تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مستند داستان آفرینش جهان - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html)
+--- موضوع: مستند داستان آفرینش جهان (/thread-35491.html)

صفحه: 1 2 3

مستند داستان آفرینش جهان - amrtat71 - ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۵۷

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت تمامی دوستان و بزرگواران این انجمن
ببخشید به خودم اجازه دادم این تایپیک رو بزنم و این اولین تاپیکه اگه کمی یا کاستی هست لطفا مدیران بزرگوار اصلاح کنند.

مستند داستان آفرنیش جهان مستندی است بر اساس کتاب های اندیشمند بزرگ مرتضی رضوی این مستند برای اساس قرآن و احادیث میباشد.

بزرگواران وقتی این مستند رو دیدم بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و به تمامی دوستان توصیه میکنم حتما حتما این مستند زیبا رو ببینید که ارزش بسیار بالای دارد و بین دوستان و آشنایان نیز ترویج کنید. (در صورت امکان توصیه میکنم حتما با کیفیت بالا ببینید)

این مجموعه ابتدا در 5 قسمت ارائه شد و با توجه به استقبال فراوان تحت عنوان فصل دوم 5 قسمت دیگر هم تولید شد.

1- قسمت اول
[تصویر: download.jpg]
و خداوند اراده فرمود تا جهانی بیافریند. پس بی درنگ گوی کوچک سبز درخشان مبداء آفرینش شد. چیزی کوچک و ریز به اندازه یک نخود، شاید کمی بزرگتر! ...
لینک :
کیفیت بالا
کیفیت پایین
2- قسمت دوم
[تصویر: King_2010_3_1280x1024_15_.jpg]
وَالسَّمَاء بَنَیْنَاهَا بِأَیْدٍ وَإِنَّا لَمُوسِعُونَ و آسمان را به قدرت خود بر افراشتیم و ما آن را می گسترانیم. اما چه چیزی موجب این حرکت های جهان هستی و گسترش شگفت انگیز آن می گردد؟
کیفیت بالا
کیفیت پایین
3- قسمت سوم
[تصویر: 430205_1_b_1_.jpg]
و خداوند سپس آهنگ آفرینش آسمان ها را کرد، پس تکمیل نمود آنها را هفت آسمان ...
کیفیت بالا
کیفیت پایین
4- قسمت چهارم
[تصویر: 20121213052535900.jpg]
وَیَحْمِلُ عَرْشَ رَبِّكَ فَوْقَهُمْ یَوْمَئِذٍ ثَمَانِیَةٌ - و حمل می کند حکومت پروردگارت را آن روز بر بالای آنان (برزخیان) هشت آسمان...
کیفیت بالا
کیفیت پایین
5- قسمت پنجم
[تصویر: Doroogh-GhanunAvalModernism.jpg]
محاسبه عمر جهان و کائنات، محاسبه و تخمین عمر هفت آسمان، و تبیین اساسی ترین اصول در کیهان شناسی اسلامی
کیفیت بالا
کیفیت پایین
6- قسمت ششم
[تصویر: 6.jpg]
سیاره زمین در حدود شش میلیارد سال پیش، از برخورد صخره های عظیم سنگ های آسمانی شکل گرفت. امیرالمومنین علی علیه السلام در خطبه ۹۰ نهج البلاغه، راجع به تکوین و تکون سیاره زمین از حالت مذابین سخن می فرمایند، حالتی گداخته و مذاب از کره زمین که انفجار بزرگ را تداعی
...
کیفیت بالا
کیفیت پایین
7- قسمت هفتم
[تصویر: 7.jpg]
پیدایش حیات از نظر علمی یک محال روشن است! و آنچه در واقعیت می بینیم این است که این محال به وقوع پیوسته است. علم و دانش تا جایی که «علت» وجود دارد، «معلول» را می شناسد. «امر» پروردگار، منطقه صفر بدون علت و «کن فیکون» اراده ایجاد بی درنگ خداوند است. پدیده ای که «از» در آن راه ندارد، از دایره شناخت علم خارج است. و حیات و روح «از» چیزی خلق نگردیده است
کیفیت بالا
کیفیت پایین
8- قسمت هشتم
[تصویر: 8.jpg]
تا زمانی فرا رسید که جاندارانی شبیه به انسان آغاز به راه رفتن با دو پا نمودند. احتمالاً این بشرها از شمپانزه ها و گوریل ها و بقیه جانداران اولیه منشعب و جهش یافته اند. در منابع اسلامی از این بشرها و انسانواره های قبل از آدم بنام بن، سن، جن، ناس، جان، حن و نسناس یاد شده است. در منابع غربی نیز از این بشرهای اولیه تحت عناوین انسان جاوه، پکن،...
کیفیت بالا
کیفیت پایین
9- قسمت نهم
از انقراض آخرین نوع بشر در حدود ۲۰۰ هزار سال می گذشت تا اینکه خداوند آدم را رویانید با ماهیتِ گیاهی از زمین... آفرینش آدم همانند پیدایش حیات اولیه از محیطی گل آلود و « حَمَإٍ مَسْنُون»آغاز می شود. تفاوت این انسان با بشرهای ماقبل در این است که آنها «حیوان برتر» بودند، ولی آدم یک انسان است با مراحل رشدی مجزا و با استعدادهای درونی و روانی منحصر بفرد...
کیفیت بالا
کیفیت پایین
10- قسمت دهم
[تصویر: 10.jpg]
آیا الفاظ کابالا، کبالا، قابالا، قباله که در زبان های مختلف و با لهجه های مختلف آمده غیر از لهجه های گوناگون از واژۀ «قابیل» چیز دیگری است؟ قابیل اولین بنیان گذار جریان پیروی از ابلیس است، و ابلیس اولین ستاد مدیریتش را با او تشکیل داده است. قدرت و سلطۀ کابالا سه رکن دارد: حکومت، کاهنان، سنا. تماس ابلیس با کاهنان به طور پیوسته و همیشۀ تاریخ، بوده...
کیفیت بالا
کیفیت پایین

