![]() |
|
وهابی های شیعه نما - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html) +--- موضوع: وهابی های شیعه نما (/thread-34007.html) صفحه: 1 2 |
وهابی های شیعه نما - عبدالرحمن - ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۱ بسم الله الرحمن الرحیم در بسیاری از ارسال ها از تفکر متحجر و سطحی نگر سلفیت شیعه برای کاربران مطلب گفتم این تاپیک مخصوص افرادیست که کاملا بصورت برنامه ریزی شده با پوشش دوستی اهل بیت میان و دشمنی درست میکنند نه از کسی اسم می برم نه از مصادیق خاص این قضیه ولی به دوستان در مورد این وهابی ها هشدار می دهم که در به اصطلاح تولی و تبری کاملا بی نقص عمل می کنند ولی افرادی هستند که برنامه ریزی شده با ایجاد دشمنی بین شیعیان یا آسیب زدن به آنها کار میکنند مطلب زیادی در این تاپیک گفته نمیشه تنها اشاره ایست در مورد این فتنه گران که کاملا با حجتیه ای ها فرق دارند و با برنامه کار می کنند اینها مغضوب علیهم هستند نه ضالّین فعلا این رو داشته باشید تا ارسال بعد پاسخ به: وهابی های شیعه نما - Ali#59 - ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۹ چند وقت پیش با یک فردی توی آپارات برخورد کردم که خیلی جالب بود! خودش رو یک شیعه هدایت شده میدونست و میگفت که سیده،در عین حال تفکراتی کاملا شبیه تفکرات وهابیت داشت. با دیدن تیتر شما یاد اون افتادم، یادش به فنا! میگفت شیعه ها باید حرم های ائمه رو تخریب کنن!شرکه ( :دی به شدت ) پاسخ به: وهابی های شیعه نما - عبدالرحمن - ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۶ چون یکی از دوستان گفتن خیلی سربسته صحبت میکنی گفتم یکی دو خط بگم اینها در فضای مجازی فعالیتشون زیاد شده میان و از بالا تا پائین دشمنای اهل بیت رو لعن میکنند به همه اولیاء هم سلام میدن ورژن پیچیده ترشون از ولی فقیه هم دفاع میکنند ولی فضا رو غبار آلود میکنند دشمنی رو درست می کنند بصورت آشکار و پنهان وقتی کسی چیزی بگه نسبت خودشون رو به طرف مقابل میدن (وهابی) طوری که همه به شک بیفتند ولی من ازشون کامنت تایید نشده در آپارات خودم زیاد دارم که با فحاشی های زشت افراد رو به جون هم میندازن و به مقدسات هم توهین می کنند حجتیه ای ها خیلی سریع باید از این ها فاصله بگیرند و متوجه هم مسیر بودن خودشون با این ها بشن البته بحث من ربطی به یکی دو نفر نداره پاسخ به: وهابی های شیعه نما - baharkhanom - ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۹:۵۵ من موضوع این تاپیک رو درست متوجه نشدم منظورتو ن افراد وهابی هست که خودشون رو الکی شیعه معرفی میکنن یا شیعه های افراطی؟
پاسخ به: وهابی های شیعه نما - عبدالرحمن - ۱۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۰ در مورد شیعیان منحرف (افراطی) در تاپیک های شیرازی ها گفتیم این در مورد مزدوران وهابیست در ضمن وهابی ها از لحاظ سواد تقریبا صفر هستند چیزی که بهشون یاد میدن اینه که شیعه=مهدور الدم و تمام وگرنه فکر نکنید ویژگی خاصی دارند هدفشون هم وسیله رو توجیه میکنه پاسخ به: وهابی های شیعه نما - ISOD - ۱۶/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۴ (۱۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: چون یکی از دوستان گفتن خیلی سربسته صحبت میکنی با سلام خدمت جناب عبدالرحمن برادر لطفاً واضح تر بگید روشنگری کردن که ایرادی نداره اگر مشکلی هست بگید تا سایر دوستانی که توی باغ نیستند (مثل خودم) هم متوجه موضوع باشند پاسخ به: وهابی های شیعه نما - *ركن الهدي* - ۲۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۹ (۱۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۹)Tishtar نوشته است: چند وقت پیش با یک فردی توی آپارات برخورد کردم که خیلی جالب بود! وهابيا گفتن اگه ميتونستن حرم پيامبر رو هم خراب ميكردن. خدا ازشون نگذره پاسخ به: وهابی های شیعه نما - Bidel.s - ۲۳/خرداد/۹۳ ۲۲:۳۶ نقل قول:یعنی نمی تونن؟ الآن اگه توفیق شد بزین کل مسجد النبی رو بگردین. من دو سه لفظ محمد بیشتر پیدا نکردم. رفتم سر قبر حضرت. سه تا بود. پرسیدم از یکیشون که کدوم این قبر ها متعلق به پیامبره. همچین منو پیچوند فکر کردم داره آدرس ریاض رو بهم میده. آخرش از یکی دیگه پرسیدم. پاسخ به: وهابی های شیعه نما - دل خسته - ۲۳/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۱ (۲۳/خرداد/۹۳ ۲۲:۳۶)bidel نوشته است: یعنی نمی تونن؟سلام چند سال پیش یکیشون رفته بود بالای قبة الخضرا که غلش رو بکنه ، همون بالا خشک شده بود ، بقیضون حساب دستشون اومد. پاسخ به: وهابی های شیعه نما - Ali#59 - ۲۴/خرداد/۹۳ ۹:۱۰ نه بابا این ها همش بازیه! توی سوریه این قدر زور زدن که هتک حرمتی به حرم بی بی زینب کنن،چرا یه بار به گور معاویه هجوم نبردن؟؟! اونجا شرک نیست نه؟!
|