![]() |
|
یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) (/thread-36338.html) صفحه: 1 2 |
یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - فانوس *7* - ۱۴/مهر/۹۳ ۰:۳۰ سلام دوستان همیشه همه جا میشنویم و بعضا می گیم : فلان خواننده اقای بازیگر خانوم مجری یا بازیکن ایکس این حرکت غیر اخلاقی رو کرد اما کارهای خوبی هم وجود داره شرایط طوری شده که اگه هزار تا کار خوب کنی هیچ کس نمی فهمه اما کافیه یه اشتباه بکنی اون وقته که عالمو و ادم می فهمند و اوه دیگه گفتن نداره حالا ما تصمیم داریم توی این تایپیک برعکس این روال پیش بریم از این همه سیاه نمایی هم فاصله بگیریم حتی اگه چراغی هم نباشه ولی نور چشم یک نفر خودش یه دنیا اکسیژنه ۱- اولین افرین رو به هاشم بیگ زاده می گیم هاشم بیگ زاده مدافع تیم استقلال و بازیکن تیم ملی در بازی مقابل ذذوب اهن پس از گل زنی پلاک گردن خود را بالا برد و به تماشاگران نشان داد این حرکت وی مورد توجه بسبجیان قرار گرفت به طوری که قصد دارند قبل از بازی وی مقابل بندر انزلی از او تجلیل کنند هاشم بیگ زاده این حرکت رو در هفته دفاع مقدس برای حمایت خودش نشون داد. پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - Bamdaad - ۱۴/مهر/۹۳ ۲۲:۱۹ سلام . کارتون جای تحسین داره یه پیشنهاد : فقط ورزشکار ها و بازیگرها و . . . نباشه چه بسیار انسانهای بی نام و نشانی که ارزش و مفهوم کارهاشون بسیار والاتر از نامبرده هاست اما اینم موافقم که هر چند کارهای افراد مشهور کوچک و جزئی باشه ولی تاثیرشون بیشتر از افراد معمولی هست ولی اینطرفم داشته باشیم چون اعضا و مهمونای این تالار افراد آگاه و طالب بیداری اندیشه هاشون هستن میتونن از افراد غیر مشهور هم برداشت های با ارزشی داشته باشنیکی ش خود من !!! ![]() ![]() محاله یا میشه گفت خیلی خیلی کم پیش میاد که کالایی هم ایرانی ش باشه و هم خارجی ش و من خارجی ش رو بگیرم . همیشه سعی میکنم کالای ایرانی مصرف کنم ( حتی اگه تا حد معقولی گرونتر باشه ) و به دوست و آشنا هم اینو توصیه میکنم و خیلی کارهای خوب دیگه ام !!! ![]() ![]() ![]() و اینکه نگین بحث رو به حاشیه کشیدم . با همین کارها و رفتارا هست که فرهنگ یه مملکت ساخته میشه . از من و شما و اطرافیانمون . . . کارهای خوب توی فقط چند حرکت مشهور خلاصه نمیشه در ضمن به نظرم با اینکه عکس گویا تر هست ولی کارهایی که خودمون دیدیم و شنیدیم و تصویری در دست نداریم هم میشه با متن و کلام هم بیان کرد ! پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - فانوس *7* - ۱۵/مهر/۹۳ ۱:۱۹ 2- آفرین دوم رو به داور کره ای تقدیم می کنیم در مسابقات المپیک اینچئن در بازی کبدی دختر ایرانی در برابر هندی در حین مساقه مقنعه اش افتاد داور کرده با دراوردن کت و مانع از دیده شدن موهای دختر ایرانی از حجاب او حمایت کرد ![]() لینک فیلم پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - فانوس *7* - ۱۶/مهر/۹۳ ۱۴:۲۱ ۳- افرین سوم رو به افشین هاشمی به خاطر حمایت از کودکان غزه در امریکا تقدیم می کنیم وز، جشنواره بینالمللی فرینج نیویورک با حضور بیش از ۲۰۰ گروه کار خود را آغاز کرده است. جشنوارهای که افشین هاشمی و عاطفه نوری با نمایش «مصاحبه» در آن حضور دارند. در مراسم افتتاحیه این جشنواره، هر گروه تکهای از نمایش خود را اجرا کرد و افشین هاشمی نیز به عنوان کارگردان ایرانی شرکتکننده در این مراسم برای میهمانان سخن گفت. او در سخنان کوتاه گفت: «قرار بر این بوده که گروهها تکهای از نمایششان را اجرا کنند و به این ترتیب با کار هم آشنا بشوند اما من ترجیح میدهم به جای اجرای تکهای از نمایش راجع به آن حرف بزنم، چون اصلا نمایش ما بر همین استوار است: گفتوگو.» هاشمی در خصوص نمایش خود نیز اظهار داشت: «نام نمایش ما «مصاحبه» است. نوشته محمد رحمانیان، یکی از مهمترین نمایشنامهنویسان ایران و به نظر من جهان. پیشنهاد میکنم کارهایش را جستوجو و پیگیری کنید. نمایش ما درباره دو آدم در زمان جنگ استقلالطلبی الجزایر در سال ۱۹۶۲ است. اما نمایش ما فقط درباره آن جنگ نیست، بلکه درباره همه جنگهای عالم است. هر حرکت انفجاری و انقلابی که قربانیان بسیار میسازد.» این کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما در ادامه سخنان خود با اشاره به فجایع غزه گفت: «در همین لحظه، کودکان بسیاری در غزه میمیرند. این سرنوشت مردمان بیگناه دیگری در عراق، سوریه، افغانستان و بسیاری از کشورهای دیگر هم هست. نمایش ما به این قربانیان اشاره دارد. دو شخصیت روی صحنه قصههایشان را میگویند، اما از خلال آن قصه قربانیان را میشنویم، همانها که روی صحنه نیستند.» پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - yektasepas - ۱۶/مهر/۹۳ ۱۴:۳۹ باسمه تعالی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان سمنان، ارزش این اقدام خداپسندانه را بیش از 500 میلیون ریال اعلام کرد. پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - فانوس *7* - ۲۲/مهر/۹۳ ۲:۲۷ ۵- پنجمین افرین به همسر یک جانباز قطع نخاعی همسر جانباز قطع نخاعی ما"سیدحسین آملی " از همان دست بانوان نمونه ای است که سال ها زحمت پرستاری را به جان خریده و آرزویش دیدن لبخند رضایت همسرش است.در طول انجام مناسک حج می شد جلوه هایی از زنانگی و عطوفت را در وجود همسران صادق و فداکار جانبازان قطع نخاعی دید که در انجام مناسک حج همسران خود نه تنها نهایت دقت را به کار برده اند بلکه اعمال خود را نیز به نحو احسن به انجام رسانده اند. اگر هزاران درود و صلوات به این خانوم بگیم باز هم کوتاهی کردیم
پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - فانوس *7* - ۲۹/مهر/۹۳ ۲:۵۰ ۶- ششمین افرین رو تقدیم سید علی ضیا می کنیم سید علی ضیاء مجری جوان تلویزیون یکی از چهره هایی بود که روز یکشنبه دوم شهریور با خالی کردن سطل آب یخ حمایت خود از بیماران خاص را اعلام کرد. این مجری جوان حالا اما با انتشار یادداشتی حرکت خود را پس گرفت و اعلام کرد به خاطر همدردی با کودکان غزه حاضر است سطل خاک روی سر خود خالی کند. ضیا :«در اين چند روز بسيار فكر كردم، فكر كردم به كودكاني كه غم ميانه چشم هايشان موج ميزند، و هديه دشمنان به انها، گلوله است و بمب و آوار، فكر ميكنم بايد به جاي اب روي سرم خاك بريزم براي همدردي با كودكاني كه ميانه خون و درد و اتش زندگي ميكنند، من چالش اب را پس ميگيرم،و براي همدردي با كودكان غزه همه كار ميكنم.» ![]() پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - فانوس *7* - ۷/آبان/۹۳ ۳:۰۹ ۷- هفتمین افرین رو تقدیم عمران زاده و رحمتی بازیکنام فوتبال لیگ برتر می کنیم : برنامه ماه عسل امسال که از شبکه ٣ سیما پخش شد ، در روزهای پایانی میهمان ١٣ ساله ای داشت که تنها آرزوی او رهایی از محله ای بود که سالها در آن زندگی می کرد. رضا در این باره گفت: در محله ما متاسفانه توزیع و استعمال مواد مخدر رایج است و در چند سال گذشته بسیاری از هم سن و سالان من در دام اعتیاد و یا توزیع آن گرفتار شدند و تنها آرزوی من این است که بتوانم به همراه خانواده ام از این محل نقل مکان کنم. در حالی که تنها چند دقیقه از این برنامه گذشته بود، اطلاع داده شد که سید مهدی رحمتی و حنیف عمران زاده طی تماس با مسئولان برنامه آمادگی خود را برای به واقعیت تبدیل کردن آرزوی رضا کوچولو اعلام کردند و جهت نقل مکان ایشان به یکی از محلات خوشنام تهران مسکنی فراهم نمودند.
پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - Banoo - ۷/آبان/۹۳ ۱۶:۳۱ بسم الله الرّحمن الرّحیم نقل قول:سید علی ضیاء با خالی کردن سطل آب یخ حمایت خود از بیماران خاص را اعلام کرد. این چه مدل حمایته؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! آیا صرفأ هرکاری که غربیها می کنند، ماهم باید چشم بسته تکرار کنیم؟؟؟؟ انصافأ چه ربطی میان این 2عمل وجود دارد؟؟؟؟ (خالی کردن سطل آب یخ "یا خاک" روی سر و حمایت از بیماران خاص!!!!!!!!!!!!) چرا؟؟؟؟؟؟ یعنی چه؟؟؟!! چرا کاری مثل کار آقایان رحمتی و عمران زاده انجام ندهیم؟ حمایت را باید با مرهم گذاشتن روی زخم آنها و کاهش آلام آنها نشان داد نه کارهای بیهوده ای چون..... پاسخ به: یه افرین بلند (نشر حرکات قشنگ ) - Bidel.s - ۷/آبان/۹۳ ۱۹:۲۹ نقل قول: این چه مدل حمایته؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!لطفا ارسال مربوطه را تا انتها بخونید تا متوجه بشید این آفرین برای چی هست دقیقا یا حق |