نقل قول:مجید املشی نوشته است:

دانلود هر ده قسمت مستند داستان آفرینش جهان با کفیت عالی از سرور Trainbit

منبع:
کیهان شناسی قرآن و اهل بیت

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - aaaaa - ۱۹/مرداد/۹۳ ۱:۳۵

سلام
طوفانی شروع کردی تبریک میگم
چرا بعد از این مدت تازه تاپیک زدی؟
من بلا فاصله بعد از ورود به تالار خواستم تاپیک بزنم دیدم اول باید عضو شم.Big Grin
فقط لینک های کیفیت بالا کار نمیکنند.
ولی همون کیفیت پایینش هم خوبه

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - amrtat71 - ۱۹/مرداد/۹۳ ۲:۲۱

(۱۹/مرداد/۹۳ ۱:۳۵)aaaaa نوشته است:  سلام
طوفانی شروع کردی تبریک میگم
چرا بعد از این مدت تازه تاپیک زدی؟
من بلا فاصله بعد از ورود به تالار خواستم تاپیک بزنم دیدم اول باید عضو شم.Big Grin
فقط لینک های کیفیت بالا کار نمیکنند.
ولی همون کیفیت پایینش هم خوبه

خواهش میکنم...
خوب این مستند خیلی به دلم نشست..ما بیشتر سعی میکنم از سخنان دوستان استفاده کنیمCool
من تازه تست کردم لینک های کیفیت بالا مشکلی نداشت...و سرعتشم واقعا بالا بود
من اصلا علاقه ای به کیفیت پایین ندارم اونم همچین مستندی

خوب من خودم همه رو قبلا مستقیم کرده بودم ولی مهلتشون تمام شده فقط قسمت 6تا 10 یه 8 روزی مهلت داره...چون لینک دائمی نیست توی پست اول نذاشتم همینجا میذارم:انصافا الان که چک کردم لینک های کیفیت بالا خودش سرعتش عالیه نیازی هم نداشت من لینک مستقیم کنم
لینک مستقیم خودم تا 8 روز:
قسمت6
قسمت7
قسمت 8
قسمت 9
قسمت 10

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - ضحی - ۱۹/مرداد/۹۳ ۳:۴۰

بســم الله

سلام
من همه ی مستند رو ندیدم
قسمت 1 رو دانلود کردن و دیدم

میشه درمورد اعتبارش کمی توضیح بدید...

درمورد نظریه مهبانگ اختلاف نظر زیادی وجود داره
حتی میشه گفت دقیقا نظریه نیست بلکه فرضیس.

ممنون

راستی اگر جای نقد هم داره میخاستم بگم موسیقی بسیار نامناسبی انتخاب کردند برای صحبت از عظمت خدا...

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - amrtat71 - ۱۹/مرداد/۹۳ ۹:۳۹

(۱۹/مرداد/۹۳ ۳:۴۰)ضحی نوشته است:  بســم الله

سلام
من همه ی مستند رو ندیدم
قسمت 1 رو دانلود کردن و دیدم

میشه درمورد اعتبارش کمی توضیح بدید...

درمورد نظریه مهبانگ اختلاف نظر زیادی وجود داره
حتی میشه گفت دقیقا نظریه نیست بلکه فرضیس.

ممنون

راستی اگر جای نقد هم داره میخاستم بگم موسیقی بسیار نامناسبی انتخاب کردند برای صحبت از عظمت خدا...
در مورد اعتماد که والا خودش میگه بر اساس کتاب های اقا مرتضی رضوی هست اگه توی نت در موردش سرچ کنید شاید براتون جالب باشه
حالا شما باقی قسمت ها هم ببینید ذکر احادیث و قرآن مطلب رو قابل هضم تر میکنه...من فقط این ویدیو رو معرفی کردم اگه پاسخ تخصصی میخواید برید توی سایت منبع ازشون بپرسید.

