![]() |
|
وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار غرب و استکبار جهانی (/forum-47.html) +--- موضوع: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! (/thread-33536.html) |
وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - Ali#59 - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۰ بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان هر چی توی وب گشتم،دیدم هیچ جا صحبتی از این ماجرای عجیب نشده،فقط مثل این که مجله ی همشهری جوان توی آخرین شماره ی خودش یک پرونده راجع به این وب درایور عجیب رفته. ماجرا از این قراره که ساعت 14:45 بیست و سوم سپتامبر اولین ویدئو روی کانال عجیبی در یاهو به نام « وب درایور تُرسو » آپلود شد. وب درایور ترسو (Web Driver Torso) نام یک کاربر مشکوک در یوتیوب است که چیزی حدود هفت ماه از فعالیت عجیبش در این شبکه اجتماعی میگذرد.آپلود کردن چیزی حدود 77 هزار ویدئوی 11 ثانیه ای مرموز.ویدئوهایی که از الگوی مشخصی پیروی میکنند.10 تا مکعب مستطیل قرمز و آبی که به شدت شبیه هم هستند و همراه با یک سری صداهای الکترونیکی در تصویر جابه جا میشوند و بعد از 11 ثانیه به اتمام میرسند. کلیک کنید در بین این هشتاد هزار ویدئوی عجیب،فقط دو ویدئو با بقیه تفاوت داشته.یکی از اونها تصویر بالکن رو به روی برج ایفل بوده که به ناگهان محو میشه و به فرانسوی،ارتباط « ماتایی خیلی باهوشه » روی تصویر ظاهر میشه... . به نظر من که ماجرا عجیب و مشکوک به نظر میرسه! ضمن این که نمیتونه کار یک انسان بیکار باشه،مگر این که واقعا بیکار باشه ![]() با توجه به این که همه ی تلاش ها برای ارتباط با این اکانت تا الان ناموفق بوده،سه تا نظریه مطرح شده :
یا علی پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - soheyl68 - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۳ امکان داره یک روبات باشه یعنی نرم افزاری که برنامه نویسی شده برای این که این کارو انجام بده به طور خودکار و نیازی به انسان نداره برای ارسال محتوا پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرد - Ali#59 - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۷ (۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۳)soheyl68 نوشته است: امکان داره یک روبات باشهاتفاقا عده ای هم معتقدند که این یک نرم افزار خودکار از دسته سلنیوم درایورهاست (ابزارهای چک کردن فضای وبسایت ها) و قصدش هم ران کردن وب سایت های جدیده.(طوری که توی همشهری جوان نوشته شده...) البته این فرضیه توسط برنامه نویس سلنیوم درایور رد شده،او هرگونه ارتباط بین آنها و وب درایور را رده کرده و گفته این ویدئو بیشتر شبیه تلاشی ست از بیرون کره زمین و توسط فضایی ها! گاردین در این زمینه با یکی از مهندسین کامپیوتر مطرح جهانی به نام ایسال وارگاس صحبت کرده. وارگاس گفته : « من کلیپ ها رو چند بار با دقت دیدم،الان میتونم بگم که این ویدئو ها شباهتی به فیلم های کنفرانسی ندارن،به شکل جالبی این ویدئو ها دارای الگوهای متفاوتی هستند. » ویدئویی که با بقیه کلیپ های 11 ثانیه ای تفاوت داره ماتایی خیلی باهوشه! پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - soheyl68 - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۵ کلیپ هاشو ندیدم اما آیا محتواش معناداره؟ اون مکعب ها چی هستن؟ موسیقی ای که پخش می شه، چه موسیقی ایه؟ کمی بررسی کنید و اگر نتیجه ای نداد، فکرتونو درگیر این ها نکنید. پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - Bidel.s - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۹ هر چی هست مخالف اسلامه و حتما دارای محتوی ضد اخلاقی است! شک داری؟ شک داری؟ واقعا؟ یعنی به دولتت اعتماد نداری؟ فی*ل*تر شده برادر من! پس خوب نیست! لطفا یه کلیپ هایی نشون بدین که ما رو منحرف نکنه... اه اه اه آخه چرا ما رو تشویق می کنین از فی*ل*تر شکن... ببخشید... از تحریم دور زن استفاده کنیم؟ ![]() ![]() ![]() همش اعصابمونو خورد می کنن آقا یه جوانمردی بیاد ما رو کمک کنه تاپیک نوشتی ما رو گذاشتی تو خماری، چجوری کلیپا رو ببینم. فی*ل*ترن اگه میشه یکی دو تا شو بذاری نذاشتی هم نذاشتی. خودم یه تحریم دور زن جور می کنم.
پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - aaaaa - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۴ تحریم دورزن جور کردی برا ما هم آپلود کن ![]() لطفا
پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - Ali#59 - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۹ (۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۰۹)bidel نوشته است: هر چی هست مخالف اسلامه و حتما دارای محتوی ضد اخلاقی است!شرمنده دیگه...یوتیوب کلا فی*ل*تره! ![]() در کل ویدئوهاش تکرار چنین الگوریتم هایی هستند، که البته به صورت هوشمندانه پشت سر هم چیده شدند. ![]() ![]() این هم همون تصویر برج ایفل : ![]() مشکوک تر از خود اکانت و این کلیپ ها،تاکید خبرگزاری های بزرگ روی این خبره... . وارد صفحه این وب درایور که بشید،بیشتر از همه چیز تایم کلیپ ها جلب توجه میکنه که پشت سر هم همه 11:00 ردیف شدن! منبع تصاویر : BBC.en پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - Bidel.s - ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۸ نقل قول:جناب مگه من ب.ز هستم که تحریمو دور بزنم. لطفا ما رو با یه بز اشتباه نگیرید! نقل قول: آهان! حالا شد. حالا بشنید ببینید این بیدل مغز متفکر چی شاهکاری می کنه... پس از گذشت چند ساعت... عجب بی کاری بوده یارو... اما حتما یه خبری هست که این همه بی کاری خرج شده! اون موقع است که می گم: گفتم یا نگفتم؟ ... گفتم یا نگفتم؟ ... گفتم یا نگفتم؟
پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - Bidel.s - ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ شوخی های زیادی کردم شزمنده. مخصوصا از جناب tishtar که تاپیکشونو خراب کردم. بریم سر اصل مطلب فرض کنید یه هکر کلاه سیاه هستین( به ته مایه ی سفید ). دارید مث گروه Octobers قریب به چهارصد هزار اکانت جیمیل رو هک می کنید. می خواید منتشرش کنید اما به شکلی که از یاد کسی نره! همه هم بهش دسترسی داشته باشن! چی کار می کنین؟ همینجوری یوز و پس رو میریزید تو پیج فیسبوک؟ نه! فکر خوبی نیست تصور من اینه که این تصاویر به شکلی رمز گونه یوزر و پس رو میده. پس از مدتی هم باید منتظر رمز گشا باشیم. آخه الآن باید قشنگ این کلیپ ها منتشر شده باشه. تصور من اینه. چون پیام رمزی مخفی اینقد زیاد و صدادار نخواهد بود. موجود فضایی هم اگه بلده وارد یوتیوب بشه و کلیپ آپلود کنه، پس می تونه عین بچه آدم پیامشو بنویسه از مستطیل استفاده نکنه الله اعلم پاسخ به: وب درایور تُرسو،اکانتی عجیب که جهان را مشغول خود کرده است! - Bidel.s - ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۰۴ جناب Tishtar فکر می کردم موضوع آنچنانی ای نیست اما دیشب توی بی بی سی در موردش یه صحبت هایی شد. توی شبکه چهار هم خبرشو دیدم! مخصوصا گفت واسه او دو تا کلیپ متفاوت باید پول داد: فکر کنم اصل کاری اونه. ملت رو جذب می کنه و یه کلیپ رومی فروشه! پول می زنه به جیب! ( اما باز این احتمال پایینه! و 90 درصد یه چیزی هست ) می تونه یه خبری باشه که به زودی منتشر می شه. اما یه خبر خیلی طولانی که هر کلیپ به معنای یه کاراکتر خواهد بود! |