تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مسجد جای این کار ها نیست - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html)
+--- موضوع: مسجد جای این کار ها نیست (/thread-34990.html)

صفحه: 1 2

مسجد جای این کار ها نیست - Bidel.s - ۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۳۹

مسجد جای اینکار ها نیست. مسجد جای چه کاری است؟
خاطره ای نزدیک دارم. این خاطره برای ظهر هفت روز پیش است. به اتفاق اعضای گروه قرار گذاشتیم که یک مکان جمع شویم و کارهایمان را جمع بندی کنیم، برنامه ریزی کنیم و درباره اش با هم بحث کنیم. مکان های مختلف را از نظر گذراندیم و در انتها یک مسجد را قبول کردیم.
نزدیک اذان ظهر بود که به مسجد رسیدیم. نماز خواندیم و نشستیم تا کار هایمان را انجام دهیم. یک گوشه نشستیم و من رایانه ام را روشن کردم. دقایقی نگذشته بود که متوجه نگاه سنگین اهالی مسجد شدیم. یک صدا پشت بلندگو گفت:
- اخیرا جوانان به مسجد می آیند و با خود موبایل و تبلت می آورند.
متوجه حرف روحانی پشت میکروفون شدیم. رایانه را بستیم. به ما همچون خاطیان و مفسدان نظر می افکندند. گویی اولین کافرانی بودیم که پا بر فرش پاک مسجد گذاشته بودیم. ساکت شدیم و از جلسه خود دست کشیدیم. نشستیم و گوش دادیم که این روحانی پشت میکروفون چه می گوید که باید تمام اهالی مسجد صدایش را بشنوند؟
- و در ادامه بحث به دعاهای پس از نماز ظهر می رسیم که سفارش شده است در روز هشتم ماه رمضان خوانده شود.
و این بود آنچه که از کار فرهنگی در سال فرهنگ مهم تر است. آنچه که برای من کافر قابل تحمل نبود. در ظهر ماه رمضان با دهان روزه کوبیدیم و آمدیم تا شاید در این گروهمان کاری برای ظهور کرده باشیم و جلوی ما را گرفتند. کاسه و کوزه امان را شکستند. از مسجد بیرون رفتیم و هیچ به آن روحانی نگفتیم. اما دیگر فهمیدم مسجد جای چه کار هایست.
کجایی دکتر؟ کجایی ببینی که لغت به لغت کتابت را حال متوجه می شوم. وقتی که می گفتی مسجد برای سخنرانی و روضه است. من کر بودم و نشنیدم. وقتی که می گفتی اجتماع مسلمانان تنها برای دعا خوانی و ختم قرآن است. من کور بودم و ندیدم. وقتی که گفتی این مردمان مرتجع اند و ننگ این افترا را پذیرفته اند، ای کاش لال می شدم و نمی گفتم «چرت نگو»
محمدِ آن روحانی، مسجد را برای چه کاری بنا نهاد؟ مسجد جای چه کاریست؟ مسجد نماد اسلام است. آیا نماد اسلام یک مشت دعا است؟ پس این همه بیداری و تفکر و فعالیت میدانی از کدام بعد اسلام نشأت گرفته است؟
کجایی دکتر؟ کجایی که حرفت را بر سرم نهاده ام. تو حاضر بودی در بهشت زیر درخت بخوابی اما کر و کور به بهشت نروی. من نفهم بودم و حرفت را نفهمیدم اما حال که حاضرم این واقعیت را قبول کنم، تو نیستی؟
دشمن اسلام از چه می ترسد؟ دشمن اسلام چرا خمینی را تبعید کرد؟ برای آنکه نماز می خواند؟ برای آنکه پای منبر می رفت و حدیث شعبانیه می خواند؟ خمینی گفت من برای هیچ احدی دم تکان نمی کنم. آنجا بود که تن شب لرزید. گفت که این مسلمان شکارشدنی نیست. گفت که این مسلمان خوار نشدنی است. درست است که مسجد مرا از دم تکان دادن ها منع کرد. اما برای اعتراض من به دم تکان دادن ها، حتی ذره ای حمایت قائل نشد که در خانه خدا بنشینیم و کار برای خدا بکنیم. مسحد ذره ای ما را حمایت نکرد که برای اسلام در جایی بنشینیم که مسلمان ها اطرافمان هستند و با احساس امنیت تفکر کنیم. مسجد گفت برو بیرون و روی چمن پارک بنشین و هر غلطی خواستی بکن.
آن روحانی از «جلسه گرفتن» ما دلخور شد و مسجدش را بر ما حرام گردانید. چرا؟
مسجد جای این کار ها نیست؟
منبع

