تالار گفتگوی بیداری اندیشه
داعش و ارض موعود(طرح اوباما برای از بین بردن داعش) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html)
+--- موضوع: داعش و ارض موعود(طرح اوباما برای از بین بردن داعش) (/thread-35993.html)

داعش و ارض موعود(طرح اوباما برای از بین بردن داعش) - hosseinsagbaglo - ۱۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۳۷

با سلام
قبل از اینکه بخوام مطلب مورد نظرم رو براتون شرح بدم از شما دوستان عزیز درخواست میکنم که قسمت 18 از مستند ظهور(جنگ به خاطر ترور) رو دوباره مرور کنید، چون این قسمت به حرفی که میخوام بزنم خیلی مربوط میشه...
همچنین ازتون میخوام که یادآوری کنید که پرچم اسرائیل چه معنایی در بر داره(آرمان اسرائیل:نیل تا فرات)
حالا یاد بیارید، چه طور آمریکا که خودش با دستای خودش القاعده رو درست کرد و به صدام حسین در جنگ با ایران کمک کرد؛ بعد از حادثه 11 سپتامبر همون گروههای دست ساخته رو بهانه ای برای حمله به عراق و افغانستان قرار داد...
همچنین یاد بیارید که چه طور اوباما سربازان خودش رو از عراق به خاطر ناراحتی و اعتراض مردم آمریکا از قتل فرزندانشون بیرون کشید...
شما فکر میکنید اونها از رسیدن به آرمان اسرائیل عقب نشینی میکنند؟
مطلبی که میخوام براتون بگم مربوط به توطئه ای جدید در منطقه بدبخت خاورمیانه به نام داعش هستش.
آیا میدونستید که سرکرده داعش چه طور به این مقام رسید:

<به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نشریه تایمز لندن در مقاله ای تصریح کرد: مهمترین گروه تروریستی در عراق را افسران امنیتی امریکا پایه گذاری کرده اند.در این گزارش آمده است؛ در سال 2005 نیروهای ایالات متحده بر اساس یک پروژه از پیش طراحی شده و هدفمند، مرد 33 ساله ای به نام ابراهیم عواد ابراهیم علی البدری را که یک کشاورز ساده، اما جاه طلب و ماجراجو بود، شناسایی کرده و با اتهامات کلیشه ای، او را به ابوغریب فرستادند.>
همون کاری که آمریکا برای ساخت القاعده انجام داد و بن لادن رو توسط افسران عالی CIA(سیا) تربیت کرد.
میبینید که آمریکا قصد داره دوباره با یک حقه قدیمی(اما کارآمد) دوباره بر منطقه (یا درست تر به ارض موعود اسرائیل) خودش رو برسونه اما مطلبی که وجود داره و این توطئه رو خیلی خطرناکتر میکنه اینکه ایندفعه آمریکا به تنهایی به میدان نخواهد آمد(طرح اوباما برای مقابله با داعش) بلکه با 40 کشور دیگر دست به کشتار مسلمان خواهد برد (همون کاری که کفار مکه با پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میخواستند بکنند و قصد داشتند حضرت رو شبانه به وسیله نمایندگانی از هر قبیله تکه تکه کنند تا خون پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به گردن یک شخص نیفته)
و من مطمئن هستم ایندفعه آمریکا (اگر دستش به عراق برسد) دیگر فرصت رو از دست نمیده و پایگاه هایی قوی تر و مستحکم تر رو احداث میکنه (با این تفاوت که اون زمان فقط خودش تنها بود اما این دفعه از 40 کشور در این پایگاهها مستقر خواهند بود) و این خروج اونها رو به نظر من سخت یا حتی غیر ممکن میکنه.
اما یک مطلب قابل توجه براتون بگم اونم اینه که:

< تایمز می افزاید: این گروه تا سال 2010 هیچ فعالیتی نداشت، اما پس از فرا رسیدن زمان خروج ارتش امریکا از عراق، آنها بمبگذاری ها و ترورها را آغاز کردند.با آغاز بحران سوریه و دخالت ترکیه، عربستان و قطر در ناآرامی های این کشور، گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام، با نام مخفف داعش نیز بزرگتر شد و بر مرکز و غرب عراق سایه انداخت.>
فکر میکنید چرا؟ به نظر من اونها وسیله ای بودن تا آمریکا دوباره اونها رو بهانه ای برای ناامن جلوه دادن منطقه و حمله ذوباره به عراق و سوریه قرار بده.
میبینید که اتفاقات چه قدر باهم داره اتفاق می افته تا ایران و حزب الله لبنان رو از پا بیندازه؟...
خطر داعش در عراق و سوریه،ناکامی انتخابات افغانستان،ناآرامی های پاکستان و یمن و مصر ،جنگ 50 روزه غزه(که احتمال میدم به زودی دوباره جنگی دیگر در راه باشه) و شیوع بیماریهای جدید در عربستان(طرحی برای کاهش سفر حج) و ...
ضرب المثلی هست که میگه : گربه برای رضای خدا موش نمیگیره
الان دولت آمریکا به فکر مبارزه با تروریسم نیست؛ پس بهتره نه ما و نه دولت ما و نه حکومت ما از این توطئه شوم حمایت نکنیم و خام حرفهای اغرق آمیزشون نشیم.
از شما دوستان عزیز درخواست میکنم که که خودتون رو هرچه بیشتر برای مقابله با این توطئه های شوم آماده کنید.

پاسخ به: داعش و ارض موعود - alisan - ۲۰/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۷

به نظر بنده اين گروه (داعش) محكوم به فناست... ان شاءالله....ولي دولت هاي اسلامي بايد حواسشون باشه كه حكومت ها اول به زور تشكيل و با حيله و نيرنگ جا خوش مي كنند...مگر مي شود با كشتار مردم و قتل اونا برايشان عدالت آورد... مصداقش ضرب المثل معروفه: خشت اول چون نهند معمار كج تا ثريا ميرود ديوار كج....تمامي اين كشور هايي كه ادعاي مبارزه با تروريست ها رو دارن همشون فقط منافع خودشون رو دنبال ميكنن و مگر مي شود در همسايگي كشوري اتفاقي بيفتد و كشورهاي بيگانه و غير همسايه جمع شن تا حلش كنن و همسايه كه تاثر و تاثر داره از اين موضوع بيگانه باشه....مسئله روشنه و منطق اين رو حكم ميكنه كه به اين دايه هاي مهربانتر از مادر دلخوش نكنيم ......

الهم اخجنا من الظلمات الي النور و افتح علينا ابواب البصيرة....

پاسخ به: داعش و ارض موعود - hosseinsagbaglo - ۲۰/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۹

با سلام مجدد
دوستان اگر به اخبار تلویزیون نگاه کرده باشید کاملا متوجه شدید که لحن آقای اوباما حکایت از نقشه ای برای ایجاد و بسط یک حکومت نظامی در منطقه داره؛چون اونها در طرح جدیدشون (که همزمان با سالگرد 11 سپتامبر هست) از همکاری با ایران و دولت رسمی و قانونی سوریه واهمه دارند چون میدونند بعد از اینکه کار داعش تموم بشه (یا حتی اگر داعش تجزیه بشه) این ایران و سوریه خواهند بود که با باقی ماندن آمریکا و متحدانش در منطقه مخالفت خواهند کرد.
البته در این میان نباید سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان رو نادیده گرفت و این موضوع من رو نگران میکنه که نکنه هدف بعدی در این جنگ ما و سوریه و حزب الله باشیم و متوجه اون نشده باشیم.
تنها چیزی که به من تو این زمان آرامش میده این آیه هستش:
وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيرُ الْمَاكِرِينَ(آل عمران/54)
و (يهود و دشمنان مسيح، براي نابودي او و آيينش،) نقشه کشيدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آيينش،) چاره‌جويي کرد؛ و خداوند، بهترين چاره‌جويان است.

پاسخ به: داعش و ارض موعود(طرح اوباما برای از بین بردن داعش) - hosseinsagbaglo - ۲۱/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۰

با سلام
دوستان اگر سخنرانی هایی که اوباما در مدتی قبل و زمانی که داعش به مواضع سیاسی و اقتصادی آمریکا نزدیک شد رو دیده باشید خاطرتون هستش که شخص اوباما به جای لغت داعش از لفظ دولت اسلامی برای تخریب اسلام استفاده میکرد و رسانه های داخل هم به این موضوع پرداخته بودند اما حالا که وقت جنگیدن با داعش فرا رسیده و اونها نیاز به همراهی اعراب برای حمله به داعش رو دارن میگن که داعش ربطی به اسلام نداره...
.... و چه قدر خوب تونستن سران اعراب رو با این حرفها .... کنن.