![]() |
|
تزیین انواع غذا و دسر - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: تزیین انواع غذا و دسر (/thread-35613.html) |
تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۷ راستش دیدم تاپیک تزیین میوه داریم ! گفتم حیفه تاپیک تزیین غذا و دسر نداشته باشیم.... امیدوارم از عکس ها خوشتون بیاد.... ![]() ![]() ![]() درسته که طعمه غذا خیلی خیلی مهمه.... ولی نمیشه انکار کرد که ظاهر زیبای یه غذا میتونه بسیار موثر باشه... خانومای مجرد و متاهل تالار امیدوارم این عکس ها براتون مفید باشه.... ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- تزیین سالاد الویه.... آسون و شیک ![]() تزیین کیک با پاستیل
پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۳ تزیین آش رشته..... برای مهمونی و مراسم ها خیلی مناسب و زیباست ![]() ![]() ![]() پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - شیدا - ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۳ سلام چندتا نزیین سالاد الویه ![]() ![]() این یکی سالاد الویه نیست ولی تزیینش خیلی جالب بود و برای بعضیا فکر کنم اشتهاشون از بین بره ![]() ![]() پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۱ انواع تزیین سالاد الویه به شکل ماهی ... ![]() ![]() ![]() پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - Memory-X - ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۹ اینام قشنگن........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۷ عزیزم عکسات باز نمیشن.....
پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - Memory-X - ۲۷/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۱ وووووووووایییییییییییی اره............. چی کار کنمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۷/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۶ پستتو ویرایش کن عکسارو دوباره آپلود کن و بزار ![]() اینم چندتا عکس از مدلای لازانیا که جالبه حتما امتحانش کنید... لقمه ایش خیلی باحال میشه ![]() لازانیا رولی ![]() لازانیا فنجونی ![]() لازانیا لقمه ای ![]() لازانیا قیفی ![]() عاغا دلم خااااااااااااااست ![]() ![]() پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۸/مرداد/۹۳ ۹:۳۸ تزیین انواع ساندویچ..... ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: تزیین انواع غذا و دسر - fateme-m - ۲۹/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۹ تزیین تخم مرغ پخته شده .... ![]() ![]() تزیین نیمرو..... ![]() ![]() |