![]() |
|
سریال کتاب مقدس (The Bible) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html) +--- موضوع: سریال کتاب مقدس (The Bible) (/thread-34520.html) صفحه: 1 2 |
سریال کتاب مقدس (The Bible) - cena - ۱/تیر/۹۳ ۲۳:۱۰ سریال کتاب مقدس (The Bible) /سوم و چهارم ارسال شده توسط:سرباز گمنام درکتاب مقدس (The Bible) ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰ سریال کتاب مقدس (The Bible) (قسمت سوم و قسمت چهارم) این سریال بر اساس داستان کتاب مقدس ( تحریف شده ) به روایت (Keith David) می باشد . در این سریال شما از زمان حضرت آدم(علیه السلام) تا به صلیب کشیده شدن حضرت عیس (علیه السلام) را تماشا می کنید. در این دو قسمت شما از ماجرای رانده شدن حضرت آدم(علیه السلام) کشتن هابیل و قابیل,مهاجرت حضرت نوح,مهجرت حضرت ابراهیم(علیه السلام),به پیامبری رسیدن, آزاد کردن بنی اسرائیل از چنگال مصریان با معجزات و مهاجرت حضرت موسی(علیه السلام) به ارض موعود و . . . را مشاهده خواهید نمود. سریال کتاب مقدس ______________________________________________ اخطار مدیر: پیشنهاد می کنم اگر سلسله نشست های روایت عهد استاد رائفی پور را گوش ندادید این سریال را تماشا نکنید. خدایی ناکرده شاید دچار شک و تردید شوید و ذهن و دیدگاه شما نسبت به این پیامبران الهی بد شود.در این سریال بسیار موارد بی احترامی و تحریف به انبیا الله میشود. از جمله به جسم کشیدن خداوند متعال، به قربانگاه بردن اسحاق به جای اسماعیل توسط حضرت ابراهیم (علیه السلام)،تهمت زنا به حضرت داوود(علیه السلام) و . . . لذا خواهشمند است فقط با چشم تحلیل تماشا کنید. این سریال فقط جهت تفهیم سخنان استاد رائفی پور جهت دانلود در سایت قرار داده شده است.(با تشکر) برای راحتی دانلود برای دوستانی که از سرعت پایین دارند مجبور به پارت بندی سریال شدم ___________________ رمز فایل http://www.zohor.in لینک مستقیم از سرور سایت ظهور لینک کمکی از سرور پرشین گیگ زیرنویس فیلم منبع:پایگاه مهدویت و دشمن شناسی ظهور رمز عبور:www.zohor.in سریال کتاب مقدس (The Bible) /سوم و چهارمارسال شده توسط:سرباز گمنام درکتاب مقدس (The Bible) ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰سریال کتاب مقدس (The Bible) (قسمت سوم و قسمت چهارم)
![]() ______________________________________________ برای راحتی دانلود برای دوستانی که از سرعت پایین دارند مجبور به پارت بندی سریال شدم ___________________ رمز فایل
سریال کتاب مقدس (The Bible) / قسمت اول و دومارسال شده توسط:سرباز گمنام درکتاب مقدس (The Bible) ۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۶ نظر سریال کتاب مقدس (The Bible) (قسمت اول و قسمت دوم) این سریال بر اساس داستان کتاب مقدس ( تحریف شده ) به روایت (Keith David) می باشد . در این سریال شما از زمان حضرت آدم(علیه السلام) تا به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی (علیه السلام) را تماشا می کنید. در این دو قسمت شما از ماجرای رانده شدن حضرت آدم(علیه السلام) کشتن هابیل و قابیل,مهاجرت حضرت نوح,مهجرت حضرت ابراهیم(علیه السلام),به پیامبری رسیدن, آزاد کردن بنی اسرائیل از چنگال مصریان با معجزات و مهاجرت حضرت موسی(علیه السلام) به ارض موعود و . . . را مشاهده خواهید نمود. اخطار مدیر: پیشنهاد می کنم اگر سلسله نشست های روایت عهد استاد رائفی پور را گوش ندادید این سریال را تماشا نکنید. خدایی ناکرده شاید دچار شک و تردید شوید و ذهن و دیدگاه شما نسبت به این پیامبران الهی بد شود.