تالار گفتگوی بیداری اندیشه
نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: فروع دین (/forum-75.html)
+---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html)
+---- موضوع: نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب) (/thread-3412.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب) - shafagh_mah - ۲/خرداد/۹۰ ۲۱:۲۲

بسم الله الرحمن الرحيم

قبل از هر چيز ايام ولادت بانوي دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) رو به محضر امام زمان (علیه السلام) و همه مسلمانان جهان تبريك ميگم.
من فقط سوال مي پرسم چون از از خودم چيزي بلد نيستم.
و اما سوال:

به نظر شما براي بهبود وضع حجاب كدام يك از گزينه هاي زير مهم تر و تاثير گذارتر است.

1- فرهنگ سازي از طريق رسانه هاي جمعي و كتب درسي.
2- برخورد سازمان هاي مربوط مانند نيروي انتظامي با افراد بي حجاب و بد حجاب در سطح جامعه.(شايد چيزي مانند حبس يا جريمه نقدي)
3- محدود كردن اين افراد در جامعه به اين صورت كه از حضور اين افراد در ادارات و مراكز جلوگيري شود.
4- امر به معروف و نهي از منكر.
5- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب.

مي خواستم يه نظر سنجي داشته باشم ولي به نظرم رسيد بحث انجام بشه و دوستان نظرات و راه كار هاي خودشون رو ارائه بدن و اگر خدا خواست بعد از جمع بندي يه نظر سنجي هم درست مي كنيم. لطفا اگر نظري داريد ارائه بدين تا گزينه ها كامل تر بشن و يه نظر سنجي خوب انجام بديم.
نكته آخر اين كه منظورم از حجاب فقط خانم ها نيست بلكه شامل پوشش آقايان هم ميشه. دوباره تاكيد مي كنم اگر جاي گزينه اي رو خالي مي بينيد در ارسال هاي خودتون بنويسيد تا بقيه دوستان نظر بدن.
در پناه خدا باشيد.

RE: نظر شما چيست؟ - یاران مهدی - ۲/خرداد/۹۰ ۲۱:۲۷

سلام
من خودم سعی میکنم با داشتن یه حجابه خوب و اینکه نشون بدم حجابه کامل میتونه با شیک پوشی هر چه تمام تر
آزادی برای اجام بعضی کار ها مثله خرید و بچه داری و... و مومن باصفا و با حال بودنو نشون بدم
مثلا چند وقت یه بار با دوستام و میریم پارک نیاوران شاید باورتون نشه ولی بدون استثنا همه دخترا به ما نگاه میکنن و پسرا مبهوت می مونن تا حالا این کار کلی هم نتیجه داده مثلا خجالت کشیدن حجابشون رو درست کردن و یا خوششون اومده چادری شدن
راهه دوم حرف زدن باهاشونه یعنی بشینیم تمام عواقبشو به صورتی که میفهمن(چون روش یادگیری هر فرد و تاثیر پذیریش متفاوته)براشون توضیح بدیم

RE: نظر شما چيست؟ - علی 110 - ۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۴

دوستان حجاب خیلی مهم هست

اما به نظر حقیر بنابر روایات محکم ما

یک مسئله ای الان در شُرُف نابودی هست در جامعه ما به ویژه تهران! که بسیار بسیار از حجاب مهمتر هست
و زیر بنای حجاب هست

و هم مردان گرفتارش هستند و هم زنان

و اون هم مسئله ی حیا هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لا دین من لا حیای له

دین ندارد کسی که حیا ندارد

دوستان مسئله حیا ویژه زنان نیست

مردان را هم شامل میشود

سوال من اینه که چرا جامعه ما اینقدر بی حیا شده اند

دوستی دارم که در سفارت سوئد هست

میگفت یکی از کارمندان سفارت که سوئدی بوده یه بار بهش گقته چرا زنای شما مثل زنای (ف ا ح ش ه ی) ما میان توی خیابون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به کجا چنین شتابان

بعضی ها میگن بیشتر به خاطر ازدواج هست و دختران در یک رقابت ناسالم تنها راه و مهمترین راه یافتن همسر و جذب کردن رو همین میدونن

به فرض محال که این استدلال توجیهی باشه(که نیست!!!!!!!!!!!!)

