تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: تاریخ اسلام و تشیع (/forum-53.html)
+--- موضوع: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال (/thread-36784.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - antares - ۱۵/آبان/۹۳ ۱۹:۰۳

سوره : الفجر آیه : 10. متن عربی آیه : وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ ترجمه. و قوم فرعون[/b] آن دارنده ، ميخها

[تصویر: 220px-Cuneiform_script.jpg]
الاوتاد جمع وتد است
میخ :المسمار : وتد (nail)[/b]

خط میخی ایلامی
از خط میخی سومری نخستین خط میخی ایلامی منشعب می‌شود که برای نگارش زبان ایلامی به کار می‌رود که جزو زبان‌های منفرد است. در واقع کمی بعد از پیدایش خط میخی تصویری سومری و بابلی، ساکنان منطقه شمالی دشت خوزستان و کوهپایه‌های زاگرس نوع دیگری از خط میخی تصویری را بکار بردند که به خط ماقبل عیلامی (پروتوعیلامی)[sup][۱۵][/sup] مشهور شد. پروفسور «والتر هینتس» می‌نویسد:
[i]در ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد وقتی که سومری‌ها خط تصویری را به عنوان بهترین وسیله برای مکاتبات خود اختراع کردند این ابداع به سرعت به همسایگان عیلامی آنها رسید. صرفنظر از اختلاف در جزئیات، تردید نباید کرد که خط تصویری عیلامی بر مبنای سرمشق سومری تدوین شده‌است. این خط به سرعت گسترش یافت و تقریباً همزمان در شمال شرق کاشان (میان تهران و
اصفهان) و در شرق دور و جنوب در کرمان ظاهر شد.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B7_%28%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1%29
[/i]

نقشه ایلام باستان

[تصویر: 260px-Elam_Map.jpg]

وقال فرعون یا ایها الملا ما علمت لکم من اله غیری فاوقد لی یاهامان علی الطین فاجعل لی صرحا لعلی اطلع الی اله موسی و انی لا ظنه من الکاذبین( ایه ۳۸ از سوره قصص)فرعون گفت : ای بزرگان قوم ، من غیر از خودم برای شما معبودی نمی شناسم ، پس ای هامان برایم بر گل آتشی برافروز و آجر ساز و برجی بنا کن ، تا شاید از معبود موسی اطلاعی کسب کنم ، و همانا من او را از دروغگویان می پندارم ) فرعون به منظور کنایه و تعریض نسبت به موسی و دعوت حقه او و آیات و معجزاتی که ارائه کرده بود خطاب به اشراف و جماعت فرعونیان که از شدت مهابت و عظمت چشم بینندگان را خیره می ساختند، می گوید: من معبودی غیر خودم برای شما سراغ ندارم ، پس دعوت موسی که شما را به سوی رب العالمین می خواند صحت ندارد وآنگاه خطاب به هامان وزیر خود می گوید: ای هامان برای من از خشت خامی که درآتش پخته شده برجی بلند بساز که از همه طرف ظاهر و آشکار باشد و من با بالا رفتن ازآن و نگریستن در طبقات آسمان یا از راه رصد ستارگان ، ببینم

اونتاش ناپیریشا(فرعون هم عصر حضرت موسی علیه سلام )

اونتاش ناپیریشا یا اونتاش گال یا اونتاش هوبان (۱۲۷۵-۱۲۴۰ پیش از میلاد) پادشاه بزرگ عیلامی و بنیانگذار زیگورات چغازنبیل است. او در کتیبه‌ای نام خود را به عنوان بر پا دارنده این زیگورات جاودانه کرده‌است. اونتاش گال نوهٔ پاهیر ایشان بنیانگذار این سلسلهٔ شاهی در عیلام بود.