در این سریال بسیار موارد بی احترامی و تحریف به انبیا الله میشود. از جمله به جسم کشیدن خداوند متعال، به قربانگاه بردن اسحاق به جای اسماعیل توسط حضرت ابراهیم (علیه السلام)،تهمت زنا به حضرت داوود(علیه السلام) و . . . لذا خواهشمند است فقط با چشم تحلیل تماشا کنید. این سریال فقط جهت تفهیم سخنان استاد رائفی پور جهت دانلود در سایت قرار داده شده است.(با تشکر) برای راحتی دانلود برای دوستانی که از سرعت پایین دارند مجبور به پارت بندی سریال شدم ___________________ رمز فایل می باشد ___________________________________________
سریال کتاب مقدس (The Bible)/قسمت پنجم و ششمارسال شده توسط:سرباز گمنام درکتاب مقدس (The Bible) ۰۹ آبان ۱۳۹۲ ۲ نظرسریال کتاب مقدس (The Bible)(قسمت پنجم و قسمت ششم) این سریال بر اساس داستان کتاب مقدس ( تحریف شده ) به روایت (Keith David) می باشد . در این سریال شما از زمان حضرت آدم(علیه السلام) تا به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی (علیه السلام) را تماشا می کنید. در این سریال شما از ماجرای رانده شدن حضرت آدم(علیه السلام) کشتن هابیل و قابیل,مهاجرت حضرت نوح,مهجرت حضرت ابراهیم(علیه السلام),به پیامبری رسیدن, آزاد کردن بنی اسرائیل از چنگال مصریان با معجزات و مهاجرت حضرت موسی(علیه السلام) به ارض موعود و . . . را مشاهده خواهید نمود. ![]() ______________________________________________ اخطار مدیر: پیشنهاد می کنم اگر سلسله نشست های روایت عهد استاد رائفی پور را گوش ندادید این سریال را تماشا نکنید. خدایی ناکرده شاید دچار شک و تردید شوید و ذهن و دیدگاه شما نسبت به این پیامبران الهی بد شود.در این سریال بسیار موارد بی احترامی و تحریف به انبیا الله میشود. از جمله به جسم کشیدن خداوند متعال، به قربانگاه بردن اسحاق به جای اسماعیل توسط حضرت ابراهیم (علیه السلام)،تهمت زنا به حضرت داوود(علیه السلام) و . . . لذا خواهشمند است فقط با چشم تحلیل تماشا کنید. این سریال فقط جهت تفهیم سخنان استاد رائفی پور جهت دانلود در سایت قرار داده شده است.(با تشکر) برای راحتی دانلود برای دوستانی که از سرعت پایین دارند مجبور به پارت بندی سریال شدم ___________________ رمز فایل می باشد ___________________________________________ با اجازه حاج مجید مستند رو قرار دادم و منبع این مستند ولینک های قرار داده شده پایگاه مهدویت و دشمن شناسی که زحمت این لینک ها و این مطالب رو قرار دادن با تشکر فراوان از پایگاه مهدویت و دشمن شناسی (۲۹/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۸)cena نوشته است: بفرمایید دانلود نشست های روایت عهد استاد رائفی پور /جلسه 35 اضافه شد (بسم الله الرحمن الرحیم) نشست های روایت عهد استاد رائفی پور نشست های بعدی روایت عهد هم در ادامه همین مطلب قرار میگیرد. همه ی فایل ها صوتی هستند. با تشکر از وب سایت فاراقلیط و زهرا مدیا برای آپلود سخنرانی ها. نوع فایل عنوانحجمصوتی کمکی کمکی اولین نشست روایت عهد با موضوع "حقیقت ذوالقرنین" ----- صوتیکمکی کمکیدومین نشست روایت عهد با موضوع "شجره ملعونه" ----- صوتیکمکی کمکی سومین نشست روایت عهد با موضوع "حماسه سرخ" ----- صوتیکمکی کمکی چهارمین نشست روایت عهد با موضوع "نقدی بر نیچه و مسیحیت" ----- صوتیکمکی کمکی پنجمین نشست روایت عهد با موضوع اسطوره های صهیونیسم (بررسی نقاط ضعف اسرائیل) ----- صوتیکمکی کمکی ششمین نشست روایت عهد با موضوع اسطوره های صهیونیسم (قوم برگزیده-1) ----- صوتیکمکی کمکی هفتمین نشست روایت عهد با موضوع اسطوره های صهیونیسم (قوم برگزیده-2) ----- صوتیکمکی کمکی هشتمین نشست روایت عهد با موضوع اسطوره های صهیونیسم (قوم برگزیده-3) ----- صوتیکمکی کمکی نهمین نشست روایت عهد با موضوع اسطوره های صهیونیسم (قوم برگزیده-4) ----- صوتی کمکیروایت عهد دهم : نقد فیلم جدایی نادر از سیمین -لایه ۱ و ۲ ----- صوتی کمکیروایت عهد یازدهم: نقد فیلم جدایی نادر از سیمین -لایه ۳ و ۴ ----- صوتی کمکی روایت عهد دوازدهم: حجاب ، محدودیت یا مصونیت 1 ----- صوتی کمکی روایت عهد سیزدهم: حجاب ، محدودیت یا مصونیت 2 ----- صوتیکمکی کمکی روایت عهد چهاردهم: ارض موعود ۱ ----- صوتیکمکی روایت عهد پانزدهم: محمد رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ----- صوتیکمکی کمکی روایت عهد شانزدهم: ارض موعود ۲ ----- صوتی کمکیروایت عهد هفدهم: امام هادی (علیه السلام) و چرایی حمله غرب به مقدسات ----- صوتی کمکیروایت عهد هجدهم: امام هادی (علیه السلام) و چرایی حمله غرب به مقدسات ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد نوزدهم: فتنههای آخرالزمان ----- صوتی کمکی روایت عهد بیستم: فتنه شام وتحولات اخیر سوریه ----- صوتی کمکی روایت عهد بیست و یکم: ارض موعود ۳ ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد بیست و دوم: یمانی دروغین ----- صوتی کمکی کمکی کمکی روایت عهد بیست و سوم: ارض موعود ۴ ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد بیست و چهارم: بایدها و نبایدهای کار در عرصه مهدویت ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد بیست و پنجم: باید و نبایدهای دشمن شناسی ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد بیست و ششم: ارض موعود ۵ ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد بیست و هفتم: ارض موعود ۶ ----- صوتی کمکی کمکی روایت عهد بیست و هشتم: ارض موعود ۷ ----- صوتی کمکی روایت عهد بیست و نهم: باکشتی نوح تا کشتی حسین (علیه السلام) ----- صوتی کمکی روایت عهد سی ام: بررسی معضل رمالی و جن گیری ----- صوتی کمکی روایت عهد سی و یکم: چگونه زمان خود را مدیریت کنیم ----- صوتی کمکی روایت عهد سی و دوم: چگونه زمان خود را مدیریت کنیم ۲ ----- صوتی روایت عهد سی و سوم: شاخ شیطان - وهابیت ----- صوتی روایت عهد سی و چهارم: نقد فیلم جنگ جهانی زد صوتی روایت عهد سی و پنجم: آندلوسیزه کردن ایران دانلود دانلود روایت عهد 1 تا 34 به صورت یکجا
876mbبا اجازه حاج مجید سخنرانی های استاد رافعی پور راهم برای دوستان قرار دادم جنبش سایبری 313
پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - cena - ۴/تیر/۹۳ ۰:۱۶ اقا من خیلی عصبانیم این چه مستندیه به تمام پیامبر ما توهین کرده تو این مستند این چیه کفر بالاتر از این نیست بخدا ![]() ![]()
