![]() |
|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 93 (/forum-88.html) +----- موضوع: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR (/thread-36524.html) |
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - سخنگو - ۲۷/مهر/۹۳ ۲۱:۵۴ ![]() ![]() . سلام . برادر ELENOR با 36 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ آقای ELENOR ... بفرمائید بنشینید برادر .... . ![]() . .
پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - Havbb 110 - ۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۰ بسم الله الرحمن الرحیم . . . . . واقعا فکر کردید من جرئت دارم از رئیس سوال بپرسم؟ ![]() =-=-= میپرسم خب حوزه فعالیت شما بجز این تالار چه سایتهایی هستش جناب النور نام کاربری شما به چه معناست و چرا این کلمه رو انتخاب کردید پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - زینب خانوم - ۲۸/مهر/۹۳ ۹:۱۵ آقای النور! سوالات من عبارتند از: 1. اگه حق انتخاب داشتین، در کدوم برهه تاریخی زندگی میکردین؟ گذشته یا آینده؟ هر کدومش، دقیقاً کی؟ 2. زودجوشین؟ 3. حکایت این آوارتون رو با شرح و بسط بگین. هم حکایت این آقایی که از دعوا برگشته و زخمی و زیلیه و هم حکایت اون پیشی ملوسه. 4. بهترین کاربر از دید شما کیه؟ ![]() 5. بهترین سوالی که دوست دارین ازتون بپرسن چیه؟ 6. از اول هم تو خط امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ظهور بودین؟ چی شد که وارد این راه شدین؟ پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - ELENOR - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۰۲ بسم الله الذحمن الرحیم نقل قول:خب حوزه فعالیت شما بجز این تالار چه سایتهایی هستش جناب النورسایت دیگری فعالیت ندارم ... همین جا هم نمیرسم و وقت کم میارم نقل قول:نام کاربری شما به چه معناست و چرا این کلمه رو انتخاب کردیدمن یک مدل ماشین فورد رو خیلی دوست دارم ... اسمش هست ELEANOR از طرفی تقریبا همان النور در عربی است و همان معنی را می دهد و به معنی روشنایی است ... ولی من از شمایل نوشتاریELEANOR خوشم نمیاد و elenor رو ترجیح می دهم نقل قول:. اگه حق انتخاب داشتین، در کدوم برهه تاریخی زندگی میکردین؟همین زمان بهترین زمان است از نظر من ... نقل قول:. زودجوشین؟بله ... خیلی سریع با همه دوست می شوم ...ولی فقط آن دوستی را با عده ی خاص به طور محکم ادامه می دهم ... از شروع یک ارتباط هراسی ندارم نقل قول: حکایت این آوارتون رو با شرح و بسط بگین. این آواتار چند بعد معنایی دارد ... بعد اول: تصویر نمایانگر فردی است که از سمت تاریکی دارد به سمت روشنایی حرکت می کند و قبلا تک چشم بوده و الان دارد هر دو چشمش باز می شود ... این از نظر معنایی و نمادی برای من خیلی مهم است و به نوعی می تواند شرح حال هر روز خودم باشد بعد دوم: این تصویر یک نینجا است..دانزو .... در انیمه ناروتو که برای نجات و حفظ کشورش از هیچ عملی فروگذار نیست ... به آن نقش نقد خیلی زیادی وارد است ...من هم همه چیزش رو تصدیق نمی کنم ...ولی عشق به کشورش و قاطعیتش برام خیلی خوشایند است ..البته شخصیت محبوبم در آن انیمه دانزو نیست ... نقل قول:و هم حکایت اون پیشی ملوسه.برای تنوع بود و نزدیکی به عید فطر به نظرم ... آن پیش ملوس هم یک بچه ببر بود ... همین هم درون خودش معنای دو گانه دارد ... شاید به ظاهر با نمک بود ولی در هر صورت بچه ی ببر سفید بود .... نقل قول:. بهترین کاربر از دید شما کیهنمیشه نظر داد ... چون هر کاربری و هر دوستی در یک بعدی قوی است تو فضای مجازی همین ابعاد هم به طور مشخص قابل رصد و تعریف و بررسی نیست من هم در جایگاهی نیستم که بتونم قضاوت کنم نقل قول:. بهترین سوالی که دوست دارین ازتون بپرسن چیه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() نظر خاصی ندارم .... چه کسی ؟؟ در چه بعدی ؟ در چه زمینه ای؟ خیلی کلی است ... نقل قول:از اول هم تو خط امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ظهور بودین؟ چی شد که وارد این راه شدینما هممون اکثرا شیعه هستیم ... شیعه هم از اول تولد ماهیتا و اسما در خط امام زمان است ... برخی اوقات خارج می شود ...برخی اوقات منفعل است ...برخی اوقات فعال است ... من با شروع دوره نوجوانی خیلی رمان می خوندم و هنوزم می خونم ... خیلی فیلم نگاه می کردم ...این ها پیش زمینه فکری جالبی برام درست کرد ... از طرفی میشه گفت اکثرا کتاب های مهدوی و نشانه ظهور معتبر رو بیشتر از یک بار خوندم ...مثل الغیبه نعمانی و اکمال الدین و ... بعد از دیدن مستند ظهور دیدم کامل تر شد و بعد وارد حوزه های دشمن شناسی و شناخت جوامع مخفی شدم و علی الخصوص ارتباط جنیان و شیطان با دنیای ما ...این ها همشون باعث شد نوع تفکراتم هم عوض شود و هم کامل تر .... پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - captaincharisma - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۱۶ سلام نماز صبح امروز رو ساعت چند خوندین؟ و در حال حاضر مشغول تماشای کدام سریال و کدام سیزن میباشید؟ پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - ELENOR - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۰ نقل قول:نماز صبح امروز رو ساعت چند خوندین؟ساعت 5 نقل قول:و در حال حاضر مشغول تماشای کدام سریال و کدام سیزن میباشید؟h...... دیشب فصل دوش تموم شد سریال های دیگری هم هستن ...تبلیغشون میشه نمیگم
پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - Mohammad Trust - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۳ ![]() باید رسمی بپرسم ؟ به هر حال امکان ترور وجود داره عآیا اگر به شما یکی از این Eleanor ها بدن ، مارو باهاش یه دور میدی ؟
پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - ELENOR - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۲۶ نقل قول:عآیا اگر به شما یکی از این Eleanor ها بدن ، مارو باهاش یه دور میدیجدا از نگاه کردن بهش سیر نمیشم ...خیلی آدم ماشین دوستی نیستم ولی این یکی خیلی جذابه ... پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - یاســین - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۳۶ با عرض سلام 1-اگه رئیس جمهور بودین به چه کارهایی الویت میبخشیدین؟ چند مورد نام ببرید 2- اینده ای که از خودتون متصور میشین چه جوریه؟ 3- به مرگ چقدر فکر میکنید؟ 4-از سوره های قران کدوم رو بیشتر دوست دارید؟ 5- از بین ائمه با کدوم یک بیشتر مانوسید؟ 6- انبیای الهی چطور؟ ممنون پاسخ به: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR - Mahdy2021 - ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۴۷ با عرض سلام نوبتی هم باشه ![]() 1- فکر میکنی مهمترین ویژگی و قابلیتی که باید داشته باشی یا تقویت کنی که سرباز بهتری برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشی چیه؟ 2- در حال حاضر به کدامیک از بزرگان سیاسی و مذهبی در قید حیات بیشتر توجه داری و سخنان و مطالبشون رو دنبال میکنی؟ بیشتر آنهایی که فکر میکنی حرف حق میزنن مد نظره 3- مهمترین کار و فعالیتی که تا الان در زندگی داشتی و بهش افتخار میکنی چی بوده؟ 4- با توجه به اینکه از همان ابتدا با تالار همراه بودی، در مورد تالار چی فکر میکردی؟ فکر میکردی سر کاریه و 2 روزه تعطیل میشه یا انتظار داشتی خیلی بزرگتر از اینی که هست بشه و الان کمتر از انتظارت بوده!!!؟ نقش خودت رو چطور می بینی؟ |