او در سال ۱۲۶۵ قبل از میلاد، به حکومت عیلام رسید و شهری جدید به نام اونتاش بنا کرد و در آن زیگورات برپا ساخت. اونتاش گال در این کتیبه به جز پرستش خدای اینشوشیناک اهداف دیگری را نیز برای ساخت زیگورات ذکر می‌کند، اما هنوز باستان شناسان نتوانسته‌اند به معنای دقیق جملات او پی‌ببرند. بسیاری معتقدند راز اهداف دیگر او از بنا کردن زیگورات در چهار بنای کوتاه استوانه‌ای شکل که در اطراف زیگورات قرار دارند نهفته‌است.

گیرشمن دوران حکمرانی او را به مدت ۲۰ سال (۱۲۶۵-۱۲۴۵ پیش از میلاد) بنا بر فرضیه ذکر کرده‌است. بر روی ۶۵۰۰ آجر کتیبه‌داری که در چغازنبیل یافت شده‌است به جز نام این شاه نام شاه یا شاهزادهٔ دیگری دیده نمی‌شود.[sup][۱][/sup]
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A7%D8%B4_%D9%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D8%A7

من اونتاش ناپیرشا، پسر هومبان اومنا، شاه انشان و شوش، هنگامی که من مطالح ساختمانی را به دست آوردم ، در اینجا شهر اونتاش و حریم مقدسش را برپا نمودم (سنگ نوشته فرعون در زیگوارت چغازنبیل )

نام پدر اونتاش ناپیرشا سازنده زیگوارت چغازنبیل هومبان است و احتمالا وزیر او هم نامش هومبان بوده و نام هامان برگرفته از اوست

ظاهرا فرعون (اونتاش ناپریشا ) از وزیرش خواسته معبدی بزرگتر از زیگوارت بسازد تا به خدای موسی علیه سلام دست یابد

چُغازَنبیل نیایشگاهی باستانی است که در زمان ایلام (عیلامی‌ها) و در حدود ۱۲۵۰ پیش از میلاد ساخته شده‌است. چغازنبیل بخش به‌جامانده از شهر دوراونتش است و در نزدیکی شوش (شهر باستانی) در استان خوزستان قرار دارد.

ادامه در لینک زیر
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D8%BA%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%A8%DB%8C%D9%84

در مصر اهرام سازه های قدیمی او از اجر ساخته نشده و روش تولید اجر را نمیدونستند

قال تعالى {وَنَادَى فِرْعَوْنُ فِي قَوْمِهِ قَالَ يَا قَوْمِ أَلَيْسَ لِي مُلْكُ مِصْرَ وَهَذِهِ الْأَنْهَارُ تَجْرِي مِن تَحْتِي أَفَلَا تُبْصِرُونَ }الزخرف51

در مصر اهرامات فقط رود نیل جریان دارد اما در ایه مبارکه فوق کلمه انهار است

و شهر دورانتاش نزدیک رود دز قرار داشت و کرخه در مغرب و کارون هم در مشرق اوست

و در لینک زیر میتونید مشاهده کنید شهر هفت تپه

http://www.behrah.com/map.php?id=226

[تصویر: 220px-Khuzestan%2CShush.jpg]

مجسمه مفرغی فوق از ان همسر فرعون ناپیر اسو بوده که الان در موزه لوور است

نام اسو یا اسیو خیلی شبیه اسیه است

[تصویر: canal_untashnapirisha_dezful_01.jpg?itok=nv6C2nhe]

کانال اونتاش ناپیرشا(فرعون) در شمال خوزستان

قال تعالى ((وَأَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذِينَ كَانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشَارِقَ الْأَرْضِ وَمَغَارِبَهَا الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا وَتَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنَى عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ بِمَا صَبَرُوا وَدَمَّرْنَا مَا كَانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا كَانُوا يَعْرِشُونَ)

در ایه فوق گفته شده تمام بنایی که با بیگاری از بنی اسراییل ساخته شد ویران شده اما اهرام و کاخهای مصر ویران نشدند ولی شهر دورانتاش در حمله اشور بانیپال(بخت النصر اصلی) تبدیل به ویرانه شد

و چغازنبیل در زیر خاک مدفون بود و مانند زنبیل وارونه در اومد که در زبان محلی به همین نام است (چوغا زنبیل )

