![]() |
|
وسوسه های ازار دهنده - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +--- موضوع: وسوسه های ازار دهنده (/thread-36803.html) |
وسوسه های ازار دهنده - sharmandeh - ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۴۳ سلام دوستان مهربان و مومنم ... خوشحالم که باز هم میتونم اینجا مشکلم رو بیان کنم و از شما یاری بخوام ... قبل از هر چیز باز هم اگه تاپیک در جای مناسبش ایجاد نشده عذر میخوام من از بچگی متاسفانه مرتکب گناهی میشدم ... بگذریم نمیخوام زیاد بازش کنم چون خوبیت نداره تعریف کردن گناه ... خلاصه تو این چند سال هم از نظر روحی و م جسمی خیلی متضرر شدم به خاطر گناهام ... اما خوشبختانه مدتیه که تصمیم جدی گرفتم که ترکش کنم ... و خدا رو شکر موفق هم شدم ... من تو زندگی م دچار مشکلاتی بودم ... بیشتر مشکلاتم ناشی از تفکراتم منفی ام بود .. که اون هم از همون گناهه ناشی میشه ... همیشه احساس سر خوردگی و شکست میکنم ... همیشه منزوی بودم .. همیشه فکر میکردم تو کار هام شکست میخورم ... و واقعا همین طور هم میشد ... همیشه در همه ی ابعاد در حال شکست خوردن بودم ... تا وقتی که تصمیم گرفتم دیگه تا میتونم مرتکب عمل گناهی نشم و همچنین این احساس شکست ها و ... رو از بین ببرم ... تا اینکه مدتی قبل دوستم مستند راز رو به من معرفی کرد ... این مستند رو دیدم و بهش عمل کردم ...و واقعا در همون چند روز اول نتیجه ش رو دیدم ... واقعا زندگیم عوض شد .. و بیشتر اون افکار مثبتی که تو ذهنم اوردم روز های بعدش اتفاق افتاد .. واقعا چند روز احساس خوشبختی می کردم ... به خودم گفتم در کنار این تقویت افکار مثبت .. گناهان رو هم که کنار گذاشتم خدا هم بهم کمک میکنه و دیگه نور علی نور میشه ... همین جوری خوش بودم که این وسوسه ی لعنتی اومد سراغم ... یه چیزی درونم من رو وسوسه میکنه ..." حس میکنم که نباید به ترفند های مستند راز عمل میکردم ... چون این نوعی شرک یا کفر محسوب میشه ... فقط باید به همون توکل به خدا و ترک گناهان بسنده میکردم و خدا خودش زندگیم رو روبراه می کرد ".. این احساس گناه هی درونم شعله ور میشه ... این احساس یا وسواس یا هر چیزی که اسمش رو میذارن .. بهم میگه که اگر بخوای با تقویت افکار مثبت و عمل کردن به توصیه های مستند راز زندگی خوبی داشته باشی .. شرک محسوب بشه و فقط باید از خدا بخوای ... از طرفی هم لحظه ای بعد به این فکر میکنم که خب این "دریافت انرژی از هستی" هم خودش نشانه ی قدرت و تقدیر خدا و نظم و نظام جهان هستی هست که من دارم به طور مشروع ازش استفاده میکنم ... مثل انرژی خورشید که خداوند قرار داده و استفاده میکنیم بدون اینکه گناه محسوب بشه .. این افکار ضد و نقیض که سراغم میاد خیلی دچار اضطراب و استرس میشم .. بدنم میلرزه ... زندگی رو واسم ناخوشایند میکنه ... یه چند ساعت که سعی میکنم به این وسوسه ها اعتنایی نداشته باشم و بنا رو بذارم به اعتماد به خدا ... خیلی احساس ارامش میکنم اما چند ساعت بیشتر طول نمیکشه که افکار وسواسی به شکل دیگری سراغم میاد و اینبار کلا اعتقاداتم به خدا و ائمه رو نشونه میره ... خیلی اذیت میشم .. نماز شب هم چند شبه که میخونم ... از خود خدا میخوام نجاتم بده از این افکار .. اما گاهی درست همون لحظه ی شیرین که به خدا و رحمتش فکر میکنم .. افکار کفر امیز به ذهنم هجوم میارن ... کلا هر چی میخوام از این افکار رهایی پیدا کنم برای مدتی موفق میشم اما دوباره نوع تفکر عوض میشه و میاد سراغم خیلی بده این جنگ درون ذهنم ... یه لحظه ادم کلا از زندگی نا امید میشه .. یه کم هم در مورد وسواس تو نت سرچ کردم و راهکارهاش رو خوندم ... امیدوارم بتونم اجراش کنم .. میخواستم ببینم که شما دوستان حدیث یا راهکاری در این مورد دارید ؟؟ ایا اینها همون وسوسه های شیطان هست ؟؟؟ خیلی میترسم اعتقادتم ضعیف بشه ... هر لحظه از حمله ی این افکار میترسم ... من چند روز زندگی ششیرین و پاک رو داشتم تجربه میکردم و کلی هم برنامه ریزی واسه اینده کرده بودم ... اما این وسوسه ها حتی توان رسیدگی به کارهای روزمره رو هم از من گرفته ... واسم دعا کنید و اگه نظری دارید در این مورد بگین ... اجرتون هم با خود اقا صاحب الزمان (علیه السلام) پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - mahpare - ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۵۲ بهتون پیشنهاد میکنم این سخنرانی رو حتما حتما گوش کنید ![]() امتحان پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - sharmandeh - ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۵۶ (۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۵۲)mahpare نوشته است: بهتون پیشنهاد میکنم این سخنرانی رو حتما حتما گوش کنیدممنون گذاشتم دانلود بشه ... پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - mahpare - ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۵۸ خواهش میکنم برادرگرامی ![]() لطفا نظرتونو بعدازگوش دادن بگید... البته بحث این سخنرانی اوجش تو جلسات 5 به بعده پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - sharmandeh - ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۰۸ (۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۵۸)mahpare نوشته است: خواهش میکنم برادرگرامیدارم گوش میکنم ... من تصمیم گرفتم دیگه اون بنده ی گناهکار قبلی نباشم ولی بد جوری گرفتار این وسوسه ها شدم ... یه سوال دیگه الان به ذهنم رسید ... ایا اگر من تا اخر عمرم نتونم خودم رو رها کنم از این افکار وسواسی که اعتقداتم رو تهدید میکنن ولی واجبات رو انجام بدم و با این حال بمیرم ایا مجازات میشم ؟؟ چون خدا هم خودش گفته که خیلی از بد گمانی و سوء ظن به خودش بدش میاد .. من مظمئنم که اگر نسبت به خدا خوش گمان باشم و به این افکار اعتنا نکنم خدا هم بهترین ها رو واسم رقم میزنه ... اما انگار طلسم شدم ... نمیتونم ذهنم رو ازاد کنم ... بازم دعا کنید + دارم گوش میکنم سخنرانی رو .. پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - mahpare - ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۱۵ برادر گرامی! میشه لطفا مشکلتونو تو یه جمله بگید؟ پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - sharmandeh - ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۳۵ (۱۷/آبان/۹۳ ۰:۱۵)mahpare نوشته است: برادر گرامی!یه کم پیچیده هست مشکلم تو یه جمله نمیشه گفت ..سخته توضیح دادنش .. الان چند دقیقه از اون سخنرانی رو که گذاشتین رو گوش دادم ... ظاهرا اینهایی که سراغم اومدن وسوسه شیطانی نبود بلکه واقعیت بود .. یه کم الان استرسم بیشتر شد .. تو این سخنرانی هم ظاهرا به طور غیر مستقیم به همون مستند راز اشاره داره و اون رو کفر امیز قلمداد میکنه ... مشکل من هم دقیق همین بود ... با اینکه با عمل کردن به این توصیه های این مستند نتیجه ی مثبتی گرفتم اما از همین میترسیدم که این کار شرک یا کفر محسوب بشه .. دائم وسوسه هاییی سراغ میومد که که میگفت این کار رو نکن .. یعنی افکار مثبت رو تقویت نکن ... بلکه فقط از خدا بخواه که کار هات رو درست کنه ... بعد من فکر میکردم که این افکار رو شیطان داره بهم القا میکنه ..که سوء ظن نسبت به خدا تو ذهنم بوجود بیاره که اگر مثلا من بخوام که با قدرت ذهنم یا همون "قانون جاذبه " چیز هایی رو که می خوام بدست بیارم بعد خدا به خاطر اینکه فقط از خودش نخواستم و رو اوردم به ترفند های یه مستند غربی من رو مجازات کنه ... و من هم به خاظر اینکه خود خدا گفته به من گمان بد نبرید .. این طور برداشت کردم که من این راهکار ها رو استفاده میکنم و به موفقیت هم میرسم ...