![]() |
|
تصاویر بوسه هایی که همه ما ها در حسرت آنیم - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +--- موضوع: تصاویر بوسه هایی که همه ما ها در حسرت آنیم (/thread-35197.html) |
تصاویر بوسه هایی که همه ما ها در حسرت آنیم - مسجد عشاق - ۳۰/تیر/۹۳ ۲۱:۳۵ حرفی بگوی و از لب خود کام ده مرا
ساقی ! ز پا فتاده شدم ، جام ده مرا
فرسوده، دل ز مشغله جسم و جان ، بیا بستان زخود ، فراغت ایام ده مرا رزق مرا ، حواله به نامحرم مکن از دست خویش ، باده گلفام ده مرا بوی گلی ، مشام مرا تازه می کند ای گلعذار ! بوسه به پیغام ده مرا عمرم رفت و حسرت مستی زدل نرفت عمری دگر ز معجزه جام ده مرا ای عشق ! شعله بر دل پُر آرزو بزن چندی رهایی از هوس فام ده مرا جانم بگیر و جام می از دست من مگیر ای مدعی هر آنچه دهی ، نام ده مرا مرغ دلم به یاد رفیقان به خون تپید یا رب ! امید رستن از این دام ده مرا بشکفت غنچه ی دلم ای باد نو بهار خندان دلی بسان (امین) وام ده مرا شاعر: امام خامنه ای (مد ظله العالی) ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: تصاویر بوسه هایی که همه ما ها در حسرت آنیم - مسجد عشاق - ۴/مهر/۹۳ ۸:۱۰ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |