![]() |
|
ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +--- موضوع: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها (/thread-35840.html) |
ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - طالب نور - ۸/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۸ سلام یکی دو سال میشه که خیلی از زمین های اطراف مشهد و داخل مشهد فروخته میشه به یه عده ی خاص- به گفته دهیار روستاها و همسایه های مشهدی. مالکان جدید اکثرا شیعه نیستند. احتمال داره دوستان دیگه در شهر های دیگه کشور هم این موضوع رو دیده باشند. کسی نمیدونه اوضاع از چه قراره؟ضمنا اخباری که گفتم صحت داره چرا که پروانه ساخت خیلی هاشون رو خودم امضا زدم. پاسخ به: کسی میدونه چه خبره؟ - Bidel.s - ۸/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۴ نقل قول: سلامدوستان هم خیلی خبر دارن. اکثرا شیعه نیستن و بعضاً خوندم که از کشور های دیگه مثل پاکستان پول می گیرن واسه این کار. تو یه تاپیک درموردش بحث شد. لطفا عنوان تاپیک رو صریح تر کنید چون بحث مهمی هست(نگران کننده هست) اگه عنوان تاپیک رو صریح کنید افراد آگاه می یان و توضیح می دن پاسخ به: فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - mohsen110 - ۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۴۹ آیت الله شاهرودی ند: ۱- ورودی سنی ها در کلاس اول ابتدایی نسبت به شیعه ها در خراسان رضوی ۶۰ در برابر ۴۰ بوده ۲- به طرز وسیعی سنی های وهابی در قالب شیعه مشغول خرید زمین و املاک اطراف حرم امام رضا هستند و آستان قدس کاری از دستش برنمیاد ۳- تمام شهرهای سنی نشین شده مرکز سرازیر شدن پول عربستان صرفا برای زاد و ولد سنی ۶- شنیدم آیت الله وحید با نگرانی فراوان هرگونه معامله ملکی با سنی ها در مشهد رو ممنوع کردند. ۷- باید همه مردم رسما وارد عمل شوند و الا پونزده بیست سال آینده با روند فعلی برای شیعیان بسیار خطرناک و تیره است. هواس شیعه جمع باشه خطر وهابیت خیلی زیاده ماهم غافل سیاست های استراتژیک وهابیت: ۱_خریداملاک شیعه ۲_ازدواج بازن های شیعه ۳_تولیدمثل وهابی وسعی درتغییرنرم مذهب شیعی کشور آیامی دانید در محله های مختلف شهرمذهبی مشهد مثل اسماعیل آباد (پشت میدان بارسپاد)؛ ساختمان،گلشهر،مهرآباد،بخشی ازقاسم آبادوسیدی جمعیت غیرشیعه به طرزشگفت انگیزی روبه رشداست؟ ¤چشمتون روشن ؛ امسال در مقطع اول ابتدایی تعداد دانش آموزان شیعه وسنی یکی شد. ¤ چشمتون روشن ! تعداد اهل سنت ایران به 20 میلیون نفر رسید. ¤ چشمتون روشن!ضریب رشد جمعیتی اهل سنت 4 است و شیعییان 1.7 ¤ چشمتون روشن ! با همین فرمول رشد جمعیتی ، ظرف سالهایی نه چندان دور اکثریت ایران را اهل سنت تشکیل می دهند. ¤ و باز چشمتان روشن که با تبلیغات گسترده شبکه های وهابی فارسی زبان به عنوان تنها تریبون اهل سنت در ایران به تدریج اهل سنت ایران از جهت فکری دارندکاملا وهابی می شوند ،شاید باور نکنید که در سالیانی نه چندان دور ؛ با این نمودار رشد جمعیتی و این آرایش رسانه ای وهابیون؛ بزرگترین کشور وهابی ؛ ایران خواهد بود. مختصری از نامه مدیر حوزه علمیه پاکستان خطاب به اهل سنت ایران : شده نان شب نخورید اما در تولد نوزاد همت کنید.... آینده ایران از آن ماست!!! این آمار بعد از سر شماری سال 90 به دست اومد و بعد از نامه مدیر حوزه علمیه اهل سنت پاکستان به سنی های ایران موجب حساسیت بیشتر نهادهای امنیتی شد... در نهایت این آمار آخرین نتایج حاصل است.... آیامیدانید؛مشهدمقدس مانندفلسطین د رحال اشغال شدن (نرم) است؟ درصدزیادی ازاملاک پایتخت معنوی ایران راغیرشیعه خریداری کرده وهزینه آن راعربستان تامین می کند؟ اینم هشدار آیت الله مکارم شیرازی http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920725000082 اینم از شیراز http://shia-online.ir/article.asp?id=21554 پاسخ به: فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - میرزا احمد - ۸/شهریور/۹۳ ۲۱:۳۲ خیلی وقت پیش این داستان ها شروع شد . اون موقع مسئولان هم تو یه خواب خوش به سر می بردن و می برن . پاسخ به: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - طالب نور - ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۳۰ یه روز میاد که میخوای از خیابان شیرازی بری حرم امام رضا که میبینی خیابون رو بستن چرا؟ چون یک نفر زمینش رو خریده و کسی هم نفهمیده .. به مسئولین نمیشه اتکا کرد کرچه که باید این قبیل موضوعات به دقت تحت نظر باشن. اما فعلا که کسی به فکر نیست شاید یک ارگانی مثل سپاه بتونه کاری بکنه. وگرنه اهااااا ی ی ی سربازان گمنام آقا یه کاری کنین بد نیست اگر در فضای مجازی اطلاع رسانی کنیم یا دوستانی که وبلاگ دارن در وبلاگشون بنویسن و به طور کلی هشدار بدیم و اشکار اطلاع رسانی کنیم تا املاکی ها و دفاترثبت نسبت به قضیه حساس و سختگیر بشن. به هر حال من که اگه زمینی داشته باشم عمرا که به غیر شیعه بفروشم حالا هر چقدر هم میخوان پیشنهاد پول بدن . پاسخ به: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - Bidel.s - ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۳۵ نه می شه بیرونشون کرد نه می شه جلوی فروش رو گرفت نه می شه جلوی خرید اونا رو گرفت یا باید یه پول مردمی جمع بشه تمام زمین های اونجا رو بخره بده دست یه موسسه که کسی واسه همچین کاری قدم بر نمی داره پاسخ به: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - حوریه سادات - ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۲۱ منم چند وقت بود میخواستم این موضوعو مطرح کنم من کاشان زندگی میکنم حالا سنی و وهابی بماند، تقریبا سه چهار سالی هست که بطور مداوم زمین های یه منطقه خاص شهرمون که بافت قدیمی داره، توسط یه خانوم بهایی (خانوم منوچهری) داره خریداری میشه و یکیشو هم خانه ی تاریخیش کردن که نسبت به هتل های دیگه ی شهر درآمد خیلی بالایی داره چون معمولا توریستا اونجا میرن ناگفته نماند که این منطقه محل آرامگاه محتشم کاشانی هم هست اینم سایت این خونه ی تاریخی: http://www.manouchehrihouse.com پ.ن:خونه های تاریخیو معمولا به اسم خاندانی میذارن که مدت طولانی اونجا زندگی کرده باشه.. مثه خونه ی بروجردی ها، طباطبائی ها و... حالا این خانوم بهایی از کجا پیداش شده و اسم خودشو رو این خونه گذاشته..الله اعلم... الان داشتم این سایتو نگاه میکردم دیدم آدرسشو نوشته کوچه ی ثابت شاید چیز مهمی نباشه ولی اسم این کوچه به نام پسرعموهای بابام کوچه ی شهیدان ثابته.. پاسخ به: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - Mohammad Trust - ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ چرا حرم نمیخره ؟ تا جایی که من اطلاع دارم حرم رضوی اندازه بودجه چند استان درامد داره پاسخ به: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - Bidel.s - ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۹ نقل قول:چرا حرم نمیخره ؟همین مسئولین و روحانیون قدس رضوی جزء کسانی بودند که می گفتند اجناس اسرائیلی نخرین(اقتصاد مقاومتی) اونوقت کافیه شما برین برند شیر و کیکی که افطاری پخش می کردن رو نگاه کنید... دست های پشت پرده
پاسخ به: ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها - حوریه سادات - ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۲ (۱۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳)Mohammad Trust نوشته است: چرا حرم نمیخره ؟ با من بودید؟ خب کاشان حرم کجا رو بخره؟! |