![]() |
|
مناظره شیعه و وهابی درباره زیارت قبور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +---- بخش: وهابیت اسلام نیست (/forum-17.html) +---- موضوع: مناظره شیعه و وهابی درباره زیارت قبور (/thread-37134.html) صفحه: 1 2 |
مناظره شیعه و وهابی درباره زیارت قبور - مصطفي مازح7610 - ۱۷/آذر/۹۳ ۱۲:۳۴ ![]() مطالب و اخبار هاي زيادي در مورد شبهات موجود از وهابيون نسبت به زيارت قبور ائمه توسط شيعيــان وجـود دارد
که اين حرکت شيعه را کفر محض مي دانند! هرچند در رفتار هــا و اعمــال وهــابيون، به وفــور مـي توان نـمونه هـايي از تناقـض آشکار اين رفتار را مـشاهده نمـود! مناظرات فـراواني هم در اين بـاب و ساير شبهات موجـود مطرح شده اسـت که نظـر شــمــا خوبان را به يکي از ايـن مناظرات مستند جلب مي نمايم؛ ![]() ![]() ![]() . . گفتم: بُریده اَسلمی از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل می کند که فرمود: « به من اجازه داده شد تا به زیارت قبر مادرم برود، شما نیز قبور را زیارت کنید، زیرا شما را به یاد آخرت می اندازد.». [۱] گفت:قبول برو اما نباید آنجا گریه کنی. وگرنه صاحب قبر عذاب میشود. اصلاً حرام است گریه کنی.مشرک میشوی. گفتم: حاکم نیشابوری از بریده نقل می کند که: پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قبر مادرش را با هزار ملائکه زیارت نمود و هیچ روز مانند آن روز آن حضرت را گریان ندیدم. [۲] . ابوهریره نیز می گوید:پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قبر مادرشرا زیارت نمود و آنقدر گریه کرد که هرکس نزد او بود بگریه درآمد [۳] گفت:قبول زیارت قبور برو ،گریه هم جایز اما آنها نمیشنوند نباید با آنها حرف بزنی.حرام است.![۴] گفتم: مُسلم از عایشه نقل می کند که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شب ها آخر شب به طرف بقیع میرفت و بر اهل بقیع این گونه سلام میکرد: «السّلامُ عَلیکُم دارَ قَومٍ مُؤمنین.» [۵] گفت: برو زیارت و گریه و سلام به اموات هم جایز اما نباید خود را به ضریح و قبر او تبرک کنی٬ حرام است و از مسلمانی بیرون میرود! گفتم: حاکم نیشابوری نقل می کند که مروان روزی به بقعه رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وارد شد، مشاهده کرد شخصی صورت خود را بر قبر رسول خدا ص نهاده است،مروان گردن او را گرفت و بلند نمود و به او گفت: آیا میدانی چه میکنی؟ ناگهان مشاهده کرد که او ابوایوب انصاری از صحابه بزرگوار پیامبر است. در جواب فرمود: آری، من به جهت این سنگ نیامده ام، بلکه به جهت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده ام. [۶] گفت:شما مردها بروید اما رفتن زنها به قبرستان حرام است نباید بروند! گفتم: فاطمه زهراء (سلام الله علیها) در زمان پیامبر روزهای جمعه به زیارت قبر حمزه می رفت. بعد از وفات پدرش نیز برسر قبرآن حضرت رفت، در حالی