سوال بزرگتر من این هست که چرا زنان شوهر دار اینچنین به خیابان میایند

سوال بزرگتر من این هست که چرا شوهر های اینها اینقدر بی غیرت شده اند که از نگاه آنچنانی مردان دیگر به زنانشان گویی لذت میبرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسئله ی حیا بسیار گسترده تر مهمتر و زیربنایی تر از حجاب هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پاسخهایی دارم بر طبق آیات و روایات

اما دوستان بد نیست اگه خواستن نظراتشون رو اعلام کنند در این مورد

RE: نظر شما چيست؟ - rastin - ۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۲

5- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب.
به نظرمن بعضی مواقع پیشگیری بهتر جواب میده...
-----------------------------------------------
دوستان یک نکته :
یادمه سال گذشته که مسئله حجاب بالا گرفت وتجمعاتی هم درمقابله با بی حجابی (بدحجاب نداریم) انجام شد. تنها بک اثرداشت چنروز بعدپلاکاردی به وسعت وازجنس یک کاغذA4درتمامی ادارات دولتی وغیردولتی زده شد که ازپذیرش بانوان بدحجاب معذوریم به شخصه وباجرات میگم
نه تنها پذیرفته میشدند بلکه بیشترهم ...درواقع
دهن کجی بود به افرادمحجبه
وشما مقایسه کنید وضع حجاب رو از سال گذشته تاالان.
چندروزپیش توی یک سایت خوندم امربه معروف ونهی ازمنکر، جوانی رابه حراست دانشگاه کشاند...گویا ایشون به خانمی توی دانشگاه بابت حجابشون تذکرداده ونتیجه این شده... البته نتیجه عمل ایشون روخدابهشون داده. ایکاش الگویی باشن برای غیور مردان دیگر...
-------------------------------------------------
کتاب پیشگویی هاای حضرت امیررومیخوندم این قسمت رو بی ارتباط نمیدونم:

مردان آخر زمان را غيرت نيست

بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ

(در آن زمان ) پدران از اعمال زشت فرزندان خود شادمانند، پس آنها را نهى نمى كنند و از آن اعمال ، باز نمى دارند، مرد از زن خود زشتى مى بيند ولى او را نهى نمى كند (بلكه ) از آن پولى كه زن از سرمايه بى عفتى خود به دست آورده مى گيرد تا آنجا كه اگر زن او را تماما بى عفت سازند اهميت نمى دهد، اگر درباره آن زن كلام قبيح بشنود گوش نمى دهد (زيرا براى او قابل اهميت نيست ) پس اوست همان بى غيرتى كه خدا براى او سخن نپذيرد (دعاى ديگران در حق وى مستجاب نشود) و نه كار درستى و نه عذرى ، خوردن آن پول بر او حرام است و نكاح او حرام و در شرع اسلام قتل او (آن زن ) واجب و همچنين واجب است كه در ميان مردمان رسوا كنند او را، و در روز قيامت به جهنم واصل خواهد شد. در آن زمان پدر و مادرها را دشنام دهند، بزرگان ذليل شوند، فرومايگان بلند شوند، پريشانى و ديوانگى بسيار شود، (كارهاى مردم از روى عقل نيست ، اگر از آنها بپرسى كه چرا چنين مى كنيد جواب عقلائى ندارند)، چقدر نادر است برادرى در راه خداوند تعالى و چقدر ناياب است درهم حلال ، حال مردم به بدترين حالات برمى گردد، پس در آن وقت دوران مى كند دولتهاى شياطين و بر ناتوانان حمله مى كنند همانند حمله يوزپلنگ به شكار و طعمه خود، ثروتمند از ثروت خود بخل ورزد، فقير دين را به دنيا فروشد، پس اى واى بر فقير و آنچه بر او مى آيد از زيانكارى (در دو دنيا) و ذلت و خوارى در آن زمان ، زمانى كه اهلش را بيچاره كند، زود است كه طلب كنند (فقراء) آنچه را كه براى آنها حلال نيست ، پس چون چنين شد فتنه هائى بر آنها روى آورد كه تاب مقابله با آن نداشته باشند و همانا اول آن فتنه از شخص حجرى (قصبه اى است از بحرين ) و رقطى (به شخصى گويند مرض پيس دارد) شروع مى شود و آخر آن به سفيانى و شامى ختم مى گردد.