در زمان حمله اشور بانیپال که یک قرن قبل از سقوط اشور بدست کوروش اتفاق افتاد بنی اسراییل در دورانتاش بودند

تندیس گاو سفالین که در پشت آن کتیبه ای به خط میخی عیلامی وجود دارد که مضمون آن چنین است: "من اونتاش ناپیرشا[...] یک گاو نر از گل پخته لعابدار را به عنوان فرشته نگهبان در این مکان مقدس گذاشتم. پس آنچه را که شاهان قدیم نکردند ، من انجام دادم . باشد که خدای اینشوشیناک این هدیه را از من بپذیرد."
[تصویر: 40711302271101982161914324123542215125101.jpg]
احتمالا سامری هم از روی همین مجسمه گوساله خودش رو ساخت

(وَشَجَرَةً تَخْرُجُ مِنْ طُورِ سَيْنَاءَ تَنْبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِلْآكِلِينَ[/i]) (المؤمنون:20)

و درختی در کوه سینا که در روغن رشد میکند (زمین نفتی) و رنگی است برای خورندگان (شاید یعنی ملانین دارد )

اسامی 33 پیامبر خدا که در 15 استان ایران مدفون هستندhttp://khabaronline.ir/detail/223687/culture/religion

یک ماه بعد از تولد حضرت مسیح، مریم عیسی را با خود به سرزمین مصر برد و سی سال در آنجا ماندند یا این که عیسی فرمان پیغمبری برایش آمد که به زمین بیت‏المقدس باز گردد

سه موبد زرتشتی (Natal-Reis-Magos) که به اورشلیم رفته بودند

[b]در انجیل از سه مغ ایرانی یاد شده که زایش حضرت عیسی
را پیش بینی کرده بودند و در زمان تولد حضرت عیسی به فلسطین رسیده بودند

ایا این سه نفر حضرت عیسی را با خود به ایران اوردند ؟

حضرت عیسی در زمان اقتران مشتری و زحل به دنیا امد و این اتفاق در هفت سال قبل میلاد رخ داد و حضرت عیسی در سال ۳۳ میلادی به صلیب کشیده شد [/b]

و اقتران مشتری و زحل هر ۲۰ سال یکبار رخ میدهد و در زمان عروج ایشان هم باید رخ داده باشد

در ضمن این اقتران که علویین نام دارد در زمان تولد پیامبر در سال ۵۷۱ میلادی هم رخ داد

رصدخانه خورشیدی مجاور زیگورات چغازنبیل
http://www.iranastro.ir/fa/?p=64

شواهدی در دست است که نشان می دهد شهر دور اونتاشی و زیگورات چغازنبیل پیش از آن که به تمامی ساخته و کامل شود به دست (( آشور بانیپال )) پادشاه آشور تصرف و ویران شده است . چنانکه همین شخص در کتیبه ای اظهار کرده است :
[تصویر: %D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A7%D8%B4_%D9...219569.JPG]
من زیگورات شوش را که از آجرهایی با سنگ لاجورد لعاب شده بود را شکستم … معابد عیلام را با خاک یکسان کردم … من شوش را تبدیل به یک ویرانه کردم … ندای انسانی و بانگ شادی به دست من از آنجا رخت بر بست

اشور بانی پال
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B4%D9%88%D8%B1_%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%BE%D8%A7%D9%84

در لینک زیر نوشته حضرت دانیال به اسارت بخت النصر در امد و بعدها با عده ای از بنی اسراییل به یران امدند

اما به نظر ایشان به محل زندگی سابق خود برگشته اند و اورشلیم در فلسطین نبوده و در عیلام قرار داشته

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%84

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - antares - ۱۵/آبان/۹۳ ۲۲:۲۵

دین ایلامی

اساسأ دین ایلامی به گونه‌ای پایدار، فردیت و خوصیات ویژه‌ای دارد. بخش از این فردیت در برگیرندهٔ نوعی عبودیت و احترام غیر متعارف به زنانگی ابدی و پرستش مار است که ریشه در جادو دارد؛ مار یک نقشمایهٔ راستین تمدن ایلام است.[۳۹]

ایلامیان مطمئن بودند که همهٔ خدایان یک قدرت اسرارآمیز و فوق طبیعی دارند که به وسیلهٔ کلمهٔ «کیتِن» بیان می‌شد؛ این کلمه از ایلامی به اکَدی با تغییر شکل به صورت «کیدِنُو» وارد شد.