پاسخ به: مستند سریالی محمد در کتاب مقدس - الهی313 - ۹/تیر/۹۳ ۱۰:۳۵ لطفا اگر کسی لینک 5 و 6 این مستند را دارد برای دانلود بگذارد.متشکر پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - cena - ۱۱/تیر/۹۳ ۱۰:۱۴ دانلود فصل اول سریال دیدنی و زیبای The Bible – کتاب مقدس محصول History Channel آمریکا تا قسمت ۱۰ اضافه شد نام سریال : The Bible– کتاب مقدس ژانر : درام کارگردان : Joseph Weisberg بازیگران : Keith David, Darwin Shaw, Diogo Morgado محصول : آمریکا زبان : انگلیسی زمان : میانگین هر قسمت ۴۵ دقیقه امتیاز : ۷٫۲/۱۰ کیفیت : عالی – HDTV فرمت : MKV حجم : ۲۰۰ MB کانال پخش کننده : History Channel آمریکا تعداد فصل ها : ؟؟؟؟ اطلاعات بیشتر : کلیک کنید . خلاصه داستان : مینی سریالی زیبا که در ۵ قسمت دو ساعته پخش میشه و داستان های کتاب مقدس, از پیدایش تا مکاشفه رو به تصویر می کشه. در این مینی سریال داستان هایی نظیر، کشتی حضرت نوح،مهاجرت بنی اسرائیل از مصر به کنعان، و همینطور تولد، به صلیب کشیده شدن، مرگ و زنده شدن حضرت عیسی می باشد … دانلود با لینک مستقیم منبع: دانلود 68
پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - CiViLBAX - ۲۳/تیر/۹۳ ۱۴:۲۲ با سلام یه سوال زیر نویس قسمت های اول و دوم همچنین سوم و چهارم فقط یک فایل برای 2 قسمت هستن. لطف بفرمایید یه توضیحی بدین چجوری از یه فایل زیر نویس برای 2 تا فایل مالتی مدیا استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ضمنن این پست آخر که گذاشتین همون سریاله یا یکی دیگست. اگه محبت کنین یه نظمی به تاپیک بدین خیلی عالی میشه یا حق پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - CiViLBAX - ۲۳/تیر/۹۳ ۲۱:۴۷ سلام یه نفر آقایی کنه یه توضیحی بده چجوری از فایل ها استفاده کنیم چون زیر نویس ها با فیلم ها هماهنگ نیستن اگه روش خاصی وجود داره لطفا به منم بگین یا حق پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - مجید املشی - ۲۴/تیر/۹۳ ۹:۳۷ (۲۳/تیر/۹۳ ۱۴:۲۲)CiViLBAX نوشته است: با سلام (۲۳/تیر/۹۳ ۲۱:۴۷)CiViLBAX نوشته است: سلام سلام وقت بخیر این مستند رو ندیدم اما اونطور که مشخصه باید هردو ارسال مربوط به یک مستند باشه. در مورد زیرنویس ها هم حق با شماست. باید برای هر قسمت زیرنویس جداگانه ای قرار میدادن. طبیعتا افراد زیادی هستن برای حل این مسئله و دیدن مستند با زیرنویس فارسی به مشکل بر می خورن. اما یه راهنمایی می کنم امیدوارم بتونید از زیرنویس استفاده کنید وقتی با نرم افزار KMplayer قسمت دوم رو باز کردید زیرنویس رو به داخل پیلیر بکشید(دراگ کنید) و سپس روی پیلر کیک راست کنید و از منوی subtitles گزینه ی subtitle explorer رو انتخاب کنید. متن زیرنویس ها براتون قابل مشاهده میشه. سپس ببنید زیرنویس قسمت دوم از کجا شروع میشه و بعدش روی جمله کلیک کنید و گزینه ی S رو که در بالای منوی Subtitle explorer قابل مشاهده هست رو کلیک کنید. اونوقت زیرنویس قسمت دوم تنظیم میشه. نکته ی دیگه محتوی مستند هست که طبیعتا با توجه به عنوان مستند از انجیل استخراج شده. و این به این معنیه که با توجه به تحریفات بسیار زیاد انجیل نمیتونه معیاری برای درستی داستان انبیاء الهی باشه. پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - CiViLBAX - ۲۵/تیر/۹۳ ۰:۱۳ سلام ممنون و تشکر از لطفتون آقای املشی ولی متاسفانه جواب نداد پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - M912 - ۲۵/تیر/۹۳ ۲۰:۳۵ این چه طرز تاپیکه؟ میخوام اپیزود 3رو دانلود کنم نمیشه رسیدگی کنیدحداقل چندتا لینکئ خوببذارین مرسی
پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - elahe9597 - ۲۶/تیر/۹۳ ۰:۰۹ بیرون سی دی ش هست من تهیه کنم ؟ چون حجم ترافیکم کمه نمیخوام دانلود کنم ؟ در ضمن یکم من اینجا ناشی ام نمیتونم از مطالب سایت استفاده کنم چون سایت خیلی پر محتواست من یکم گیج شدم یکی باشه کمکم کنه ممنون میشم |