خوب این نظریه یا فرضیه بودن دیدگاه غربی هاس این مستند بر اساس قران و احادیث هستش و به دیدگاه غربی های ربطی نداره
اگه به غربی ها بود که هفت اسمان و ... رو چجور میخوان اثبات یا توضیح بدن...توی قسمت های بعد بهش اشاره شده..

در مورد موسیقی درسته که از موسیقی غربی استفاده شده ولی به نظر من به جذابیت موضوع اضافه کرده چون باعث یه حس خوب و ترس و خوشوع حداقل در خود بنده شد نه اینکه حس بزن و برقص بهم بده بگیم اره اهنگش بد بود.. البته این نظر منهBig Grin

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - ضحی - ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۹

(۱۹/مرداد/۹۳ ۹:۳۹)amrtat71 نوشته است:  در مورد اعتماد که والا خودش میگه بر اساس کتاب های اقا مرتضی رضوی هست اگه توی نت در موردش سرچ کنید شاید براتون جالب باشه
حالا شما باقی قسمت ها هم ببینید ذکر احادیث و قرآن مطلب رو قابل هضم تر میکنه...من فقط این ویدیو رو معرفی کردم اگه پاسخ تخصصی میخواید برید توی سایت منبع ازشون بپرسید.

خوب این نظریه یا فرضیه بودن دیدگاه غربی هاس این مستند بر اساس قران و احادیث هستش و به دیدگاه غربی های ربطی نداره
اگه به غربی ها بود که هفت اسمان و ... رو چجور میخوان اثبات یا توضیح بدن...توی قسمت های بعد بهش اشاره شده..

در مورد موسیقی درسته که از موسیقی غربی استفاده شده ولی به نظر من به جذابیت موضوع اضافه کرده چون باعث یه حس خوب و ترس و خوشوع حداقل در خود بنده شد نه اینکه حس بزن و برقص بهم بده بگیم اره اهنگش بد بود.. البته این نظر منهBig Grin

بله حق با شماست
ولی این اصلا جالب نیست که دینمون رو به نظریه های غربی وصله پینه کنیم ... Blush

درمورد موسیقی هم غربی بودنش مدنظرم نیست
شما مستند ظهور رو ندیدید
این موسیقیه اون مستنده و آدمو یاد جن گیری میندازه ... Big Grin

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - mahdy30na - ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۴

سلام
دوستان این مستند خوبه زیاد پیگیر موسیقیش نیشن.
میتونین بی صدا هم این مستند رو نگاه کنین اگه خیلی رو ... هستش.
چون همه کاملا زیر نویس شده هست و خوبه.
این مستند با کمک گروه سازندگان مستند اغوا درست شده ، قسمت های فصل دوم کمی از بخش های اول رو در خودش تکرار کرده و همچنین مباحث کابالا ( قسمت اخر ) بخش هایی زیاد از مستند اغوا هست.
گفتم که اگه تکراری دیدین نگین چرا اینجوریا شده.
باتشکر از معرفی این مستند - البته قسمت های 5 تای اول خیلی بهتر کار شده تا بقیش.
کتاباشم مطالعه بفرمایید مفید فایده خواهد بود تو درک بعضی مباحثی که در مستند گفته میشه.

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - amrtat71 - ۱۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۵۱

سلامدوستان این مستند زیبا رو از دست ندهید واقعا ارزش دیدن دارد این هم سایت نویسنده کتاب ها توی سایت هم مسائل خوبی هست اگه علاقه داشته باشید.یه سری پرسش و پاسخ هست جالبه امکان دانلود کتاب ها به صورت رایگان هم موجوده...http://www.binesheno.com/index.php

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - مرهم - ۲۰/مرداد/۹۳ ۲:۴۵

ببخشید یک سوال برام پیش اومده

چرا در ابتدا اون دانه کوچک رو به رنگ سبز در نظر گرفته؟؟؟؟؟؟؟

ایا دلیل روایی یا علمی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

پاسخ به: مستند داستان آفرینش جهان - amrtat71 - ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۹

(۲۰/مرداد/۹۳ ۲:۴۵)مرهم نوشته است:  ببخشید یک سوال برام پیش اومده

چرا در ابتدا اون دانه کوچک رو به رنگ سبز در نظر گرفته؟؟؟؟؟؟؟

ایا دلیل روایی یا علمی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اینکه در ابتدا اون گوی کوچک بوده هیچ شکی نیست هم ایات هم روایات خود دانشمندان هم به این نتیجه رسیدن..
توی سایتش نگاه کردم در مورد سبز بودن اشاره ای نکرده...توی سایتشون یه سوال پرسیدم اگه جواب دادن میذارم اینجا