تالار گفتگوی بیداری اندیشه
فبس بوک در سایت های ارزشی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html)
+---- بخش: جنگ سایبری (/forum-65.html)
+---- موضوع: فبس بوک در سایت های ارزشی (/thread-33734.html)

فبس بوک در سایت های ارزشی - Ehssan_it - ۲/خرداد/۹۳ ۵:۵۹

سلام علی المهدی
بی شک فبس بوک در میان مردم جهان محبوب ترین شبکه اجتماعی می باشد اما در پشت این چهره دوست داشتنی باطنی خبیث ارمیده و منتظر غفلت تک تک اعضای خود می باشد
حالا سوال اصلی ؛
چندیست که به لطف روشنگری هایی که از این سایت و عوامل و پشتیبانان ان شده اقبال عمومی نسبت به فیس بوک کاهش یافته ( حالا هر چقدر کم)
ولی برخی افراد ارزشی به راه اندازی صفحاتی مثل اما خمینی (قدس) ،امام خامنه ای ، شهدای هسته ای و . . . . بچه های ارزشی رو ترغیب می کنند از پتانسیل این سایت استفاده کنند و در این صفحات عضو شوند و مطلب ارسال کنند.
ایا این کار ناخواسته امر به منکر نمی باشد؟
اصلا شما اصل این کار را قبول دارید؟

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - عشقم کربلا - ۲/خرداد/۹۳ ۹:۴۹

ممنون از تاپیکتون...

فیسبوک فعلا یه چیز جا افتاده ای شده...

به همین زودیام نمیشه به کل از بین بردش...

با وجود این شرایط ، مام باید یه کاری کنیم تا :

1-حداقل گرایش به این مسئله باشه...

2- نقاط مثبتش بیشتر بشه...

که نظر حقیر بر اینه که در مقابل پیج های... ، باید پیج های مذهبی هم باشه...

اما اگه بشه یه کاری کرد که مردم به سمتش نرن که خیلی عالی تره...و کار درست همینه...

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - Ehssan_it - ۲/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۹

شما فکر نمی کنین همین تضاد که برخی سفادش به فعالیت نکردن می کنن و بعضی تشویق به عضویت در گروهشان باعث سردرگمی بین بچه های ارزشی بشه یا حداقل با تکیه بر نوشته یک سایت یکی از این دو راه را انتخاب کنند

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - M03TAFA - ۲/خرداد/۹۳ ۱۸:۴۹

نه آقا مشکلی بوجود نمیاد شما نترس ، همه که یکسان نیستند . اتفاقی که میوفته اینه

ببین داداش دو دسته ادم داریم یکی مذهبی یکی غیر مذهبی

غیر مذهبی هاش که چه ششما بخوای چه نخوای میرن فیسبوک به خاطر آزادیش یا جذابیتش یا اینکه اوقات فراقتشونو پر کنن یا کارها و صفحه های علمیش یا هرچی

مذهبی هاشم یه گروه میتونن نرن و جلو خودشونو بگیرن یه گروهم مثل من میرن (البته من خودم لیاقت مذهبی بودنو ندارم)

یه سری ادمای مذهبی هم هستن که پتانسیل انجام کار های فرهنگی رو دارن یا اصلا استعداشو دارن و به قولی ادمای تاثیر گذاری هستن اونا وظیفه اشونه اگه توانایی دارن حتما برن و اونجا تبلیغات اسلامی کنن دلیلی نداره اونا رو از رفتن منع کنیم . اگه همینا هم نرن فضای فیسبوک کفه خوبش کامل خالی میشه و روز به روز همه رو به سمت بد میکشونه اما اینجور مطالب ک باشه حد اقل شانس خوب بودن تو فیسبوک میمونه و بعضی از مردم میتونن ازش استفاده کنن تا زمانی برسه که بتونیم جای گزین خیلی بهتری برای فیسبوک و امثالهم بزنیم ...

انشالله

فردا قطعا از آن ماست ...
مصطفی

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - Mohammad Trust - ۲/خرداد/۹۳ ۱۹:۰۴

من عضو فیس بوکم
با رفع فی*ل*ترش مخالفم، چون فرهنگ استفادشو نداریم

ولی خیلی میتونه مفید باشه

من اینقدری که اینجا با دوستان بحث میکنم، چندبرابرش اونجا با بقیه حرف میزنم، در توان خودم دفاع و روشن گری میکنم

زمانی ما از فرهنگمون عقب افتادیم، از مذهبمون عقب افتادیم که این جور جاهارو میدون خالی کردیم، تا خودمون در صحنه نباشیم ، هیچی درست نمیشه

دوستانی توی تالار هستن که هزار برابر من اطلاعت مذهبی و فرهنگی دارن، ولی عضو فیسبوک نیست. ما در قبال کل دنیا مسئولیم نه فقط خودمون و شهر خودمون.

صحنه رو خالی کنید، بقیه پرش میکنن...

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - اسکای - ۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۱

من تو فیس بوک هستم . یدفه یه پیچی میاد و از یه خاطره شخصی تو سفر مشهدش میگه و بعد آدمین میگه هر کی امام رضا رو دوست داره یه لایک و قلب بزاره .

بعد ملت میان و با تفکراتی ، توهین میکنن و ریشه ی اسلام رو میزنن و همه هم لایک میکنن . حالا من که سواد دینی ندارم . جایی بتونم چیزایی کامنت میزارم .منتها محدود . سواد دینیم زیاد نیست .
من موافق فعالیت هستم . Smile . مخصوصا ادمایی که سوادشو دارن میتونن اثر بزارن.

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - Havbb 110 - ۳/خرداد/۹۳ ۰:۴۲

نقل قول:من موافق فعالیت هستم . . مخصوصا ادمایی که سوادشو دارن میتونن اثر بزارن.

اگه کسی بخواد بحث کنه اولش مورد توهین بقیه قرار میگیره و بعد هم بن میشه از پیج

پاسخ به: فبس بوک در سایت های ارزشی - soora - ۳/خرداد/۹۳ ۱:۵۳

باید از سلاح طرف علیه خودش استفاده کرد...
هرچقدر هم مانع بشن باز باید ادامه داد...
فکر کنم دین و امام زمان اینقدر ارزشمند هستند که هر چقدر هم حرفمون و قبول نکنن و بهمون توهین کنن باز ما پا فشاری کنیم... اونا مانع میشن ولی ما باز ادامه میدیم...
یادمه یک بار که به حضرت محمد بی احترامی کرده بودن، تو فیس اسم حضرت محمد و گذاشتم، بیشتر دوستانم هم همین کارو کردن....