و خدا هم خب مطمئنا از این که یکی از بنده های شیعه ش مشکلات زندگیش حل بشه که ناراحت نمیشه که اونو بخواد مجازات کنه ... بعد که این جوری به خدا اعتماد کردم که اجازه میده من با استفاده از این فیلم به موفقیت برسم ... بعد نوع وسوسه ها عوض شد و کلا نعوذبالله اعتقاد به وجود خدا رو هدف قرار داد ... به طور خلاصه : من مشکلم با حلال بودن یا نبودن استفاده از این قانون های فیلم " راز " بود که "هر چیزی رو که بخوایین و در موردش تفکرات مثبت رو تقویت کنید اون رو بدست میارید " ....... در این مورد شک داشتم .. که این مشکل وسواس های فکری هم بهش اضافه شد ... پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - میم.حسین.الف - ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۴۰ سلام بنده برای ترک رفتاری که به نوعی عادت میشود شیوه را پیشنهاد می کنم امتحان کردنش ضرر نداره 1-گام نخست "نه" هست . اصلا ناراحت نشوید که افکار به شما هجوم میاورد . این افکار هم وسوسه های شیطان هست و هم امیال نفس پس قاطعانه "نه" بگویید مثبت نگاه کنید فرصتی فراهم شده تا خود را قوی کنید همیشه رشد و تقویت مربوط به عضلات نیست باید ذهن انسان هم نیرومند باشد 2-نه به تنهایی کفایت نمی کند بخش تئوری قضیه است حالا باید وارد مرحله عملی بشید . موثر ترین کار تغییر مکان هست . اصلا ثابت نشید ، کنج نشستن و رکود شما را ضعیف می کند 3-زمان بگیرید یا به عبارتی ثبت رکورد کنید . مثلا الان ساعت 11 شده ودچار وسوسه می شود ویا فرد نسخ میشود (چون راجب سیگار می گویم اصطلاح سیگاری را را بکار می برم ) مقابله می کنه با خودش تا ساعت بشه 12 بازهم اگر جا داشت استقامت می کند تا ساعت بشه 1 اگر بازهم جا داشت به تاخیر می اندازد تا فرضا ساعت بشه 3 این اولین رکورد ، 4 ساعت بود در رکورد های بعدی باید فرد خودشو مستلزم کنه که حتما بیشتر از رکورد قبلی تحمل کنه و روز افزون این فاصله زیاد بشود. ( این راهکار برای افراد وابسته سیگار می باشد و به شدت هم جوابگو هست و در سایر رفتارهم شاید پاسخگو باشد . ضمن اینکه اگر عمل حرامی عادت شده دائما ذکر گفتن و عقوبت اندیشی باید باشد) و راجب فکر ، در ذهن آدم آن چیزی جای میگیرد که به آن عمل می کند پس امری طبیعی است که فرد مثلا سیگاری دائما به سیگار فکر کند اینها نباید مانع باشد و فرد را نا امید کند رفته رفته رفتار باید اصلاح شود و رفتار جدید که جایگزین شد ذهن هم به همان سمت معطوف می شود و تنها راهش مقابله است شما می توانید این را همان مجاهده متصور شوید این روش ها باید با توکل و توسل و پیش زمینه های معنوی همراه شود تا میانه راه احساس شکست و یاس آدمی را فرانگیرد ضمن اینکه اعمال معنوی خود نوعی میانبر هم هستند پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - مجتبی110 - ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۴۸ آیا وسوسه ی شیطانی دارید؟ آیا نفس اماره امانتان را بریده است؟ آیا از ابلیس بریده اید؟ آیا دوست دارید از گناه پاک شوید؟ آیا از اسپم های بنده خسته شده اید؟ با ما به چله نشینی بیایید! شصت درصد تضمینی پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - محمدهادی - ۱۷/آبان/۹۳ ۸:۲۳ سلام حق تعالی می فرماید: إِنَّ الَّذينَ اتَّقَوْا إِذا مَسَّهُمْ طائِفٌ مِنَ الشَّيْطانِ تَذَكَّرُوا فَإِذا هُمْ مُبْصِرُون و نیز الا بذکر الله تطمئن القلوب برای رفع وساوس و تزلزلات اذکار ذیل مناسبند: ذکرهای زیر مفیدند: 1- لا حول و لا قوه الا بالله و نیز لا اله الا الله 2- آیه سخره (آیات 54 و 55 و 56 سوره اعراف) ان ربکم الله الذی تا قریب من المحسنین (هفتاد مرتبه) بسیار بسیار مفیده 3- مداومت به سوره ناس اذکار دیگه ای هم هست؛ ولی چله زیارت عاشورا به نحوی که آقای حق شناس فرمودند، چله دعای مقاتل بن سلیمان، نماز حضرت زهراء (روحی التراب اقدامها الفداء) که مجموعا 510 مرتبه (یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی) در آن گفته می شود (در حاشیه مفاتیخ هست و تو اینترنت سرچ کنید میاد) این سه تای اخیر به طور کلی در حوایج موثرند. 