RE: نظر شما چيست؟ - Anti-satanism - ۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۰۲

سلام
به نظر من همش مهمه ولی چیزی که این جا روشنه اینه که
این خانم های بی حجاب به این چیزا اهمیت نمیدن و همچنین
مراکز اداری و... کهزنان بی حجاب رو قبول نمیکنن بهقول دوستمون
از خداشونه و بیشتر هم قبول میکنن.
متاسفانه ما از ماهواره ضربه های بدی میخوریم.
دینمون،فرهنگمون،و...
در غیر این صورت اگر بهانه زنان الان وضع حجاب در زمان قبل از اسلامه
که باید بگم اون زمان اگه حتی زنان گردی صورتشون دیده میشد حکمش اعدام بود
چه برسه به این همه آرایش و کوف و زهرمار که به صورتاشون میزنن و موهاشونو مثل کوهان شتر از بالا میبندن و
میریزن بیرون...

RE: نظر شما چيست؟ - علی 110 - ۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۰۹

دوستان
دردی را که منشا اون مغز و طرز فکر
و قلب و اعتقاد هست رو نمیشه با کار فیزیکی علاج کرد

کار فیزیکی باید بشه، اما راه علاجش نیست!

RE: نظر شما چيست؟ - نا بلد - ۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۳

من با نظر آقاي علي 110 موافقم.
مشكل اصلي نبودن حيا و غيرته!!!!!!! متاسفانه اغلب زنان و مردان ما حيا و غيرت در مورد ناموسشون ندارند.!!!!!!!!!
اما ريشه جاي ديگه است. مال حرام! دوستان دليل از بين رفتن غيرت و حيا خوردن مال حرامه كه تاثيرات زيادي داره و باعث ميشه قبح گناه از بين بره و زشتي اون معلوم نشه.
يادش بخير استادي داشتم ميگفت: اگه تو يه ليوان آب چند قطره خون بريزي هيچكس حاضر نيست از اون بخوره ولي اگه تو يه ليوان آب انار صدها قطره خون بريزي همه ميخورن و متوجه هم نميشن. ميگفت: ما رنگ گناه گرفتيم مثل همون آب انار به همين خاطر زشتي گناه رو نمي فهميم. اصلي ترين دليلش هم لقمه حرامه!!

RE: نظر شما چيست؟ - آرین (الهه.ع) - ۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۴

من هم با علی آقا موافقم...
اگه غیرت و حیا وجود داشت الان وضع این نبود... حتی اگر تمام دنیا برهنه باشن و هر روز یک مدل لباس ناجور تولید بشه، اگر حیا و عفت و ازهمه مهمتر غیرت درونی باشن هیچ مشکلی پیش نمیاد...
اگر غیرت وجود داشت هیچ زن و دختری جرات نمیکرد جلوی چشم برادر و پدر یا شوهرش اونطوری از خونه بیاد بیرون...
هزار بار پیش اومده وقتی ذر مورد حجاب به کسی تذکر دادم گفته بابام بهم هیچی نمیگه! تو چی میگی این وسط...
واقعا آدم چی میتونه بگه اون وسط!!! اگه پسری اونقدر غیرت داشته باشه و ناموس دیگران رو ناموس خودش بدونه هیچ وقت به هیچ دختری بد نگاه نمیکنه. چون دخترا و زن ها برای جلب توجه مرد ها این کار ها رو میکنن دیگه.
حالا اگه مردی نباشه که به همچین زن هایی توجه کنه...؟!
حجاب زمانی به عنوان فرهنگ جا می افته و زمانی ارزش میشه که غیرت به رگ مرد ها حیا به دل زن ها برگرده!!!

RE: نظر شما چيست؟ - meshkat - ۳/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۰

