![]() |
|
سامی یوسف - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: سامی یوسف (/thread-35177.html) |
موزیک ها و ویدئو موزیک های سامی یوسف - محمد667 - ۲۳/دی/۹۰ ۱۳:۱۳ ![]() اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم : بیوگرافی سامی یوسف سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانوادهاش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد. سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانههایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده میکند. عدهای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپهایی که از آهنگهایش ساخته میشود، میدانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمانگرایانه و اعتراضی ترانهها و آهنگهایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بیتأثیر نیست. او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است. او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد. آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدانهای «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشههای شرقیاش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودیها، آهنگها و نماهنگهایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینهای شد تا بتواند فرهنگهای مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آوازهای فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودیهای افغانی را یاد بگیرد. ![]() در سال 2005 آلبوم عالیاش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمانگرایانه، معترض و عدالتخواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت. سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد. مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند. سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند. سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است. انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90): سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند. تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد : سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید. من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود. ![]() سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند. یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند. هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد. سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟ کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟! تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد. دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم I pray for a day when there’ll be من برای روزی دعا میکنم که در آن Justice and unity عدالت و اتحاد باشد When we put aside our differences روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم Fighting makes no sense جنگیدن بی معنا شود Just a little faith فقط کمی ایمان To make it a better place برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم We’re here for a day or two… ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود… Let me show my way بگذارید من روشم را نشان دهم: Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما سامی منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف ادامه خواهد داشت یا حق RE: تاپیک جامع سامی یوسف - Amir - ۲۴/دی/۹۰ ۱۸:۰۳ ![]() ![]() ![]() ![]() این هم از فول آلبوم سامی یوسف ،انشالله سعی میکنم در آینده ویدئو موزیکهای ایشون رو با کیفیت بالا قرار بدم ... در ضمن در این تاپیک اگر پاسخی غیر از دانلود ویدئو یا موزیک یا خبری درباره ایشان دارید تحت هیچ عنوان در این تاپیک ارسال نکنید ... التماس دعا
