تالار گفتگوی بیداری اندیشه
لطفا آقایون پاسخ بدن - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: فروع دین (/forum-75.html)
+---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html)
+---- موضوع: لطفا آقایون پاسخ بدن (/thread-36331.html)

صفحه: 1 2

لطفا آقایون پاسخ بدن - mary20 - ۱۳/مهر/۹۳ ۱۷:۱۹

می دونم که بار ها و بارها در مورد روسری و شال رنگی زیر چادر در این تالار بحث شده ولی اتفاقی در این چند روز افتاد منو وادار به ایجاد این تاپیک کرد.

ما جرا از این قراره که یکی از دوستان بنده که چادری هستن مدتی است که شروع به استفاده از روسری وشال های رنگی زیر چادر کردن .
اونم روسری و شال هایی با طرح های بسیار زیبا و خوش رنگ والبته ابریشمی .
اونطور که دوستم تعریف کرد در این مدت خیلی به ایشون نگاه شده و حسابی جلب توجه کرده!!!!!!!!!!!!!!!

ولی باورش برام سخته که یه روسری و شال بتونه اینقدر جلب توجه کن و حتی شاید از موی رنگ کرده و اتو کشیده هم زیبا تر به نظر برسه !!!!!!!!! به خاطر همین امروز این تاپیک رو زدم که از شما هم تالاری های عزیز این پرسش رو بکنم که آیا یک روسری زیبا می تونه از مو هم بیشتر جذاب باشه و....

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - Kol - ۱۳/مهر/۹۳ ۱۷:۴۷

اینو بگم که من شخصا به زن چادری نگاهم نمی کنم.

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - دل خسته - ۱۳/مهر/۹۳ ۱۸:۱۶

سلام
اتفاقا زیر چادر یک خانم جادری که رنگ سیاه داره مقنعه و شال رنگی بیشتر جلب توجه می کنه.
اصلا در روانشناسی رنگ (چون به کارم مربوط میشه و مطالعه دارم می گم) برای تقویت یک رنگ اونا رو میون رنگ سیاه قرار می دن، این طور رنگ مشکی تاثیر اون رنگ رو بیشتر می کنه

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - السا - ۱۳/مهر/۹۳ ۱۹:۵۴

نقل قول: ما جرا از این قراره که یکی از دوستان بنده که چادری هستن مدتی است که شروع به استفاده از روسری وشال های رنگی زیر چادر کردن .
اونطور که دوستم تعریف کرد در این مدت خیلی به ایشون نگاه شده و حسابی جلب توجه کرده!!!!!!!!!!!!!!!

اگه تا قبل از این فقط مشکی می پوشیدن، الان دارن رنگی می پوشن، بیشتر این جلب توجه، ی فوکوس ذهنیه ..
خودشون روی قضیه حساس شدن

ی خانوم چادری، وقتی چادرش رو میذاره کنار، حس می کنه "همه" دارن نگاهش می کنن ، در حالیکه واقعیت چیز دیگه ایه ...

البته ممکنه ب خاطر اینکه رنگی ک بهشون میاد رو استفاده کنن، جلب توجهش بیشتر باشه
اما خب اینکه کسی لباس های شیک بپوشه و از رنگ های قشنگ استفاده کنه، ممکنه ب خاطر مرتب بودن ظاهرش جلب توجه کنه ک خب اینم ربطی ب جنسیت نداره Blush

پ.ن : نوشته بودی فقط آقایون جواب بدن، دیگه این ی مورد از زیر دستم در رفت :دی

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - mary20 - ۱۳/مهر/۹۳ ۲۰:۱۰

نقل قول:ی خانوم چادری، وقتی چادرش رو میذاره کنار، حس می کنه "همه" دارن نگاهش می کنن ، در حالیکه واقعیت چیز دیگه ایه ...
ولی واقعیت داره , خود من وقتی تو دانشگاه دختری رو می بینم که چادرش رو بر داشته ناخودآگاه با تعجب بهش نگاه می کنم . دست خودمم نیست .
البته این برای چند روز اوله بعدش عادی میشه .
ولی یکی گفت , پسرا هیچ وقت فراموش نمی کنن که این دختره قبلا چادرشو برداشته!!!!!!!!!!