4- روزه ماه شعبان و سه روز از هر ماه (پنجشنبه اول و آخر و چهارشنبه اول از دهه دوم ماه قمری) امام امیر المومنین عليه السلام : روزه سه روز از هر ماه : چهار شنبه وسط ماه و پنجشنبه اول و آخر ماه و نيز روزه ماه شعبان ، وسوسه هاى سينه و پريشانيهاى دل را از بين مى برد . 5- امام امیرالمومنین عليه السلام ميفرمايند: ياد ما اهل بيت، شفابخش هر ناخوشى و بيمارى و وسوسه ترديد آور است. خوردنیها احتمالا سودای حضرتعالی غلبه داره عدس، بادمجان، چای، هندوانه و نیز دیگر خوردنی های سودا آور ترک شود؛ استفراغ مصنوعی کردن و فصد خیلی در دفع سودا مناسبه سرچ کنید و خوردنی های سوداساز را پیدا کنید در رویات خوردن انار؛ شستن سر با سدر هم برای محفوظ ماندن از وساوس توصیه شده این چندتا رویات هم هدیه به sharmandeh عزیز: مرحوم کلینی رحمه الله در کافی بابی را به بحث وسوسه اختصاص داده که سه روایت اول در کافی هست: محمد بن مسلم و او از امام صادق علیه السلام روایت کرده که حضرت فرمود: «مردی نزد حضرت خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله آمد و عرض کرد: یا رسول اللّه ! من هلاک شدم. فرمود: «گویا شیطان تو را وسوسه کرده و گفته چه کسی تو را آفریده؟ و تو گفتی: خالق من خدا است. سپس به تو گفت: او را که آفریده»؟ آن شخص عرض کرد: سوگند به کسی که تو را به حق به رسالت برانگیخت، چنین است که فرمودی. آنگاه حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمود: «این محض ایمان است». امام باقر علیه السلام فرمود: «مردی نزد رسول اللّه صلی الله علیه و آله آمد و گفت: من منافق شده ام. حضرت صلی الله علیه و آله فرمود: «به خدا سوگند که تو منافق نشده ای، اگر منافق شده بودی، آنچه را برایت پیش آمد کرده است، به من نمی گفتی، گمان این است که دشمن حاضر (شیطان) به تو وسوسه کرد که چه کسی تو را آفریده؟ تو گفتی: خدا مرا آفریده. به تو گفت: او را که آفریده»؟ عرض کرد: آری، سوگند به پروردگاری که تو را به راستی فرستاد، چنین است که می گویی. آنگاه حضرت صلی الله علیه و آله فرمود: «شیطان از راه اعمال به شما حمله می کند، چون عاجز شد و نتوانست بر شما دست یابد، از این راه (راه عقاید) می آید تا شما را لغزش دهد، هر گاه چنین شد، خدا را به یگانگی یاد کنید و بگویید: لا إله إلا اللّه ». على بن مهزيار گويد: مردى بحضرت جواد عليه السّلام نوشت و از وسوسه هائى كه بخاطرش آيد شكايت كرد، حضرت در ضمن پاسخ نامهاش باو چنين نوشت: همانا خداى عز و جل اگر بخواهد تو را ثابت و پا برجا كند و از براى شيطان بر تو راهى قرار ندهد، و مردمى هم به پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شكايت بردند از خاطرههائى كه در دل آنها افتد كه اگر باد آنها را بجاى دورى اندازد و يا قطعه قطعه شوند دوست تر دارند از اينكه آن خاطره ها را بزبان آرند؟ پس رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اين را دريافتيد؟ (كه اين خاطره ها بر شما بسيار گران است؟) عرضكردند: آرى، فرمود: سوگند بآن كه جانم بدست اوست اين صريح ايمانست، پس هر گاه آن را يافتيد (و احساس كرديد كه اين خاطره ها بسراغتان آمده) بگوئيد: «آمنا باللَّه و رسوله و لا حول و لا قوة الا باللَّه» پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ميفرمايند: شيطان پوزه اى مانند پوزه سگ دارد كه آن را بر روى دل آدمى مى گذارد و شهوت ها و لذّت ها را به او يادآورى مى كند و آرزوها را به سراغش مى آورد و در دلش وسوسه مى كند، تا او را درباره پروردگارش به شكّ اندازد، در اين هنگام اگر آدمى بگويد: «اعوذ باللّه السميع العليم من الشيطان الرجيم و اعوذ باللّه اَن يحضرون ان اللّه هو السميع العليم» پوزه اش را از روى دل كنار مى برد.( ميزان الحكمه ج 13 ص 153) گاهی اوقات برای گرفتاریهامون فکر می کنیم حتما باید کارهای عجیب و غریب کرد و ...؛ ولی چاره دردهامون در بیانات اهل بیت اومده. خدا هیچ وقت دستمان را از درشون کوتاه نکنه وقت کردید حتما این کتاب را ملاحظه کنید: صلوات |