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - یاســین - ۲۱/تیر/۹۳ ۱۶:۰۳

اقای دکتر هلاکویی میگن به بچه مون میگیم فلان جا زنگ بزن،زنگ میزنه ،اشغاله،بعدا میبینیمش بهش میگیم زنگ زدی؟
میگه،نه،اشغال بود
انگار وظیفه اش این بوده که بفهمه اون خط اشغاله یا ازاد.
اینقدر زنگ بزن تا بگیره.

کارای اینفوگرافیک خوب تو تبلتتون ببرید و به روحانی یا مسئول نشون بدید،سخنرانی های خوب واسشون رایت کنید بگید اینا رو گوش بده اگه مناسب بود مثلا در یه جشنی به جای شیرنی و شکلات که ادمو مریض میکنه،غذای روح بدیم به حضار.
یه عده جوون خوب مثل خودتون جمع کنید و کارای فرهنگی مسجد رو دست بگیرید.یه سایت طراحی کنید کمک به مسجد و به حاج اقا نشون بدید.
بهش نشون بدید که از تکنولوژی میشه استفاده مفید هم کرد.

کارمون نشه بریم مسجد فقط ثابت کنیم حاج اقا باحال نبود بیایم بیرون
اینقدر زنگ بزنیم تا جواب بدن
البته بیشتر دارم به خودم میگم که از مسجد محلمون کمی ناراضی ام اما خودم حوصله ندارم برم وقت بزارمو و پی گیری کنم.

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - فاطمه خانم - ۲۱/تیر/۹۳ ۱۶:۰۸

یکی از تخریب هایی که متوجه سخنان ِ دکتر شریعتی هست این هست که
ایشون رو تافته ی جدا بافته ای معرفی کنند که خواستار ِ " اسلامی جدای از عبادت " . که همچین چیزی غیر واقعی ست .
عبادت جای خود دارد
تکنولوژی جای خود دارد
دفاع جای خود دارد
همه اینها هم هزینه ی خودش را دارد .
در صورت لزوم اگر وقتی جهاد لازم بود سر سجاده نشسته باشی خراب کرده ای !

این متن هم مثله متنه سابق دلیل بسیار سخیف و ناتوانی داشت .

اگر بنده با یک ضایع شدن ِ ساده بخواهم از اسلام زده بشم پس بهایی که برای حفظ اسلام می خواهم پرداخت کنم کجاست !؟!
جان خودشون رو سر اسلام گذاشتند . موقع شهادت سرشون روی دامن ابا عبدالله بود گفتند اگر جانه ما ناقابل بود ببخشید . الان با یه ضایع شدن ما کم بیاوریم ؟!!!
مفاتیحی که توی تبلتتون دارید رو به روحانی نشون بدهید .خصوصا فونت ِ درشت نویس رو . کلی هم کیف می کنند Smile
به سادگی کوتاه نیاییم ...

گرامیان توجه داشته باشید
قصد مصادره ی افکار دکتر شریعتی ،به نفع غیر اسلامیون به وفور در نت موجود است . گوله اینها را نخورید .

هوشیار باشیم

...............................
یک مسئله هم در مورد دعاها عرض کنم
دعاهایی که از معصومین نقل شده مثله نقشه گنج هست !
چطور در نقشه گنج هست دو قدم برو جلو ... سه قدم به چپ برو ... دعا هم مثل همان هست . انسان رو هدایت می کند در مسیر . منتها در طریق معنوی!

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - حوریه سادات - ۲۱/تیر/۹۳ ۱۷:۵۷

خب جناب bidel راست میگن دیگه
تا کی باید تو ظاهر دینمون غرق بشیم؟!
نمیگم ظاهر دین بده، یه سری چیزا هست که باید انجام بشه؛ مثه نماز و روزه و حجاب و.. ولی فقط اینا اصل نیستن
چقدر از این چیزا تو مسجدا گفته میشه ولی یه بحث خودشناسی ما نداریم تو مسجدامون! چرا؟؟
برین ببینید کسایی مثه آقای دولابی چقدر تو گفته هاشون درمورد چیزایی مثه حجاب حرف زدن!
حجاب خوبه، نماز و روزه باید باشه و...ولی بس نیست گفتن اینچیزا؟!هر کس میخواست به راه اومد..دین ما چیز دیگه ای نداره؟!
همش همین؟!
یه جا نمونیم دوستان...