«کیتن هُومبَن» فره ایزدی خاص فرمانروایان بود، به ویژه وقتی که به رأ س هرم خدایان ایلام رسید

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%85_%28%D8%AA%D9%85%D8%AF%D9%86%29

در اینجا میشه فهمید چرا خداوند باری تعالی تبدیل شدن چوبدستی حضرت موسی به مار را معجزه او قرار داد

نتیجه :سرزمین یهودا در حقیقت در عیلام بوده و پیامبران بنی اسراییلی اکثرا ایرانی اند

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - عبدالرحمن - ۱۵/آبان/۹۳ ۲۳:۴۸

اوردن این اطلاعات کنار هم کار علمی نیست

اما در مورد ابتدای نوشتتون

اوتاد جمع وتد هستش

چیزی که در آیه سوره فجر میبینید اصطلاحی از لشکریان زیاده

فرعون با میخهایش؟!

چیزی باید باشه که داشتنش عجیب باشه

اون موقع حروف الفبا وجود داشته پس چیز عجیبی نیست

مثلا در مورد حلقه های خواص اولیشون اوتاد هستن

میخ هستن یا انسان؟

و نتیجه گیری آخرتون جالبه

پیامبر ایرانی

........؟@!ً@#$

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - antares - ۱۶/آبان/۹۳ ۸:۳۷

وَقَالَ فِرْعَوْنُ يَا أَيُّهَا الْمَلَأُ مَا عَلِمْتُ لَكُم مِّنْ إِلَهٍ غَيْرِي

کاربر عبدالرحمن فرعون بیش از ۵۰۰۰ اجر نوشته به خط میخی در زیگوارت دارد که فقط نام او از پادشاهان بر روی اجرها ذکر شده و شاید بخاطر همینه که در ایه ۳۸ سوره قصص اشاره شده که او مالکی جز خود را مالک مردم نمی دید

قسمتی از کتب مقدس یهود

في أيامه صعد فرعون نخو ملك مصر على ملك أشور إلى نهر الفرات فصعد الملك يوشيا للقائه، فقتله في مجدو حين رآه
موضع الآية بالكتاب المقدس : الاصحاح الثالث والعشرون من سفر ملوك الثانى والعدد :29 .
ويرمز للآية بــ (2مل 29:23)

فرعون نخو پادشاه مصر (ایلام) به اشور حمله میکند

در لینک زیر نام بعضی از پادشاهان ایلامی پسوند ناخونته داشته و فرعون نخو یکی از همین ها بوده

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%85

هومبان یا همان هامان که در ایه ۳۸ سوره قصص اورده شده هم نامی مرسوم در ایلام بود و همچنین نام نوزادی که در جریان فضاحت زلیخا به زبان امد و از یوسف پیامبر دفاع کرد کیتین بود که بر گرفته از نام یک الهه ایلامی است

و کیدین که نام بعضی از پادشان انها بود نامی پسرانه بوده

و یا آسینَه (اکتبر تا ۱۰ دسامبر ۵۲۲پ.م) پسر اوپَدرَمَه / این اسم پسرانه و اسیو هم نام دخترانه ان و همسر اونتاش گال فرعون زمان حضرت موسی

ناپیر اسیو نام همسر ان فرعون بود و ناپیر الهه ماه است

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - قلب - ۱۶/آبان/۹۳ ۱۱:۱۹

سلام
خب حالا اینا یعنی چی؟
یعنی فراعنه در مصر نبودن
یعنی اهرام مصر کاره کیه

ببخشید اگر این سوال ها رو کردم
همه مقاله رو نرسیدم بخونم

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - عبدالرحمن - ۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۲۶

