![]() |
|
عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +---- بخش: سخنرانی های مراجع و علما (/forum-66.html) +---- موضوع: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای (/thread-34308.html) |
گناه نابخشودنی فتنه گران - عمار رهبری - ۲۶/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۶ گناه نابخشودنی فتنه گران گناه بزرگ فتنهگران در سال ۸۸ این بود که اگر خوشبینانه نگاه کنیم و بگوئیم اینها یک شبههای، خدشهای در ذهنشان بود، این خدشه را به صورت ایجاد چالش برای نظام اسلامی مطرح کردند. این گناه بزرگ، قابل اغماض هم نیست؛ آثار آن هم همچنان در جامعهی ما موجود است. بیانات رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۹۰/۰۳/۰۸ عکس / نابخشودنی
عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عمار رهبری - ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۳:۵۰
پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عمار رهبری - ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۰
پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عمار رهبری - ۲۸/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۹
پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عبدالرحیم - ۳/تیر/۹۳ ۱۸:۵۶ بسم الله الرحمن الرحیم
اگر در این راه کشته شوم... ![]() رهبر انقلاب: فرهنگ و صفآرایی فرهنگی در مقابل دشمن آن چیزی است که بنده هم اگر در راه آن کشته شدم، احساس میکنم که در راه خدا کشته شدهام. هرکس در این راه کشته شود، در راه خدا کشته شده و هرکس در این راه، زحمتی متحمّل شود، در راه خدا متحمّل شده است. مسأله، مسألهی کوچکی نیست...نقش فرهنگ به نظر من یک نقش تعیین کننده و اساسی است و ما امروز مورد تهاجم هستیم. ۱۳۷۸/۹/۲۳ پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - soheyl68 - ۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۹ ![]() ![]() ![]() پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - soheyl68 - ۷/تیر/۹۳ ۲۲:۴۰ ![]() پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عمار رهبری - ۱۸/تیر/۹۳ ۱۸:۰۷ پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عمار رهبری - ۱۹/تیر/۹۳ ۱۸:۰۷ پاسخ به: عکس نوشته هائی از امام خامنه ای - عمار رهبری - ۲۰/تیر/۹۳ ۱۹:۲۷ |