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - فاطمه خانم - ۲۳/تیر/۹۳ ۳:۴۹

(۲۱/تیر/۹۳ ۱۷:۵۷)حوریه سادات نوشته است:  خب جناب bidel راست میگن دیگه
تا کی باید تو ظاهر دینمون غرق بشیم؟!
نمیگم ظاهر دین بده، یه سری چیزا هست که باید انجام بشه؛ مثه نماز و روزه و حجاب و.. ولی فقط اینا اصل نیستن
چقدر از این چیزا تو مسجدا گفته میشه ولی یه بحث خودشناسی ما نداریم تو مسجدامون! چرا؟؟
برین ببینید کسایی مثه آقای دولابی چقدر تو گفته هاشون درمورد چیزایی مثه حجاب حرف زدن!
حجاب خوبه، نماز و روزه باید باشه و...ولی بس نیست گفتن اینچیزا؟!هر کس میخواست به راه اومد..دین ما چیز دیگه ای نداره؟!
همش همین؟!
یه جا نمونیم دوستان...
ببینید دوست ِ گرامی ام
ما تا در ظاهر دین غرق نشیم به باطن آن راه پیدا نخواهیم کرد .
از جلوه ی دین" تعبد " هست . نمازش هست روزه اش هست .
دعا خواندنش هست .
منتها همانطور که عرض کردم وقتی لازم باشه بروی جهاد ولی بگویی می خواهم دعا بخوانم ضرر کرده ای . اشتباه کرده ای .
  • چون ما نشنیدیم که آقای دولابی از حجاب حرف بزنند دلیل نمیشه بگیم که حجاب اهمیتش کم هست یا چیز دیگری بر حجاب ارجهیت دارد .
حجاب یک اصل هست . وقتی کسی بد حجاب در جامعه حاضر شود جامعه فاسد میشود .
مجرد فاسد می شود .
زندگی متعهل از هم میپاشد ...
وقتی ذهن انسان خراب بشود دیگر چه چیزش سالم می ماند ؟!!
  • ما هم همش نشسته ایم ببینیم دیگران کاری از پیش میبرند یا نه .
من خودم را ببینم
من برای دینم ... برای مسجدم ...برای اعتلای اسلام ... چه کرده ام که این قدر از همه طلبکارم ؟!!
هر وقت من قدمی برداشتم بعد بیایم دیگران را سوال جواب کنم تو چه کردی یا چه نکرده ای .

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - Mohammad Trust - ۲۳/تیر/۹۳ ۴:۰۴

بحث در مورد دکتر شریعتی شد
انشاا... عمری بود با یه پست پرمحتوا فردا در خدمتم
با موبایل به منابعم دسترسی ندارم

بنده به مدت 4 ساله سر همین بحثا مسجد نمیرم

تندروی بعضی جاها بیداد میکنه
ادم از این پیرمردا که فقط ظاهر دین رو میبینن دلش نمیگیره، از اون اخوندی دلش میگیره که تحصیلات امروزی داره ...

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - انتصـار - ۲۳/تیر/۹۳ ۴:۱۹

شاید خیلی ربط نداشته باشه ...

دوست عزیزمون bidel حرف جالب و درستی زد
گفت امام خمینی (رحمة الله علیه) رو به خاطر اینکه نماز میخوند تبعید کردن ؟!!
به نظر من که نه !

یه مثال میزنم ، شما ببینید آمریکا چند سال عراق را اشغال کرده بود ؟!!(هنوز هم تو دستشونه!)
ولی برای اینکه مردم عراق ضدشون شورش نکنن گذاشتن راحت نماز بخونن ، روزه بگیرن و راحت سینه بزنن و شور بگیرن بدون اینکه شعور داشته باشن

بله ، آمریکا از این چیزا ترسی نداره

- یکی رفت اذان بگه یارو اومد گفت این چیزی که داری میگی واسه گاوای من که ضرر نداره ، گفت نه ، گفت پس بگو !

تا وقتی منافع اینا به خطر نیفته ، شما آزادی نمازت رو بخونی !