نقل قول:کاربر عبدالرحمن فرعون بیش از ۵۰۰۰ اجر نوشته به خط میخی در زیگوارت دارد که فقط نام او از پادشاهان بر روی اجرها ذکر شده و شاید بخاطر همینه که در ایه ۳۸ سوره قصص اشاره شده که او مالکی جز خود را مالک مردم نمی دید

خب ربطش به نوشته من چی بود؟

خط میخی که زبان رمز نبوده

و در پایان

چون اکثر کاربران تالار در این زمینه مطالعه نداشته اند کسی به شما ایراد نگرفته

باید مطالبتون رو به اساتید دانشگاه عرضه کنید

در ضمن

نتیجه گیری نهاییتون رو از این نوشته بیارید

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - antares - ۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۴۶

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۱:۱۹)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
خب حالا اینا یعنی چی؟
یعنی فراعنه در مصر نبودن
یعنی اهرام مصر کاره کیه

ببخشید اگر این سوال ها رو کردم
همه مقاله رو نرسیدم بخونم

فرعون لقب حكمرانان مصر در قران است اما مصر به معنی کشور کنونی مصر نیست و ایات قرانی دلالت دارد که بنی اسراییل در استان خوزستان فعلی زندگی میکردند و شهر مصر هم در انجا قرار داشت تا زمانی که اشور بانیپال انرا تخریب کرد
و این یعنی بیت المقدس و مسجد الاقصی دو مسجدند یکی در فلسطین که بر ویرانه بتکده ایشتار ساخته شده و فراماسونها دارن به مردم یهود اطلاعات غلط میدن و اون رو معبد سلیمان معرفی میکنند

در حقیقت فراماسونها در پی احیا دوباره معبد ایشتارند

«سبْحَانَ الَّذِی أَسرَی بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِّنَ الْمَسجِدِ الْحَرَامِ إِلی الْمَسجِدِ الاَقْصا الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنرِیَهُ مِنْ ءَایَتِنَا إِنَّهُ هُوَ السمِیعُ الْبَصِیرُ

و مسجد دیگر مکانی است که پیامبر از انجا به معراج رفت و احتمال خیلی زیاد در استان خوزستان قرار دارد و قدمگاه بسیاری از پیامبران بنی اسراییلی بوده

اما در مورد اهرام مصر

فراماسونها بعد تلاش برای مقدس کردن فلسطین برای ادیان سعی داشتند مصر اهرامات را هم مقدس کنند

و بدین ترتیب این جعلیات را ساختند و اما اهرام مصر را ابتدا ساکنین بابل (فراماسونهای باستان ) با کمک مردم نا اگاه بومی در مصر کنونی ساختند و انها در حقیقت نماد شیطانی اند

دو مکان اسرار امیز مهم در اعماق اقیانوسها قرار دارد که یکی مثلث برمودا در اقیانوس اطلس شمالی و دیگری مثلث شیطان در دریای چین است این دو روی یک عرض جغرافیایی قرار دارند و شیطان به سران بابل دستور داد تا اهرام را در همان عرض جغرافیایی بسازند و همچنین از اهرام تا برمودا و از اهرام تا مثلث شیطان یا جزیره شیطان در دریای چین فاصله برابر است