دانلود و مشاهده ویدیو کلیپ وعده های فراموش شده از سامی یوسف - modernfa - ۲۰/بهمن/۹۰ ۹:۱۸ ![]() دانلود ویدیو کلیپ وعده های فراموش شده از سامی یوسف + کیفیت بالا HD ![]() فرمت : MP4 حجم : 141 مگابايت سامانه فارسی لایوفید (وظیفه انسانی) سامی یوسف- حتما ببینید!! - modernfa - ۲/فروردین/۹۱ ۰:۲۸ امروز مسئله قحطی و گرسنگی در منطقه شاخ آفریقا به یک نگرانی جهانی تبدیل گردیده که اگر اقدام به موقع صورت نگیرد نتایج وحشتناکی به دنبال خواهد داشت.آیا ما انسان ها دربرابر اعمال خود پاسخگو نیستیم؟ آیا واقعا ما می توانیم به عنوان یک انسان نه تنها مسلمان بلکه یک بشر چشم بر روی مرگ انسان هایی که به دلیل گرسنگی جان می دهند ببندیم؟ یقینا نه! به قول سامی یوسف "ما توقفي طولاني بر روي تفاوتهايمان اعم از عقيده، نژاد، دين و مذهب و تفاوت خاستگاهها داشته ايم. بياييد براي يکبار بگذاريم عشق و احترام بر اين تفاوتها غلبه کند، باشد که ما متحد شويم. "در هر قطره اشکي، او آنجاست". کلام مادر ترزا هيچ گاه بيشتر از اين معنا نيافته است..." سامانه فارسی لایوفید بخش اصلی کمپین فارسی لایوفید می باشد این سامانه تخصصی توسط تیم بین المللی مدرن فا و با همکاری گروه سایبت طراحی گردیده است این سامانه از بخش های مختلف زیبایی از قبیل : اهدا کمک به برنامه جهانی غذا،میز گفتگو تخصصی ، شبکه تصویری، ویژه نامه کمپین، رای گیری آنلاین، سامانه پیام کوتاه ، گالری تصاویر کمپین، معرفی شرکت های اسپانسر کمپین، و... تشکیل گردیده است . یکی از بخش های جذاب این سامانه جنبش بین المللی سفیران لایوفید می باشد در این بخش از کاربران دعوت می گردد با عضویت در این بخش به عنوان پیام رسان کمپین لایوفید به اطلاع رسانی مناسب از این کمپین اقدام نمایند. این کمپین از بخش های دیگری نیز تشکیل گردیده، از شما دعوت می کنیم از این بخش ها دیدن نمایید.تیم بین المللی مدرن فا در سرآغاز فعالیت های گسترده خود به عنوان حامی برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد با همکاری گروه سایبت و خانم سارا ادسون اقدام به برگزاری کمپین و سامانه فارسی لایوفید با بخش های مختلف تخصصی و اطلاع رسانی مناسب از این اقدام بشر دوستانه برای کاربران فارسی زبان با شعار پیوند ملت ها به یکدیگر با هدف مبارزه با گرسنگی نمود امید است به یاری شما عزیزان هیچ انسان گرسنه ای در سرتاسر دنیا باقی نماند مدیر کمپین و سامانه فارسی لایوفید:علی مصلی نژاد (سامی علی)
[u] [/b][/b][url=http://www.modernfa.com/samiyusuf][/url]
RE: سامانه فارسی لایوفید (وظیفه انسانی) سامی یوسف- حتما ببینید!! - navid-313 - ۲/فروردین/۹۱ ۲:۰۸ این سایت اصلیش چرا باز نمیشه ؟! livefeedafrica.org سامی یوسف : من به بسیاری از تفکرات امام خمینی معتقدم - modernfa - ۱۶/مرداد/۹۱ ۲۳:۵۳ سامی یوسف : امام مرد بزرگی در تاریخ جهان اسلام بودند و متفکری بزرگ که من به بسیاری از تفکرات امام خمینی معتقد و پایبند هستم
![]() [b]به گزارش گروه خبری مدرن فا : خانم سارا یوسف رحیمی از مقاله نویسان معروف در زمینه موسیقی می باشد و تا به حال مقاله های زیادی منتشر نموده است وی طی دیدار خود با سامی یوسف در کشور ترکیه نسخه انگلیسی از یکی از مقاله های خود با نام (( حقیقت موسیقی در دین مبین اسلام )) به سامی یوسف تقدیم می نماید وی در مورد دیدار خود با سامی یوسف و گفتگو با ایشان می گوید : من این مقاله(حقیقت موسیقی در دین مبین اسلام) را با متن انگلیسی هنگامی که سامی عزیز را در آنکارا ملاقات کردم به وی تقدیم کردم و ما به مدت نیم ساعت در این مورد با یکدیگر گفتگو کردیم وایشان از این مقاله بسیار مسرور گشتند و به قدری خوشحال شدند که به من گفتند امید وارم همیشه مرا خواهرانه یاری کنید وبه راهتان در تحقیق و مطالعه در راه اسلام ادامه دهید. وهنگامی که فهمیدند رشته تحصیلی من حقوق است به من گفتند قطعا اگر دنبال موسیقی اسلامی نمی رفتم رشته حقوق را انتخاب ودنبال می کردم .البته ایشان تا مقدار بسیار خوبی هم فارسی را خوب صحبت می کنند که برای من خیلی جالب توجه بود بطوری که هنگامی که برای من از جملات فارسی استفاده کردند من شوکه شده بودم والبته در حین بحثمان ایشان در مورد تفکرات بالای حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) صحبت کردند که سامی گفت امام مرد بزرگی در تاریخ جهان اسلام بودند و متفکری بزرگ که وی به بسیاری از تفکرات امام خمینی معتقد و پایبند است وادامه داد که امام از جمله علمای معاصری بودند که موسیقی را مجاز می دانستند.وخیلی سخنان دیگر که هرچه بگویم تمامی ندارد... به گزارش مدرن فا این خواننده اصالتا ایرانی با سبک اسپیریتیک که ایجاد شده توسط خود وی می باشد در تلاش برای ایجاد تعامل و اتحاد است و جسورانه و متعهدانه در پی تفاهم بین فرهنگها از طریق ترویج ارزشهای جهانی و ارج نهادن به روح انسانی است از این رو به مطالعه و جستجو در زمینه موسیقی در ادوار گذشته و وضعیت آن در افکار و اندیشه های ادیان،مذاهب و آداب رسوم ملت های مختلف می پردازد. سامی یوسف در ساخت ترانه هایش نظرات علما و اندیشمندان مختلف جهان از جمله حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) مورد بررسی قرار داده و درمواردی از آن ها استفاده می کند. سامی یوسف معتقد است که ما خیلی کار ها می توانیم از طریق هنر موسیقی انجام دهیم از جمله حل مشکلات اجتماعی.