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - rezamohammadi - ۲۳/تیر/۹۳ ۴:۴۶

بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه مسجد جای چه کاریه و جای چه کاری نیست خب مشخصه نباید حرف دنیا زده بشه.اما اینکه ایشون آنطور رفتار میکنه یه وقت واقعا متوجه نیت و نفس کار شما نیست و دچار زود قضاوت کردن و سوء تفاهم شده و در غیر اینصورت حق با شماست. بنده فکر می کنم بهترین مکان برای کار های فرهنگی (در سایه سار امامت و ولایت) مسجد هست.البته مساجد امروز شده مانند کلیساها که در ساعت مشخصی و روز های مشخصی باز هستند.متاسفانه
یا حق

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - حضرت عشق - ۲۳/تیر/۹۳ ۵:۱۹

با سلام!
تقریبا تجربه دوازده- پانزده سال کار تو مسجدی که مسئولین اون مسجد هم سن پدر بزرگ خدا بیامرزم هستن!و به قول یکی از رفیقام سنشون رو کنار هم بذاریم هم سن حضرت نوح (علیه السلام) میشن!

خدا خودش اون بالا شاهده که چه بلاهایی از دست این عزیزان برای کار تو مسجد نکشیدیم!چه حرف هایی از روحانی مسجد که نشنیدیم!
اصلا یه چیز بهتون بگم بیشتر توجیه بشید!

این افراد با این سن اصن نمیدونن کار فرهنگی یعنی چی!اینها کار فرهنگی رو فقط تو مراسم های شب میلاد و شب شهادت ختم قرآن ماه رمضون و ... خلاصه کردن.این ها اصن از کارهای امروزی سر در نمیارن!البته نه همشون!بعضی از پیرمردها هستن از هزار تا جوون فکرشون به روزتر هست!خودم باهاشون برخورد کردم!
خواهر من برادر من!امام (رحمة الله علیه) در مورد مسجد چه فرمایشی دارن؟

مساجد سنگر هستند سنگرها را حفظ کنید!
سوال میکنم از شما: اگر وسط جنگ بخوای بری تو ی سنگری برای حفظ جونت، نگاه میکنی ببینی تو سنگر راهت میدن یا نه؟نگاه می کنی ببینی افراد تو سنگر باهات رفتار خوبی دارن یا نه؟

اصن بحث ابن ها نیست!مسجد تو دین ما خیلی مهمتر از این حرف هاست! بماند که خیلی از این هیئت ها با مراسمات آنچنانی مساجد ما رو خالی کردن.
ولی خداییش تو این چند سالی کار به جایی رسیده بود که حتی پشت سر ما هم حرف میزدن و حتی بعضی از این حرفاشون به گوش پدرم هم رسیده بود! خب البته خدا رو شکر چون میدونست چه خبره چیزی نشد...ولی اینو می خوام بگم که تو این چند سال یاد گرفتم اگر یه پیر مردی چیزی منو با لگد از در مسجد انداختن بیرون، از پنجره میپرم تو مسجد!

به پیر به پیغمبر مسجد حکم سنگر رو داره! باید خودمون رو تو مساجد جا کنیم!و تمام کارهای فرهنگیمون رو تو مساجد انجام بدیم تا کودک و نوجوان و جوان رو به مسجد بکشونیم نههیئت هایی که باعث خالی شدن مساجد میشن! دشمن رو خالی کردن مساجد مسلمون ها به خصوص شیعه هم داره کار میکنه!ایشالا در رابطه با کار در مسجد تاپیکی جامع ایجاد خواهیم کرد!

حرف آخر: بسیجی خسته نمیشه، بسیجی خستگی رو خسته میکنه!( از رفتار بد البته ناخواسته بزرگترهامون ناراحت نشیم)
شهید حاج محمد ابراهیم همت: حاشا که بچه بسیجی میدان را خالی کند!موفق باشید!التماس دعای ظهور حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)!
یا مـــــ ا د ر![/b]

پاسخ به: مسجد جای این کار ها نیست - ساجد - ۲۳/تیر/۹۳ ۱۳:۲۲

اهالی مسجد محل ماهم دل مارو خون کردن
ولی خب چه میشه کرد ...
بنده هم با جناب آقای حضرت عشق تا حدود زیادی موافقم

توصیه میکنم دوستان همین جور به حضورشون توی مسجد ادامه بدن . ان شاءالله چن سال بعد خودتون میشید جزو پیرهای مسجد ... فقط اون موقع خواهشا جوانترها رو بیرون نکنید