پس شیطان فقط میخواسته با این نمادها اقتدار خود را نشان دهد

[تصویر: sphinx_leo_3.jpg]
[تصویر: sphinx_leo_4.jpg]
رابطه ي اهرام ثلاثه مصر و ستارگان نجوم يا بطور کلي بحث ستارگان در نظر انسانهاي باستان داراي اهميت بسيار و از نظر قومي و گروهي مقدس و قابل پرستش و در نظر عده اي نيز بي ارزش و بديومن بوده است.
بطور مثال نظر مصريان باستان در مورد صور فلکي بسيار عميق و متفکرانه مي باشد در مورد ساخت اهرام ثلاثه مصر دانشمندان باستان شناس در قبل از دهه ۸۰ تصور هاي گمراهانه اي داشتند اما اينک دانشمندان فرانسوي به نحوه و دليل ساخت آن پي برده اند.صورت فلکي جبار در بين مصريان باستان بسيار مقدس بوده به حدي که ساخت اهرام دقيقاً به آن مربوط بوده و از آن پيروي شده است.
طبق کشف دانشمندان ۳ هرم اصلي از ۸ هرم مصر طبق ۳ ستاره کمربند صورت فلکي شکارچي يا جبار ساخته شده است.اين امر در ظاهر هم کاملاً مشهود است .اگر با چشم غير مسلح نيز به اين صورت فلکي نگاه کنيد خواهيد ديد که در کمربند آن دو ستاره پرنورتر دريک خط قرار دارند و ستاره سوم کم نور تر است ودر انحراف کمي از دو تاي قبلي قرار گرفته است.
در ساخت اهرام مصر نيز دو هرم متعلق به فرعون(شاه مصر اهرامات ) و بزرگتر و هرم سوم متعلق به ملکه مصر و کمي کوچکتر مي باشد که با انحراف نيز ساخته شده است.
در ديواره اهرام ( هر سه هرم ) سوراخهايي به عنوان دودکش و يا هواکش تعبيه شده که به اتاق قبر متصل مي باشد.
دانشمندان با استفاده از دستگاههاي ليزري پي بردند که اين سوراخها دقيقاً مطابق با ستاره خاص آن هرم در آسمان مي باشد .مطابقت ۴ هرم ديگر در ساير نقاط مصر،با همين صورت فلکي ( صورت فلکي جبار ) نيز اين امر را ثابت مي کند که هواکش هاي هر هرم رو بسوي ستاره مخصوص آن هرم دارد!

نجوم یا بطور کلی بحث ستارگان در نظر انسانهای باستان دارای اهمیت بسیار وستارگان از نظر برخی اقوام مقدس و قابل پرستش بوده است.
بطور مثال مصریان باستان توجه بسیار زیادی به صورتهای فلکی .دانشمندان باستان شناس اکنون در مورد ساخت اهرام ثلاثه به نکات جالبی پی برده اند.صورت فلکی جبار(شکارچی) در بین مصریان باستان بسیار مقدس بوده به حدی که در ساخت اهرام دقیقاً به این موضوع توجه شده است ......
[تصویر: piramide_orion.gif]طبق کشف دانشمندان 3 هرم اصلی از 8 هرم مصر مطابق با 3 ستاره کمربند صورت فلکی شکارچی یا جبار ساخته شده است.این امر در ظاهر هم کاملاً مشهود است .اگر با چشم غیر مسلح نیز به این صورت فلکی نگاه کنید خواهید دید که در کمربند آن دو ستاره پرنورتردریک خط قرار دارند و ستاره سوم کم نور تر است ودر انحراف کمی از دو تای قبلی قرار گرفته است.
در ساخت اهرام مصر نیز دو هرم متعلق به فرعون و بزرگتر و هرم سوم متعلق به ملکه مصر و کمی کوچکتر می باشد که با انحراف نیز ساخته شده است. در دیواره اهرام(هر سه هرم) سوراخهایی به عنوان هواکش تعبیه شده که به اتاق قبر متصل می باشد. دانشمندان با استفاده از دستگاههای لیزری پی بردند که سوراخها ی هر هرم دقیقاً مطابق با ستاره خاص آن هرم در آسمان می باشد و این امررا ثابت می کند که هواکش های هر هرم رو بسوی ستاره مخصوص آن هرم دارد.
کتاب راز منظومه جبار نوشته شده توسط بوول و آدرین گیلبرت در مورد اهرام مصر هنگام انتشار در دنیا غوغا یی برانگیخت . کتاب بطور حیرت انگیزی این مطلب را توضیح می دهد که : بعد از 4000 سال راز اهرام کشف شد.این کتاب حاوی راز اهرام و ارتباطش با تئوری جبار است.و ادعا می کند که جوابی برای سوالی که ده ها سال موضوع مباحثات داغ بوده یافته.آیا محل قرار گیری اهرام تصادفی است و یا با یک نقشه تعیین شده است این مسئله برای دهه ها بسیار موضوع بحث بر انگیزی بوده است که تمرکز اهرام منطقه ی جیزه بیشتر از اهرام دیگر در سایر نقاط مصر است بعضی دانشمندان معتقدبودند که پراکندگی اهرام کاملا تصادفی است اما بعضی دیگر اعتقاد داشتند که یک نقشه اصولی هندسی برای توضیح موقعیت وجود دارد .
تحقیقات بوول و گیلبرت نشان می دهد: مصریان معتقد بودند دنیای مردگان در آسمان قرار دارد و روح هر کس پس از مرگ به آسمان صعود نموده و در ستاره ای دیگر به زندگی ادامه می دهد و محل قرارگیری اهرام نمایشگر مهمترین ستاره مردگان برای آنهاستطبق این اعتقادات پادشاهان و مردم عادی بعد از مرگ نزد خدای ازیریس (خدای آفتاب ) می روند.این خدا با یک ستاره نمایش داده می شود که در صورت فلکی جبار(شکارچی) است . هر فرد یک ستاره روح دارد و هر پادشاه مرده می تواند به یکی از ستاره های منظومه جبار برود بنابراین اهرام به شکلی قرار گرفته اند که نمایش دهنده ستاره خاصی باشند که صاحب هرم به آن رفته است. در زمان های بعد آیین جدید خورشید پرستی با آیین ستاره پرستی عوض شد اهرام سلسله های بعدی منطبق بر ریاضیات و ستاره ای در آسمان نیستند.
ارتباط سه ستاره ای که در کمربند منظومه جبار قرار دارد با 3 تا از بزرگترین اهرام بهترین گواه این ادعا می باشد