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - MohammadSadra - ۱۳/مهر/۹۳ ۲۰:۱۶

(۱۳/مهر/۹۳ ۱۷:۱۹)mary20 نوشته است:  می دونم که بار ها و بارها در مورد روسری و شال رنگی زیر چادر در این تالار بحث شده ولی اتفاقی در این چند روز افتاد منو وادار به ایجاد این تاپیک کرد.

ما جرا از این قراره که یکی از دوستان بنده که چادری هستن مدتی است که شروع به استفاده از روسری وشال های رنگی زیر چادر کردن .

ولی باورش برام سخته که یه روسری و شال بتونه اینقدر جلب توجه کن و حتی شاید از موی رنگ کرده و اتو کشیده هم زیبا تر به نظر برسه !!!!!!!!! به خاطر همین امروز این تاپیک رو زدم که از شما هم تالاری های عزیز این پرسش رو بکنم که آیا یک روسری زیبا می تونه از مو هم بیشتر جذاب باشه و....

اگر جوابی به این سوال بدیم باز یکی دوتا کاربر معلوم الحال میان جار و جنجال راه میندازن.

چرا پوشیدن رنگ سیاه مکروه هست ولی برای خانوم ها نیست.

پاسخ سوال شما، با کمی مطالعه روایات مربوط به حجاب، واضح خواهد بود. سری الحیاه کتاب های خوبی هستند.

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - السا - ۱۳/مهر/۹۳ ۲۰:۲۹

نقل قول:پسرا هیچ وقت فراموش نمی کنن که این دختره قبلا چادرشو برداشته!!!!!!!!!!

خب فراموش نکنن! چ مهم ؟؟؟؟!!!!!

مگه ما داریم برای مردم زندگی می کنیم ک برامون مهم باشه چی توی ذهنشون میمونه یا نمی مونه؟!

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - میم.حسین.الف - ۱۳/مهر/۹۳ ۲۲:۰۸

با تشکر از ارسال خوبتان و همینطور سازنده
از فرادا بیشتر دقت می کنم ببینم . کلا بین خانم ها ببینم با چادر مشکی بیشتر توجه را جلب می کند یا با چادر مشکی و شال رنگی یا ساپورت
ممنون از تذکر بجا و مفیدتون

بهتر بود بگید فقط روانشناسان (حرفشان قابل اثبات است ) و خانم ها(از خانم ها ریز بین تر و حساس تر وجود ندارد) نظر بدهند نه اینکه آقایان .... Exclamation . راجب جلب توجه اول روی آقایان کار کنید تا خانم ها را شی برای جلب توجه نبینند بعد این مباحث را بین متخصص اش مطرح کنید
واقعا آدم را آچمز می کنید

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - soheyl68 - ۱۳/مهر/۹۳ ۲۲:۲۳

مطمئنا پیدا بودن شال یا روسری رنگی از زیر چادر، نسبت به روسری یا شال مشکی و همرنگ چادر، بیشتر جلب توجه می کنه و باعث می شه نگاه های بیشتری رو جلب کنه.

پاسخ به: لطفا آقایون پاسخ بدن - میم.حسین.الف - ۱۴/مهر/۹۳ ۲:۰۲

در جهت اصلاح ارسال اولم
نظر بنده اینه که زیاد جالب و پسندیده نیست جلب توجه پوشش بانوان رو از آقایان پیگیری کنیم . منابع بسیار خوب و کاملی داریم که حتی به جزئیات پاسخ میدهند اهل فن بهتر می دانند این چیز ها رو ، دوستی اشاره به روایات کردن و حتی رفرنس هم دادند بازهم داریم از این دست منابع . بهتر بود این مطالب از منابع استخراج می شد و چکیده آن جهت کسب آگاهی در اختیار کاربران قرار می گرفت
حقیقتش بنده کمی عصبی شدم و نوعی توهین تلقی کردم هنوزم می کنم . نه اینکه جسارت کرده باشم به شخص محترم ایجاد کننده تایپک و از کاربر محترم ایراد بگیرم . مسلما نیت خوبی دارن و قصدشان ترویج فرهنگ صحیح حجاب است
فقط دوستانه عرض می کنم یا بهتر بگم . دوستانه انتقاد می کنم این روش درستی نبود