هیج گاه سخن زیبای امام خمینی را فراموش نکنیم:
شکست در نهضتی که برای خدا باشد نیست
[b]
[b][b]برای دانلود مقاله کامل کلیک کنید![/b] [/b][/b]
RE: موزیک ها و ویدئو موزیک های سامی یوسف - رمز شب - ۷/شهریور/۹۱ ۰:۱۵ سلام راستش خیلی با خودم کلنجار رفتم که این مطلب رو بگم یا نه!!! تقریبا داشتم منصزف میشدم ولی دیدم این مسئله داره حساس میشه: من اصلا مقدمه چین خوبی نیستم ونمیتونم با کلمات زیاد بازی کنم تا پستم خوونده شه ولی خوب امیدوارم کسایی که مخاطب هستن و کارشناس این پست من رو بخوون والا چی بگم چند وقت پیش توی صفحه فیس بوکم یه ویدئو دیدم که از صفحه فارسی سامی یوسف شر (share) شده به عنوان ترانه به"سویم آمدی"دو زبانه با اجرای خود سامی یوسف و یه خواننده که اسمش برام آشنا نبود!خیلی کنجکاو شدم و ویدئو رو توی یوتیوب باز کردم... وقتی یه چند دقیقه از خووندن سامی گذشت دیدم که قسمت بعدی رو یه خواننده زن به زبان مالزی میخوونه!!!!!! (البته من یه ذره سرچ کردم در مورده این خانم که مثه اینکه بازیگر مجری خواننده و مدلینگه تو مالزی یه ویدئو هم دیدم ازش که داره [b]خرامان خرامان!!تو برنامه زنده با یه تور روسرش میخوونه البته با چند زن و مرد دیگه...) [/b] والا من خودم به شخصه چند دقیقه هنگ بودم.که چطور میشه همچین خواننده ای که حتی توی اکثر آهنگاش از زیر صدای تنور و باس و اولترا استفاده میکنه ییـــــــــــــــــهو بیاد از خواننده زن بخواد که مهمانش باشه![b] اومدم سریع تو تالار که بگم!ولی گفتم نه شاید چون اهل تسننه توی مذهب اونا صدای زن مجاز باشه از دوستان پرسیدم که مثه اینکه یکی از کاربرای سنی گفتن حرامه!!! ولی باز من...منصرف شدم گفتم بیخیال یه موزیک ویدئو هست تموم شد رفت!ولی باز چند روز خود سامی یوسف توی فیس بوک اعلام کرد که قرار این یکی از پارتای آلبوم جدیدش شه!!! حالا من یه سوال دارم واقعا ما باید به عنوان یه مسلمون از این قضیه چشم پوشی کنیم یا بالاخره یه جوری به این هنرمند تذکر بدیم؟؟؟ این همه تاپیک واسه لیدی گاگا و بیبر و انریکو و...به وجود اومده به قوتش باقیه!!! ما نباید یه فکر درست و درمون واسه این قضیه کنیم؟؟!!! ![]() خواهشآ اگه خواستید پستمو پاک کنید یه اطلاع قبلش بدیــــــــد چون احتمال میدم پاک شه[/b] RE: موزیک ها و ویدئو موزیک های سامی یوسف - رمز شب - ۱۵/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۶ اینم از لینک این کلیپ: "sami yusuf-you came to me "feat .Dato siti Nurhaliza فستیوال بین المللی (اینترنتی) پیامی به بهترین دوست ... سامی - modernfa - ۲۶/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۰ تیم بین المللی مدرن فا برگزار می کند: فستیوال بین المللی (اینترنتی) پیامی به بهترین دوست ... سامی یوسف