سلام.
به نظر من فرهنگ سازی مهم ترین بحث توی حجابه و با اعمال خشونت و برخوردهای تند کاملا مخالفم.به نظر من تلویزیون و سینما بدترین لطمه رو به حجاب زدن.اگر دقت کرده باشید توی اکثر فیلم ها همه ی خانم های امی و بی فرهنگ و فقیر و ... رو با چادر نشون میدن و تمام تحصیلکرده ها و با شخصیت ها رو تقریبا تا جایی که فیلمشون بتونه مجوز بگیره بی حجاب در صورتی که این تئوری غرب برای بی حجاب کردن زنان مسلمانه ما باید این موضوع رو جا مینداختیم که بی حجابی یعنی استفاده ابزاری از زن یعنی در نظر نگرفتن شخصیت انسانی زن یعنی توهین به زن و این درد جامعه ماست که بی حجابترین قشر هنرمندان ما هستند که متاسفانه به عنوان الگو برای نوجوانان ما قرار گرفتن خانم های به اصطلاح هنرمندی که در سفر حج از وضعیت بد حجابشون ایراد گرفته میشه.ما هیچ فیلمی راجع به فلسفه زیبای حجاب نداریم و تاثیری که این فیلم ها روی روان افراد جامعه میذارن فوق العاده س.حجاب باید فرهنگ بشه .گاهی اوقات برخورد های قهری مردم (تاکید میکنم مردم و نه حکومت) و امر به معروف و نهی از منکر صحیح و به دور از غرض ورزی و توهین هم میتونه موثر باشه به علاوه بچه ها در مدرسه از بدو ورود به دبستان باید حجاب براشون جا بیفته به قشنگترین صورت ها.مثلا با شعر و داستان و نمایشنامه.چون زن ها فطرتا و البته جدیدا ثابت شده که از نظر جسمی هم نیاز به حجاب دارن(به دلیل ترشح هورمونی در مغز که مغز را از دیدگاه مولکولی به سمت مادینگی پیش میبره و در موش که پستانداری بسیار شبیه به انسان است بررسی و تایید شده)کار کردن روی موضوع حجاب در مدارس بسیار موثر خواهد بود.مثل تشویق بچه ها به داشتن حجاب(البته نه با نمره که بدترین و زیانبارترین روش تشویقه بلکه با دادن مسوولیت های خاصی بهشون یا ابراز محبت بیشترو...) گذاشتن برنامه ها و سمینارهای جالب با موضوع حجاب والبته طراحی لباس هایی با موازین اسلامی و در عین حال زیبا خالی از تاثیر نخواهد بود.البته ما باید در کشور یک اتاق فکر راجع به حجاب داشته باشیم همونطور که غرب سالهاست داره میجنگه تا حجاب رو همونطور که از مسیحیت گرفت از اسلام هم بگیره که انشاالله با یاری امام زمان هرگز موفق نخواهد شد.
(۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۱۴)علی 110 نوشته است:  سوال بزرگتر من این هست که چرا شوهر های اینها اینقدر بی غیرت شده اند که از نگاه آنچنانی مردان دیگر به زنانشان گویی لذت میبرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
همفر جاسوس انگلیسی در کتابش مینویسه که ما از کارهایی که ما در ایران کردیم این بود که غیرت را از مردان بگیریم و روسری های زن ها را کوتاهتر کنیم.
بی غیرتی داره غوغا می کنه.انگلیس موفق بود از غفلت ما سو استفاده کرد و ما گویا هرگز قرار نیست با تهاجم فرهنگی یا به تعبیر شیوای رهبر عزیزمون ناتوی فرهنگی کاری بکنیم.

RE: نظر شما چيست؟ - montazer_rm - ۳/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۷

به نظر من این مشکل باید ریشه یابی بشه.
خیلی دلایل باعث شده که الان وضع جامعه اینطوری بشه.مردها یه جور زنها یه جور.
یکی از مهمترین دلیل هاش بنظر من اینه که بی حیای طبیعی شده قبح بد حجابی ریخته شده.
نمیخوام بد بگم ولی یکی از دلیل هاش بعضی از شیخان که واقعا حرمت لباس پیامبر رو نگه نداشتن
یکی از دلیل هاش فرهنگ سازی اشتباه دولت ها میتونه باشه.یا حتی تلویزیون حق خودشو ادعاء نکرده
اما خانوادها هم بی تقصیر نیستن.اون دختر یا پسری که با اون سرو وضع میاد بیرون محتاج نگاه و محبت هستن اگه تو خانوادها این نیازها برطرف بشن خیلی از این مشکلات رفع میشه.بنظرم تفاوت سنی زیاد بین پدر ومادر باعث درک نکردن همدیگه میشه.
اما بازم مهمترین دلیل همون بی حیای وهمچنین بی غیرتی مردانه,که علی جان اشاره کردن,هستش.