادم رفت بنویسم ژست عکسش تورو خدا اين چشم چپ ول كنيد آخه اينم شد دليل. در مورد اين كه از اين توپيك ها بايد گزاشت:بايد واقع بين باشيم خيليا به اين آهنگ ها گوش ميدن اين كه فی*ل*تر كنيم فايده نداره بايد آگاهي بديم |