تالار گفتگوی بیداری اندیشه
پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html)
+---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html)
+---- موضوع: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی (/thread-34603.html)

صفحه: 1 2

پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - CiViLBAX - ۶/تیر/۹۳ ۲:۱۰

با سلام
با توجه به اینکه ما همواره در حال مبارزه با یه سری جنایتکار هستیم و اینروزا محیط نت محلی برای انتقال افکار و عقاید شده پیشنهادم اینه یه گروه امنیتی تشکیل بدیم و هر پیج فیس..بوک یا هر سایتی که به مقدساتمون توهین میکنن از بین ببریم البته با معرفی و مشورت شما دوستان
تنها کاریه که از دستم برمیاد البته حرفه ای ترین سایت ها با هر سیستمی که بخوایین رو هم میتونم تو این راستا برای هرکسی به رایگان طراحی کنم
امیدوارم مورد قبول امام زمان قرار بگیره. فقط همین کار از دستم برمیاد Confused

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - aaaaa - ۷/تیر/۹۳ ۷:۴۳

توانایی شما در این زمینه چقدره؟

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - Bidel.s - ۷/تیر/۹۳ ۸:۲۲

یادمه یه نفر خیلی وقت پیش همچین پیشنهادی داد ما یکمی اصولی تر بود. می گفت به سایت ها ضداخلاقی حمله کنیم(منظورش DDOsبود)
حالا نمی دونم تشکیل شد یا نه. آدرس تاپیک رو هم یادم نیست. اگه دوستان خبر دارن از اون تاپیک لطفا بگن تا دوست ما ببینه اونو.

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - soheyl68 - ۷/تیر/۹۳ ۹:۴۳

(۶/تیر/۹۳ ۲:۱۰)CiViLBAX نوشته است:  با سلام
با توجه به اینکه ما همواره در حال مبارزه با یه سری جنایتکار هستیم و اینروزا محیط نت محلی برای انتقال افکار و عقاید شده پیشنهادم اینه یه گروه امنیتی تشکیل بدیم و هر پیج فیس..بوک یا هر سایتی که به مقدساتمون توهین میکنن از بین ببریم البته با معرفی و مشورت شما دوستان
تنها کاریه که از دستم برمیاد البته حرفه ای ترین سایت ها با هر سیستمی که بخوایین رو هم میتونم تو این راستا برای هرکسی به رایگان طراحی کنم
امیدوارم مورد قبول امام زمان قرار بگیره. فقط همین کار از دستم برمیاد Confused
چه طوری صفحات رو از بین ببریم؟

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - مصطفي مازح7610 - ۸/تیر/۹۳ ۱۱:۳۳

سلام
چي شد؟
اين بحث چرا نصفه رها شده؟؟
دوست عزيز كارگروهي؟ پيشنهاد؟ شروع از كجا؟ يه نفر كه نميتونه.. اين چيزي كه شما فرمودين با زدن پسورد يه ايدي ياهو خيلي فرق ميكنه. به اين سادگيها نيست. ضمنا حملات بايد به گونه اي مديريت بشه امكان رديابي نزديك به صفر باشه.
شما تواناييتون تو چه زمينه اي چه مقداري هست؟

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - CiViLBAX - ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۰۷

(۷/تیر/۹۳ ۷:۴۳)aaaaa نوشته است:  توانایی شما در این زمینه چقدره؟
دوست عزیز توانایی بنده در حد کافیه مطمئن باشید.
اگه لازمه توضیحات نحوه کار رو هم بدم. ولی باید یه کار تیمی باشه
البته صفحات فی..س ب..وک رو به تنهایی انجام میدم
اگه تمایل داشتین 213 پیجی که ه-ک کردن آدرس هاشونو براتون بفرستم. چون بخاطر مسائل قومی و نژادی اینکارارو کردم دوس ندارم کسی از یه سری مسائل باخبر بشه

(۷/تیر/۹۳ ۸:۲۲)bidel نوشته است:  یادمه یه نفر خیلی وقت پیش همچین پیشنهادی داد ما یکمی اصولی تر بود. می گفت به سایت ها ضداخلاقی حمله کنیم(منظورش DDOsبود)
حالا نمی دونم تشکیل شد یا نه. آدرس تاپیک رو هم یادم نیست. اگه دوستان خبر دارن از اون تاپیک لطفا بگن تا دوست ما ببینه اونو.
دوست عزیز با حملات DDos نمیشه همه این سایت ها رو از بین برد.
باید یه کار اساسی صورت بگیره. با اونجور حملات فقط یه خرابکاری چند روزه شکل میگیره و مدیر سایت دوباره بک آپ رو بازگردانی میکنه
کار باید اساسی باشه

