![]() |
|
کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html) +--- موضوع: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور (/thread-36357.html) |
کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - pelaq - ۱۴/مهر/۹۳ ۲۳:۱۳ سلام کلیپ وقایع و نشانه های 6 ماه پایانی تا ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دوستان اگر از لحاظ فنی انتقادی داشتید خوشحال میشم بگید. لینک آپارات: ورود به اپارات پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - عبدالرحمن - ۱۸/مهر/۹۳ ۵:۳۸ سلام زحمت کشیدید از لحاظ گرافیکی باید خیلی بیشتر کار کنید پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - pelaq - ۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۵۹ اگر کیفیت ویدیو منظورتون هست به خاطر کم حجم شدن کلیپ کیفیتش رو پایین اوردم. اگر گرافیک نوشته و تصاویر منظورتون هست . حق با شماست چشم. ممنون پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - عبدالرحمن - ۱۸/مهر/۹۳ ۲۳:۲۲ مورد دیگری که باید بهش بپردازید عدم صراحت در کلامه با کنایه مخاطب رو به سمت منظورتون هدایت کنید پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - pelaq - ۱۸/مهر/۹۳ ۲۳:۴۹ اگر با مثال توضیح بدید ممنون میشم چون تو این کلیپ فقط یک سری اخبار گفته شد. مفهوم خاصی نبود که بخوام به شکل نمادین و با نشانه به کسی القا کنم. پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - عبدالرحمن - ۱۹/مهر/۹۳ ۰:۰۶ دقیقا این مستند گویی اثر مطلوبی نداره باید تبدیلش کنید به داستان پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - pelaq - ۱۹/مهر/۹۳ ۱۲:۳۸ بله . نکته خوبی بود ممنون ان شا الله در اینده به کار می برم . پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - saeed125 - ۲۸/آذر/۹۴ ۲۲:۰۷ نه گرافیکش خوب بود نه جذاب بود هیچی فقط یه سری مطلب و نوشته بودی حتی زمان بندی درستی هم نداشت پاسخ به: کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور - saeed125 - ۲۹/آذر/۹۴ ۱۹:۴۸ ای کاش ده سال پیش بود من متاهل نبودم وقتم باز بود با هم کلیپی میساختیم در حد اسکار اما حیف الان زندگی به من فرصت نمیده |