![]() |
|
چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) (/thread-36556.html) صفحه: 1 2 |
چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - mahpare - ۳۰/مهر/۹۳ ۱۳:۵۰ بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام دوستان... چله سوم ،قرائت زیارت عاشورا به مدت 40 روز هست... به هر نیتی ک در دل دارید .... برای مجردها هم دعا کنید و البته برای پایداری زندگی متاهل ها...شروعش از اول محرم هست ان شالله. سعی کنیم چهل نماز صبح بیدار شیم و زیارت عاشورا رو بخونیم... منه حقیرم دعا کنید... 1.مه پاره 2؟ پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - أین المنتظر - ۳۰/مهر/۹۳ ۱۳:۵۷ بسم الله الرّحمن الرّحیم 1- مه پاره 2- أین المنتظر 3- ؟؟؟ پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - مهسا110 - ۳۰/مهر/۹۳ ۱۴:۰۵ اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک 1- مه پاره 2- أین المنتظر 3- مهسا110 4-؟؟؟ پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - بیداری12 - ۳۰/مهر/۹۳ ۱۷:۲۷ بسم الله الرحمن الرحیم سلام. 1-مهپاره 2- این المنتظر 3-مهسا110 4-بیداری12 پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - مهسا110 - ۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۰ صرفا جهت به روز آوری... ![]() پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - Hadith - ۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۵ بسم الله الرحمن الرحیم به هر نیّتی... سلام. 1-مهپاره 2- این المنتظر 3-مهسا110 4-بیداری12 5-حدیث (Hadith) پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - mahpare - ۱/آبان/۹۳ ۲۱:۵۶ (۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۰)مهسا110 نوشته است: ممنون دوست خوبم.دوستان کسایی ک میخوان همراه بشن زود باشن
پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - فدايي ولايت - ۲/آبان/۹۳ ۰:۴۷ بعنوان سرگروه افخاری چله های منتهی به ازدواج ، به دوستان نوظهور در اینجور تاپیک ها تبریک... ، نمیگم.اصلا من چیکارم که تبریک بگم؟ تبریکتونو ان شالله هر چه سریعتر از خدا بگیرید واسه ما هم دعا کنید...ما هم از تاپیک همساده هستیم ، اگه اتفاق مثبتی افتاد مارو هم بیخبر نگذارید ![]() ![]() التماس دعا ، یا علی پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - mahpare - ۳/آبان/۹۳ ۱۸:۲۹ دوستانی ک میخوان همراه بشن... هرچه زودتر اعلام کنن.... یاعلی
پاسخ به: چله سوم(((به هر نبتی که در دل دارید...))) - فدايي ولايت - ۳/آبان/۹۳ ۱۹:۳۰ البته فکر کنم مشکل از من باشه! چون از وقتی من توی این تاپیک پست دادم یهویی سوت و کور شد! فکر کنم باید دسته کاربری منو به " مسئول انتحار و انفجار " تغییر بدن ![]() اولین باری نیست که یه جا پست میدمو منفجر میشه![]() ![]() احتمالا دریا هم برم یهو بیابون میشه... کلا همچین آدمی هستیم ما
|