[تصویر: pyrorionbeltstars.jpg]

این یک شباهت بر جسته است . سه ستاره در وسط صورت فلکی جبار بصورت مورب که یک ستاره کمی منحرف شده است سه هرم که یکی مقداری از خط اوریب انحراف دارد رابطه موقعیت قرارگیری اهرام و ستارگان کاملا مثل هم است . و نویسندگان موارد متعدد مشابهی را پیدا کردند که باتصادف قابل توضیح نیست
درخشندگی ستاره و اندازه اهرام جیزه شامل دو هرم که تقریبا هم ارتفاع هستند و هرم کوچکتر فقط پنجاه و سه درصد بلندی آنها را داراست کمربند جبار شامل دو ستاره تقریبا مشابه که یکی 50% درخشندگی آن یکی را داراست.و ستاره کوچکتر همانی است که به مقدار کمی از خط اوریبی که ستارگان روی آن قرار دارند انحراف دارد بیشتر اهرام در جایگاه متقارن ستاره های صورت فلکی شکارچی قرار گرفته اند . دو هرم بزرگ در دهشور همانند دو ستاره بزرگ خوشه هایدس ( پروین) هستند دو تا از هرم های بزرگ نزدیک جیزه منطبق بر دو ستاره بزرگ منظومه جبار و اهرام ابوسیر دقیقا بر روی سر منظومه جبار قرار دارند
http://www.mehrdadbagherpour.blogfa.com/post-274.aspx

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - عبدالرحمن - ۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۴

زیاد بودن مطالب شما دلیلی بر حقانیت آن نیست

علت اینکه کسی اعتراض نمی کند هم بی حوصلگی کاربراست

نقل قول:فرعون لقب حكمرانان مصر در قران است اما مصر به معنی کشور کنونی مصر نیست و ایات قرانی دلالت دارد که بنی اسراییل در استان خوزستان فعلی زندگی میکردند و شهر مصر هم در انجا قرار داشت تا زمانی که اشور بانیپال انرا تخریب کرد

دلالتش رو نشون بدید

برای من ثابت کنید

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - antares - ۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۶

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۲۶)عبدالرحمن نوشته است:  خب ربطش به نوشته من چی بود؟