اسپیریتیک: اوج تجلی پیمان روح بشر و یک عشق عمیق از پیامبر صلح و رحمت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) [b]سامی یوسف یکی از مشهورترین شخصیتهای بین المللی کشور انگلستان در طی هفت سال گذشته بوده است، او استادانه آبهای آزاد را پیموده و قلبها و افکار میلیونها نفر را در خاورمیانه، اروپا، امریکای شمالی و شمال افریقا تحت تاثیر قرار داده است. قطب نمای حرکت او، در اصل، سبک موسیقی ایجاد شده توسط خود وی یعنی “اسپیریتیک” است. این سبک که هم از لحاظ موسیقی و هم از لحاظ معنایی محصول هویت سامی یوسف است. سامی یوسف مدافع سرسخت اتحاد است و جسورانه و متعهدانه در پی تفاهم بین فرهنگها از طریق ترویج ارزشهای جهانی و ارج نهادن به روح انسانی است اسپیریتیک در واقع اوج تجلی پیمان روح بشر و یک عشق عمیق از پیامبر صلح و رحمت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می باشد . بعد از یکسال انتظار این فستیوال بزرگ کار خود را آغاز نمود. این فستیوال با شعار بین المللی (Bring people together) به سه زبان زنده دنیا از جمله فارسی توسط تیم بین المللی مدرن فا با 1391 جایزه نفیس برگزار می گردد. هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی مردم با فرهنگ ها و عقاید مختلف و ایجاد صلح دوستی میان ملت ها در قالب پیام رسان صلح ، عشق و دوستی دکتر سامی یوسف می باشد این فستیوال هر از ده روز به کاربران یک کشور مطابق برنامه تور مجازی اختصاص دارد و به معرفی بیشتر فرهنگ و آداب رسوم حاکم بر آن کشور در قالب میزهای گفتگو مجازی می پردازد.در این فستیوال برای اولین بار بخشی تحت عنوان سامی یوسف و معلولین(توانمندان خاص) به عزیزان معلول اختصاص داده شده است. دکتر سامی یوسف در سبک جدید موسیقی خود یعنی اسپیریتیک در تلاش است که ملت ها با وحدت بیشتر و با چشم پوشی بر روی تقاوت ها و اختلاف نظرها گردهم آمده ایشان در این باره می گویند : "باور کنید، کاری که ما اکنون انجام می دهیم بسیار مهم تر از گذشته است....جهان ما تنها به سوی بحران اقتصادی نمی رود بلکه دچار بحران اخلاقی و معنوی نیز شده است. ما در دهکده ی جهانی زندگی می کنیم و لازم است که غیر مسلمانان را از این پس "دیگران" خطاب نکنیم. تا زمانی که ما همه را دوست نداریم، هیچ گاه به رؤیاها و آرزوهایمان برای رسیدن به جهانی بهتر و امن تر برای همه یمان نخواهیم رسید." امیدواریم روزی عشق و علاقه جایگزین اختلاف ها و تفاوت ها گردد امیدواریم شما از شرکت در این فستیوال بزرگ لذت ببرید. سلام علیکم
با تشکر
مدیر فستیوال : علی مصلی نژاد (سامی علی) ورود به فستیوال بین المللی پیامی به بهترین دوست ... سامی یوسف: ورود به کارگزاری تجاری،تبلیغاتی و آموزشی مدرن فا:
ورود به بخش مدیریت فستیوال:
تیزر تبلیغاتی فستیوال: توجه: درصورت عدم توانایی به دسترسی به بخش های فستیوال آنتی ویروس خود را غیر فعال نمایید [/b] سامی یوسف : امام مرد بزرگی در تاریخ جهان اسلام بودند و متفکر - modernfa - ۲۶/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۳ سامی یوسف : امام مرد بزرگی در تاریخ جهان اسلام بودند و متفکری بزرگ که من به بسیاری از تفکرات امام خمینی معتقد و پایبند هستم به گزارش گروه خبری مدرن فا : خانم سارا یوسف رحیمی از مقاله نویسان معروف در زمینه موسیقی می باشد و تا به حال مقاله های زیادی منتشر نموده است وی طی دیدار خود با سامی یوسف در کشور ترکیه نسخه انگلیسی از یکی از مقاله های خود با نام (( حقیقت موسیقی در دین مبین اسلام )) به سامی یوسف تقدیم می نماید وی در مورد دیدار خود با سامی یوسف و گفتگو با ایشان می گوید : من این مقاله(حقیقت موسیقی در دین مبین اسلام) را با متن انگلیسی هنگامی که سامی عزیز را در آنکارا ملاقات کردم به وی تقدیم کردم و ما به مدت نیم ساعت در این مورد با یکدیگر گفتگو کردیم وایشان از این مقاله بسیار مسرور گشتند و به قدری خوشحال شدند که به من گفتند امید وارم همیشه مرا خواهرانه یاری کنید وبه راهتان در تحقیق و مطالعه در راه اسلام ادامه دهید. وهنگامی که فهمیدند رشته تحصیلی من حقوق است به من گفتند قطعا اگر دنبال موسیقی اسلامی نمی رفتم رشته حقوق را انتخاب ودنبال می کردم .البته ایشان تا مقدار بسیار خوبی هم فارسی را خوب صحبت می کنند که برای من خیلی جالب توجه بود بطوری که هنگامی که برای من از جملات فارسی استفاده کردند من شوکه شده بودم والبته در حین بحثمان ایشان در مورد تفکرات بالای حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) صحبت کردند که سامی گفت امام مرد بزرگی در تاریخ جهان اسلام بودند و متفکری بزرگ که وی به بسیاری از تفکرات امام خمینی معتقد و پایبند است وادامه داد که امام از جمله علمای معاصری بودند که موسیقی را مجاز می دانستند.وخیلی سخنان دیگر که هرچه بگویم تمامی ندارد... به گزارش مدرن فا این خواننده اصالتا ایرانی با سبک اسپیریتیک که ایجاد شده توسط خود وی می باشد در تلاش برای ایجاد تعامل و اتحاد است و جسورانه و متعهدانه در پی تفاهم بین فرهنگها از طریق ترویج ارزشهای جهانی و ارج نهادن به روح انسانی است از این رو به مطالعه و جستجو در زمینه موسیقی در ادوار گذشته و وضعیت آن در افکار و اندیشه های ادیان،مذاهب و آداب رسوم ملت های مختلف می پردازد. سامی یوسف در ساخت ترانه هایش نظرات علما و اندیشمندان مختلف جهان از جمله حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) مورد بررسی قرار داده و درمواردی از آن ها استفاده می کند. سامی یوسف معتقد است که ما خیلی کار ها می توانیم از طریق هنر موسیقی انجام دهیم از جمله حل مشکلات اجتماعی.
هیج گاه سخن زیبای امام خمینی را فراموش نکنیم:
شکست در نهضتی که برای خدا باشد نیست
برای دانلود کامل این مقاله از طریق منبع
[b] تهیه و انتشار این خبر(سایت بین المللی مدرن فا) اقدام نمایید
[b]برای دانلود مقاله کامل کلیک کنید!
[b] [/b][/b][/b][/b] |