![]() |
|
شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: دفاع مقدس و شهدا (/forum-54.html) +--- موضوع: شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... (/thread-36267.html) |
شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - آفتاب - ۷/مهر/۹۳ ۰:۲۵ شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست .... مادر شهید با اشاره به توسل به امام رضا(علیه السلام) برای یافتن نشانی از فرزند شهیدش می گوید : سالها چشمانتظار آمدن پسرم بودم تا اینکه یک روز در منزلمان به امام رضا(علیه السلام) گفتم یا امام رضا تو خودت اینجا غریبی پسر من هم غریب است. خودت یک نشانی از او برایم بده. کمتر از یک ماه بعد با ما تماس گرفتند و گفتند پیکر فرزندتان احراز هویت شده و در دانشکده صدا و سیما آرام گرفته است.
امروز مراسم بزرگداشت و استقبال از پدر و مادر شهید جواد نظام دوست، شهید گمنام مدفون در دانشگاه صدا و سیما که به تازگی شناسایی شده است، در جوار مزار آن شهید بزرگوار همراه با سخنرانی و مداحی و گلباران مزار وی در صحن دانشگاه صدا و سیما برگزارشد.
طی این مراسم که با حضور عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما و علی اصغر غلامرضایی، رئیس دانشکده صدا و سیما، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد، پدر و مادر و دیگر اعضای خانواده شهید نظام دوست که ساکن مشهد هستند برای نخستین بار بعد از 27 سال با شهیدشان دیدار کردند.
شهید «جواد نظام دوست» متولد 1348 که هویت اصلی وی تازه شناسایی شده است، 27سال قبل در 16 شهریور 66 در منطقه جزیره مجنون به فیض شهادت نائل آمد.شهید 18 ساله ای که در روز دوم مهرماه سال 1390 مصادف با شهادت امام صادق(علیه السلام) در دانشگاه صدا و سیمای تهران به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده شده بود، چند روز پیش درست پس از سه سال، هویتش شناسایی شد. به نقل از واحد مرکزی خبر پاسخ به: شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - دل خسته - ۷/مهر/۹۳ ۱:۰۶ سلام به نظر شما بین این قضیه و معراجی ها ارتباط عجیبی نبوده؟ دقت کنید جفت یک داستان دارند،خبر بعد از نمایش معراجی ها عنوان شد من حدث می زنم موضوع پیش از این رو شده بوده ، منتها الآن بعد از اکران معراحی ها عنوان شده ، یا شاید معراجی ها رو از روی این موضوع ساختند. پاسخ به: شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - آفتاب - ۷/مهر/۹۳ ۲:۰۴ با سلام و سپاس فراوان از جناب آقای دل خسته. بنده دانشجوی همین دانشگاه بودم و در سال نود ،دو شهید گمنام با مراسم بسیار با شکوهی در دانشگاه تشییع شدند که چند روز پیش خبردار شدیم یکی از آنها شناسایی شده . و پیرامون آنچه که شما بزرگوار فرمودید باید بگم "الله اعلم" اما به هر صورت بارها و بارها شاهد شناسایی هویت شهدای گمنام بودیم مثلا همان شهید گمنام دانشگاه امیرکبیر و ... و همه ساله در نقاط مختلف کشور شاهد چنین اتفاقی هستیم .... اتفاقی که برای خانواده هایی که شهید گمنام و مفقودالاثر دارن معجزه است و همواره در انتظار این معجزه به سر می برند تا شاید نامی .... نشانی و یا آرامگاهی ..... دریای طوفانی دلشان را آرام کند . پاسخ به: شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - مجتبی110 - ۷/مهر/۹۳ ۱۲:۳۹ (۷/مهر/۹۳ ۱:۰۶)دل خسته نوشته است: سلام قبل از این قضیه، قضیه دیگه ای هم شبیه این رخ داده بود لـیــنـک معراجی ها احتمالا به اون قضیه قبلی ارتباط داره! پاسخ به: شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - آفتاب - ۷/مهر/۹۳ ۱۳:۰۳ شادی روح شهدا صلوات دیدار پدر و مادر شهید با فرزندشان بعد از 27 سال ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: شهید دانشگاه صدا و سیما دیگر گمنام نیست ... - مهشاد - ۷/مهر/۹۳ ۲۰:۵۴ این، چفیهی پاره بود در خاک؟ [b] یا ابر بهاره بود پنهان در خاک؟ باور کن استخوان پوسیده نبود یک مشت، ستاره بود پنهان در خاک صلوات[/b] |