خط میخی که زبان رمز نبوده

و در پایان

چون اکثر کاربران تالار در این زمینه مطالعه نداشته اند کسی به شما ایراد نگرفته

باید مطالبتون رو به اساتید دانشگاه عرضه کنید

در ضمن

نتیجه گیری نهاییتون رو از این نوشته بیارید

بغیر از پیامبر اسلام که ظاهرا فقط در شب معراج به سرزمین اجدادی خود امده تقریبا همه پیامبران بنی اسراییلی در محدوده ایران و عراق کنونی زندگی کرده اند

در متون یهود از اشعیا نبی مصر و اشور (ایران و عراق کنونی ) با هم متحد شده و ارض اسراییل را فتح میکنند و همچنین منجی اخر الزمان یک مصری است

اگر به انقلابهای ضد اموی در قرون اولیه توجه کنیم همه بر اساس روایات پیامبر از مهدی است البته تا زمان حجاج بن یوسف هم در عراق کنونی ایرانیان سکونت داشتند

و بعد از قیام مختار که ایشان محمد حنفیه برادر امام حسین را مهدی موعود میدانست انقلابها به خراسان کشیده شد مانند قیام ابو مسلم علیه امویان

در روایات پیامبر مکان خروج مهدی سرزمین سلمان فارسی بوده و دشمنان او یعنی داعش و اسراییل در شامات هستند و بدست مهدی نابود میشوند

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۴)عبدالرحمن نوشته است:  زیاد بودن مطالب شما دلیلی بر حقانیت آن نیست

علت اینکه کسی اعتراض نمی کند هم بی حوصلگی کاربراست

دلالتش رو نشون بدید

برای من ثابت کنید

اگر مطالب پست رو بخونید به نتیجه میرسید مثلا در قران گفته شده فرعون به هامان وزیرش دستور ساخت بنایی اجری داد و لکن در مصر اهرامات هیچ بنای اجری نیست
و مصالح از نوعی سیمان و سنگ است

در قران سرزمین گفته شده فرعون خود را مالک رودها در سرزمینش میداند در صورتی که در مصر اهرامات فقط یک رود بنام نیل است

اما در شمال خوزستان رودهای بزرگی چون کرخه و کارون و دز قرار دارد

مقبره شعیب پیامبر در نزدیکی شوشتر قرار دارد که هم عصر حضرت موسی علیه سلام بوده و حضرت موسی از شهر باستانی دور انتاش در ۴۵ کیلومتری جنوب شرق شوش کنونی به مکان اقامت شعیب رفت و عقلانی به نظر نمیرسد ما فکر کنیم حضرت موسی از مصر اهرامات به ایران فرار کرد

حضرت موسی در طور سینین مبعوث شد و طور سینین یعنی منطقه کوهستانی با درختان انبوه که در صحرای سینای کنونی در جنوب شرقی غزه این مناظر کوهستانی وجود ندارد

به نظر قوم شعیب دامدار و بین یاسوج و شوشتر قشلاق و ییلاق داشتند

کوه دنا در اطراف یاسوج شاید همان کوه طور بوده و البته در قران مشخصه دیگر این کوه را تین و زیتون میداند

و تین همان انجیر کوهی است و زیتون هم شاید پسته کوهی که بنه هم نامیده میشود ولی بعدها مسلمانان چون فکر میکردند

سینا همین سرزمین نزدیک غزه است و در فلسطین کنونی زیتون فراوان است ان درخت قرانی را به زیتپن فعلی اطلاق کردند که میوه او روغنی است و تشابهی با ایه قرانی ندارد

جدیدا میگن نوعی اکالیپتوس که در سینا میروید و اکننا نام دارد ان درخت قرانی است که همه اینها غلط است و زیتون درختی است در طور و در ایران

پاسخ به: مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال - سید ابراهیم - ۱۶/آبان/۹۳ ۱۳:۱۸

مطالب که اشتباه است. بخواهیم نکته گیری کنیم پر است. مثلا کجا مختار محمد حنفیه را مهدی موعود می دانست؟؟؟

یا کدام روایت خروج حضرت مهدی را ایران می داند؟

یا مثلا در مصر فقط یک رود نیست، بلکه رودایی بزرگ دیگری بودند از نیل منشعب شده بودند و چون بزرگ بود به آن هم رود میگفتند. و قس علی هذا