![]() |
|
اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html) +---- موضوع: اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 (/thread-34855.html) |
اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 - 59-11(یامهدی) - ۱۵/تیر/۹۳ ۲۲:۴۳ 11:66-7 0.0 0.0 ![]() 0.0 0.0 0.0 اینطور که من اطلاع پیدا کردم , محل این اجتماع مردمی مقابل سازمان صدا و سیما خواهد بود 0.0 این بار هم یک نهاد مسئول در امر حجاب و عفاف مخاطب برگزارکنندگان اجتماع احیای فرهنگ حجاب و عفاف قرار گرفته . و به نظر من فرصت خوبی هست تا مسئولان این نهاد ها علاوه بر تشریح عملکرد خودشون در زمینه فرهنک عفاف با پیشنهادات و انتقادات تجمع کنندگان از نزدیک و به صورت کلامی بهره ببرند.
پاسخ به: اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 - 59-11(یامهدی) - ۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ ![]() براساس اعلام ثبت شده در پايگاه اطلاع رساني حوزه علميه آيت الله ايرواني ، اين تجمع ، با شعار مطالبه از صدا و سیما و مسئولین کلان فرهنگی مورخ شنبه ۲۱/۴/۱۳۹۳ مصادف با روز ملی حجاب و عفاف و نیز شب میلاد امام حسن مجتبی (علیه السلام) رأس ساعت۱۷:۳۰در خیابان ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جنب صدا و سیما (درب اصلی پارک ملت) برگزار می گردد. |