(۷/تیر/۹۳ ۹:۴۳)soheyl68 نوشته است:  چه طوری صفحات رو از بین ببریم؟
با توجه به اینکه اکثر سایت های این دوران اخیر با استفاده از CMS های معروفی مثل وردپرس و دروپال و جوملا درست میشن میشه به سادگی با استفاده از باگ هایی که دارن به اینگونه سایت ها نفوذ کرد.
یا همین انجمن خودمون که با مای بی بی درست شده و ...
اکثر سایت ها و انجمن ها باگ دارن
فقط بازم تاکید میکنم باید یه کار تیمی باشه

(۸/تیر/۹۳ ۱۱:۳۳)مصطفي مازح7610 نوشته است:  سلام
چي شد؟
اين بحث چرا نصفه رها شده؟؟
دوست عزيز كارگروهي؟ پيشنهاد؟ شروع از كجا؟ يه نفر كه نميتونه.. اين چيزي كه شما فرمودين با زدن پسورد يه ايدي ياهو خيلي فرق ميكنه. به اين سادگيها نيست. ضمنا حملات بايد به گونه اي مديريت بشه امكان رديابي نزديك به صفر باشه.
شما تواناييتون تو چه زمينه اي چه مقداري هست؟
شرمنده فکر کردم دیگه از این تاپیک استقبال نشده واسه همون سر نزدم
بله کار گروهی. چون تنها راه حلیه که جواب داده و میده
شروع از همینجا. هرکسی در این زمینه تخصص داره بیاد و خودش و مهارت هاشو بیان کنه تا کم کم باهم آشنا بشیم و یه تیم تشکیل بدیم.
بنده کاملا واقفم این کار با زدن پسورد آی دی فرق داره همه اینا رو میدونم دوست عزیز. میخوام یه تیم امنیتی تشکیل بشه مثل خیلی از فروم های معروف که تیم امنیتی دارن.
امکان ردیابی صفر هم نباشه مشکلی نیست بنده که شخصا مشکلی ندارم ردبیابی بشم یا نه چون این کار بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران و اسلام و شیعه نیست. بقیه فاکتورها و مهم نیستن. ردیابی کنن. این یعنی سرباز بودن
توانایی- خصوصی میگم

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - فدايي ولايت - ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۱

عزیزان من ، شما میرید هک میکنید ، خب اونا هم که بیکار ننشستن ، میان امثال من بیچاره رو هک میکنن...
شما که ککتون نمیگزه ! فقط ما میمنیم با هاستای رایگانی که حجم فایلا بالا میره اجازه نمیدن بکاپ بگیریم و بقیه ماجرا ... Mat

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - CiViLBAX - ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۳۱

(۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۱)فدايي ولايت نوشته است:  عزیزان من ، شما میرید هک میکنید ، خب اونا هم که بیکار ننشستن ، میان امثال من بیچاره رو هک میکنن...
شما که ککتون نمیگزه ! فقط ما میمنیم با هاستای رایگانی که حجم فایلا بالا میره اجازه نمیدن بکاپ بگیریم و بقیه ماجرا ... Mat
درود
شما مشکلتون رو رو با آدرس سایتتون برام خصوصی کنید
تا جایی که بتونم حتما کمکتون میکنم

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - فدايي ولايت - ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳

(۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۳۱)CiViLBAX نوشته است:  درود
شما مشکلتون رو رو با آدرس سایتتون برام خصوصی کنید
تا جایی که بتونم حتما کمکتون میکنم

من که فعلا خداروشکر مشکلی ندارم
عرض کردم اگه شما اینکارو بکنید ، اونا هم بیکار نمیمونن
پس فردا من یا یکی مثل من هک شد شمارو از کجا پیدا کنه؟؟!

پاسخ به: پیشنهاد تشکیل گروه امنیتی - CiViLBAX - ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۲

(۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)فدايي ولايت نوشته است:  من که فعلا خداروشکر مشکلی ندارم
عرض کردم اگه شما اینکارو بکنید ، اونا هم بیکار نمیمونن
پس فردا من یا یکی مثل من هک شد شمارو از کجا پیدا کنه؟؟!
سایت شما رو دیدم آقای محمد اهل آمل
والا وردپرس 3.8.3 همچین قابل اعتماد نیست ولی یه ایمیلی میدم هر موقع مشکلی داشتین از اون طریق برام مشکلتونو بگین برطرف کنم