تالار گفتگوی بیداری اندیشه
چله دوم ... (((مجردها بشتابید))) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html)
+---- موضوع: چله دوم ... (((مجردها بشتابید))) (/thread-36410.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

چله دوم ... (((مجردها بشتابید))) - mahpare - ۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۰۴

بسمه تعالی

سلام علیکم.

دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار

قواعد ب شرح ذیل میباشد:

1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز
2. چهل شب قرائت سوره یس
3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس

4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه

تاپیک دق دادن اونوره [تصویر: biggrin.png]

برید اونجا هم پز بدید هم دق[تصویر: dodgy.png]

ما ک اونورا نمیایم. والااا[تصویر: biggrin.png] ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله[تصویر: biggrin.png]

اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟

چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟[تصویر: sad.png]

نکنه اینم زیادیه؟ [تصویر: sad.png]

جدی نبود اینایی ک گفتم[تصویر: biggrin.png]

ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن.

آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم[تصویر: dodgy.png]

دوستان ان شاالله
شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست
به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.
کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله.

ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه

و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم

1- mahpare
2-حضرت عشق
3-نرگس مهدوی

4-فدایی ولایت
5-مادرمهسا110

دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم[تصویر: biggrin.png] ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.

دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم[تصویر: biggrin.png] خدا بیامرزتم.
تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده.

حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟

اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.[تصویر: biggrin.png]

پاسخ به: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) - نرگس مهدوی - ۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۰۸

سوره ی یاسین رو میخواین بخونینHuh از کی شروع میکنینHuh

پاسخ به: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) - حضرت عشق - ۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۵۳

بزرگوارید!
تو ایام هفته روز های یک شنبه و چهارشنبه رو به یوم الشروع معروف هست!
البته دوشنبه این هفته مبارک ترینِ روزها تو کل دوران این دنیاو... میتونه باشه!
به نظر من تا روز عید الاکبر عید غدیر اطلاع رسانی کنیم! (اگه مدیران و ناظرها اجازه بدن در تاپیک جداگانه ای انجام بدیم)

پاسخ به: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) - mahpare - ۱۸/مهر/۹۳ ۱۹:۱۸

(۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۵۳)حضرت عشق نوشته است:  بزرگوارید!
تو ایام هفته روز های یک شنبه و چهارشنبه رو به یوم الشروع معروف هست!
البته دوشنبه این هفته مبارک ترینِ روزها تو کل دوران این دنیاو... میتونه باشه!
به نظر من تا روز عید الاکبر عید غدیر اطلاع رسانی کنیم! (اگه مدیران و ناظرها اجازه بدن در تاپیک جداگانه ای انجام بدیم)
پس روز شروع عید غدیر ان شا الله.

منتها هرکی بعدا فهمید میتونه شروع کنه تا 40 روز.

ایشالله عیدی بگیریمHeartHeart

پاسخ به: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) - مهسا110 - ۱۸/مهر/۹۳ ۱۹:۵۸

(۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۰۴)mahpare نوشته است:  تبریک میگم

ایشالله خوشبخت باشینSmile

زندگیتون پایدار باشه ب پای هم پیرشین.

دوستان! تاپیک دق دادن اونوره Big Grin

برید اونجا هم پز بدید هم دقDodgy

ما ک اونورا نمیایم. والاااBig Grin ینی چیزه، میایم ب زودی ایشاللهBig Grin

اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟

چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟Sad

نکنه اینم زیادیه؟ Sad

شوخی کردم.Big Grin

ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن.

آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بتفش ها پریدن سبزها همDodgy

دوستان چله دوم رو من آغاز میکنم ان شا الله.40 روز سوره یاسین. مهم نیست کی شروع میکنید از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله.

ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه

و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم

1- mahpare

2- نرگس مهدوی

3- فدایی ولایت

4-مادر مهسا110

دوستان مادر من هم تو این چله میخوان شرکت کنن. نیتشون دعا برای عاقبت بخیری و خوشبختی همتون هست.Smile

البته خودشون میگن نیتشون دقیقا اینه: تا پایان چله همتون جفت بشید.HeartHeart

پاسخ به: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) - فدايي ولايت - ۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۱۱

ببخشید الان این چله ی سوره یس هست یا زیارت عاشورا؟

پاسخ به: تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) - mahpare - ۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۳۸

(۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۳۴)فدايي ولايت نوشته است:  Bi Dandoonسرگروه؟! به این زودی سرگروه شدم؟CoolCool
خودمونیم، زن که گیرمون نمیاد حالا سرگروه باشیم ، ته گروه باشیم...Big Grin به قول معروف مورچه چیه که کله پاچش چی باشه! Bi Dandoon
به هرحال لطف داریدAngel
بابا من که گفتم هرجا سخن از ازدواج است نام منم میدرخشه ، دیگه وقت گرفته نشه و این حرفا چیه! هرجا هر موقع ازین اتفاقا افتاد اصلا تعارف نکنید ، سریع بهم پیام خصوصی بدیدBig Grin
حالا سوره یاسین از کی ، تا کی؟ با چله عاشورا قاطی شه خط تو خط نشه یهو تاثیر معکوس بذاره؟!Big Grin
التماس دعا...

فک کنم چهل بار باید توضیح بدم جریان چیه ! ب چهل نفرحداقل!Bi Dandoon

یخورده امون بدید بزودی کلیه شرایط رو در تاپیکی جداگانه اعلام میکنم. Dodgy

چله از عید غدیر شرو میشه ان شا الله. اینم واسه اینکه دلتون نشکنه.
Smile

پاسخ به: چله دوم... (((مجرد ها بشتابید )))) - حضرت عشق - ۱۹/مهر/۹۳ ۱۶:۲۹

1- mahpare

2-
حضرت عشق

3-
نرگس مهدوی

4-
فدایی ولایت

5-
-مادر مهسا110

پاسخ به: بشتابید ....فقط کسانی که میخوان ازدواج کنن بیان(چله دوم) - بچه های گمنام - ۱۹/مهر/۹۳ ۱۶:۴۰

1- mahpare

2-
حضرت عشق

3-نرگس مهدوی
[/font]

4-فدایی ولایت

5-مادر مهسا110

6-
بچه های گمنام
[font=Tahoma]

پاسخ به: بشتابید ....فقط کسانی که میخوان ازدواج کنن بیان(چله دوم) - Bidel.s - ۱۹/مهر/۹۳ ۱۷:۰۲

این چله ها دارن خطرناک می شن
یجورایی داره بهم تلقین می شه که همسر رو با مائده آسمانی اشتباه گرفتین
ارسطو هم زن گرفت شما واسه زن گرفتن پشت سر هم چله می گذارید؟
پاشید برید به مادراتون بگید "زن می خوام!"
تموم!
با پسر ها بودم