![]() |
|
چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +--- موضوع: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ (/thread-36020.html) |
چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - عبدالرحمن - ۲۱/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۶ بسم الله الرحمن الرحیم تاپیکی برای افرادی که هویتشون یادشون مونده ![]() کاملا مشخصه در ادامه چه افرادی یاد بدبختیای داخل کشور میفتن ولی خب از بخشی که توش تاپیکو درست کردم مشخصه هدف چیه لطفا یاری برسونید فقط لطفا ادبیات وارد مسخره کردن نشه و سبک زندگی شیطانی زده بشه نه قومیت های کشورهای دیگه اینجا رو بخونید تا بدونید چندتا کشور داریم آمریکایی مسلمان هموطن ماست ولی ایرانی نامسلمان هموطن ما نیست*... منظور از مملکت همینه نه مرزهای جغرافیایی قبلا از تمام افرادی که به بت ها و مقدساتشون توهین میشه عذر نمیخوام ![]() *البته منظورم اینه که اولویت در هم دین ماست نه کسی که تو کشور ما بدنیا اومده وگرنه همه انسانند و در حالت عادی قابل احترام پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - عبدالرحمن - ۲۲/شهریور/۹۳ ۲:۵۱ این بحثا رو ول کنید! دیگه درباره اینکه وطن چیه صحبت نکنید باز تاپیک رفت تو حاشیه مسیحی که تو جنگ تحمیلی شهید شده هموطن منه اون شخصی که به صدام کمک کرد و ایرانی زاده بود هموطن من نیست اصالت در اعتقاده نه نژاد اگرم برای ایران خون بدم برای خاکش نیست برای افراد داخلشن ![]() نظامیان آمریکایی در حال نوش جان کردن خون نوعی مار کبرا در بانکوک ![]() نوعی کیک درست شده با حشرات در دانشگاهی در هلند نوش جونشون پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - عبدالرحمن - ۲۲/شهریور/۹۳ ۳:۱۷ ![]() مراسم گاوبازی فکر کنم تو صورت اون گاوه این سوال مطرحه اینا دیگه کین؟ مملکته دارن؟ آداب و رسومه دارن؟ پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - عبدالرحمن - ۲۲/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۵ ![]() ملکه BASTARD حکومت فخیمه بریتانیای خبیث منظورم از ملکه اون وسطیه مملکته دارن؟ دوستان کمک برسونید انقدر از این چیزا هست! علت انتخاب این عنوان برای تاپیک یادآوری بعضی چیزای مهم و واقعی برای افراد خود فروخته ایه که مطلب هجو و ساختگی رو برای ایران می سازند و تو فیس بوک و سایت های دیگه پخش می کنند افلا تعقلون؟ (لطفا روی هیچ کدوم از عکسا بحث نکنید تا تاپیک شکل خودشو داشته باشه) این ارسال رو تقدیم کردم به ساکنان سفارت انگلیس خبیث پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - ghoran - ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۲۹ بسم الله الرحمن الرحیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - mohsen110 - ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۷ اینم جراحی زیبایی این[img]http://[/img] برزیلیازدواج زن امریکایی باسگ بعد از چهار بار طلاق ![]()
پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته د - Ali#59 - ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۴۳ ممنون از تایپیک خوب (۲۱/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: فقط لطفا ادبیات وارد مسخره کردن نشه و سبک زندگی شیطانی زده بشه نه قومیت های کشورهای دیگهاز قرائن اینطور معلومه که در این مورد بحث هایی شده و طبق معمول هم به بهانه مرتبط نبودن با تایپیک پاک شده! درسته؟؟ ![]() خب من چون نبودم،انتقادم رو به این بخش از موضوع اعلام میکنم. این حدیث عبارات بالا رو رد میکنه : حب الوطن من الایمان! این وسط ایمان چیه؟ وطن چیه؟! اگه متوجه اشتباه بودن این بخش شدید،بد نیست اصلاحش کنید. (۲۲/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۵)عبدالرحمن نوشته است: (لطفا روی هیچ کدوم از عکسا بحث نکنید تا تاپیک شکل خودشو داشته باشه)
پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - mohsen110 - ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۹:۳۶ حب الوطن من الایمان! درمورد این جمله یه سخنرانی شنیدم که که سخنران میگفت وطن ما بهشته و نباید درگیر این مرزها و جهان بشیم، اینجا مسافریم
پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - پرنیان - ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۰:۴۳ روز زامبی های گرسنه «جانت را بردار و برو!» این نام مسابقه ای است که هر سال در اروپا برگزار می شود و در آن مردم شهر دو دسته می شوند. زامبی هایی با سر و صورت خونین و دندان های تیز که دنبال طعمه می گردند و آدم هایی که باید در یک مسیر 5کیلومتری از دست زامبی ها فرار کنند.
البته زامبی ها شرکت کننده های دستگیر شده را نمی خورند. آنها فقط یکی از پرچم های سلامتی را که روی کمر بند شرکت کننده ها نصب شده باز می کنند و شرکت کننده ای که تمام پرچم هایش را به این شیوه از دست بدهد، بازنده است.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟ - درست پسند - ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۷ (۲۱/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۶)عبدالرحمن نوشته است:تصویر توهین هست. ناسزا نگید، چیزی بگید که "سزا" باشه. مثلاً آدمکش ِ رذل ِ بیشرم ِ نفهم!(مثلاً بخاطر اینکه توی روز روشن یک کشور رو تهدید به حملهی هستهای میکنه، در حالی که همراهش ادعای انساندوستی و مبارزه با سلاح هستهای هم میکنه!!!). |