که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وعلی (علیه السلام) او را نهی نکردند. [۷] . گفت :چرا وقتی قبر پیامبر را زیارت میکنید از او حاجت میخواهید، او دیگر مرده و تبدیل به خاک شده این کار شما شرک و کفر است و حرام! گفتم: زیارت ایشان حیات و ممات نمیشناسد زیرا خود رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند: هر کس حج بگذارد و قبر مرا پس از رحلتم زیارت کند همانند کسی است که مرا در حال حیات زیارت کرده است[۸] . (در زیارت در حال حیات پیامبر با ایشان صحبت میشد و از او درخواست حاجت می شد) مثل همیشه سرش را انداخت پایین و گفت: با شما مشرکها!!نميشود بحث کرد بايد شما را بکشيم تا از دستتان راحت شويم!!! . . ![]() ![]() ![]() . /. ![]() ۞ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِينَ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ ۞ منابع : [۱] صحیح مسلم، ج۲، ص۳۶۶، ح۱۰۷، کتاب الجنائز. [۲] مستدرک حاکم، ج۱، ص۵۳۱، ح۱۳۸۹. [۳] همان، حدیث ۱۳۹۰. [۴] سنن ابی داوود، ج۲، ص۲۱۸، ح۳۵۷، کتاب المناسک، باب زیارة القبور. [۵] صحیح مسلم، ج۲، ص۳۶۳، ح۱۰۲، کتاب الجنائز. [۶] مستدرک حاکم، ج۴، ص۵۶۰، ح۸۵۷۱. [۷] المصنف، عبدالرزاق، ج۳، ص۵۷۲ و السنن الکبری، ج۴، ص۱۳۱. [۸] سنن کبرای بیهقی، ج ۵، ص ۲۴۶؛ سنن دار قطنی، ج ۲، ص ۲۷۸؛ اتحاف الساده المتقین، زبیدی، ج ۴، ص ۴۱۶؛ ترواء الغلیل، البانی، ج ۴، ص ۳۳۵؛ کنزالعمال، ج ۵، ص ۷۰؛ مجمع الزوائد، هیثمی، ج ۴، ص ۲؛ درالمنثور، سیوطی، ج ۱، ص ۲۳۷؛ معجم الکبیر، طبرانی، ج۱۲، ص 407 يـا عـلـي (علیه السلام) مـدد اسـت.
پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباره زیارت قبور) - شیعه حیدر - ۱۷/آذر/۹۳ ۱۹:۵۹ احسنت! بسی لذت بردیم! دیدن این کلیپ نیز از حجت الاسلام و المسلمین احمد اصفهانی (رضی الله تعاله عنه) در مورد تعصب وهابیون خالی از لطف نیست! دانلود پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - sarallah - ۱۷/آذر/۹۳ ۲۰:۱۲ چه منطق محکم و قوییییییی! ![]()
پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - رکن الهدی - ۱۷/آذر/۹۳ ۲۰:۳۰ خب مثلا واقعا فک می کنید اونا منطق دارن بابا مفتی های خودشون از همه بیشتر به کافر بودنشون ایمان دارن فقط چون رو پول خوابیدن نمی تونن تکون بخورن همین چند وقت پیش تلوزیون نشون می داد یکی از رهبرانشون می گفت ما می دونیم فاطمه دختر پیامبر پاره تن او بوده وهروقت اسمه ایشون رو می آورده می گفته سلام الله علیها اما من خوشم نمیاد از این کار پیامبر. و دوس ندارم انجام بدم به قول دوستان آیا تو مسلمانی آیا این کاره خوبی است
پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - vahrakan - ۱۸/آذر/۹۳ ۸:۵۴ بدترین مشکل این وهابیت و سلفیت و اهل تسنن رادیکال اجتهاد در مقابل نص صریح قران بوده و هست ... و تا قیامت گریبانگیرشان خواهد بود.
پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - فاطمه خانم - ۱۸/آذر/۹۳ ۱۲:۲۳ ![]() پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - حسن عزتي - ۱۸/آذر/۹۳ ۱۲:۳۷ (۱۸/آذر/۹۳ ۱۲:۲۳)فاطمه خانم نوشته است: نقل قول:هرچند در رفتار هــا و اعمــال وهــابيون، به وفــور مـي توان نـمونه هـايي از تناقـض آشکار اين رفتار را مـشاهده نمـود! این یکی ازون نمونه هاست . . . پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - درست پسند - ۱۸/آذر/۹۳ ۱۴:۲۸ سلام وهابيون حتى در اين حد که نشون داده شده هم منطق ندارن. اينکه در ارسال اول آورده شده که یک وهابی جوابها و حرف حق رو مثل کسى که حرفها رو ميفهمه و قصد حقطلبى داره مىپذيره, اين خيلى غيرطبيعى هست. بنابراين به نظرم خود مناظره ساختگى بود. درسته؟ در اين صورت بهتر بود اشاره بشه, تا يه وقت کسى که ميخونه و متوجه اين موضوع نميشه, اونها رو حتى در اين حد هم اهل فهم و حقطلبى به حساب نياره. پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - حسن عزتي - ۱۸/آذر/۹۳ ۱۶:۴۴ بله جناب درست پسند این مناظره برش و گزیده ای از چند مناظره بود که ب جهت مستند بودن و قابل درک بودن ویرایش و تنظیم شده است. و گرنه ب قول شما،ادراکی ازین مفاهیم و شبهات منطقی در وهابیت پیدا نمیشه . . . پاسخ به: شما شیعیان مشرک را باید کُشت!!!(مناظره ای درباب زیارت قبور) - زینب خانوم - ۱۸/آذر/۹۳ ۱۷:۱۴ من چند تا سوال دارم: 1. یعقوب (علیه السلام) که پیرهن یوزارسیفش رو به سر و صورتش مالید که چشمانش بینا بشه، کافر بود؟ ایشون به پیرهن توسل کردند، ما به ائمه مون توسل نکنیم؟ 2. مگه تو قرآن نداریم که شهدا نزد خدا زنده هستن و روزی میگیرن؟ آیا جز اینه که علی (علیه السلام) و ائمه دیگه شهید شد؟ پس ایشون زنده هستن دیگه... ما میخوایم به زنده علی (علیه السلام) و ائمه اطهار متوسل بشیم. ایرادی هست؟ 3. من به عنوان یه آبدارچی اگه اضافه حقوق و مرخصی بخوام، نمیرم به مدیرعامل شرکتمون بگم. من به مدیر بخشمون میگم و اون به مدیر کل. پس چرا این سلسله مراتب رو توی عباداتمون رعایت نکنیم؟ 4. حضرت داوود (علیه السلام) که در سپاه طالوت بودن و جلوی سپاه تابوت سکینه رو حرکت میدادن، هم کلهم مشرک بودن که به یه صندوق متوسل شده بودن؟ 5. آیا حجرالاسود سنگ بهشتی نیست؟ آیا اونایی که ریش دارن و سبیل ندارن، اهل سنت نیستن؟ چرا اینا توی طواف می ایستن و به حجرالاسود دست میزنن و متبرک میشن، اما ما به حتی جسم 14 نور بهشتی متوسل نشیم؟ آیا حجرالاسود مقامی بالاتر از پیکرهای مطهر ائمه ما داره؟ 6. آیا عدم توسل به اجسام جزء نص صریح قرآنه یا ممنوعیت مشروب خوردن و با یهودی ها دوست شدن؟ (به قول فامیل دور، من دیگه حرفی برای گفتن ندارم) 7. آیا ما از این دنیا نمیتونیم به اون دنیا وصل شیم و از مرده ها چیزی بخوایم، اما شما میتونین از این دنیا با خودتون قاشق ببرین که سر سفره پیامبر که مرده، با دست غذا نخورین؟ به عبارت دیگه اون دنیایی ها نمیتونن چیزی برای ما بفرستن، اما ما میتونیم جسمی با خودمون ببریم اون دنیا؟ آیا این متناقض با برتر بودن اون دنیا و فانی بودن این دنیا نیست؟ 8. آیا پیامبر واسه پسرش ابراهیم عزاداری و گریه نکرد؟ 9. آیا رسول الله واسه عموش حمزه مقبره درست نکرد؟ 10. اونایی که واسه اصهاب کهف هم مقبره و یادبودی ساختن تا یادشون گرامی داشته بشه هم کافر بودن؟ |