تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html)
+--- موضوع: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! (/thread-37343.html)

تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - این الفاطمیون - ۵/دی/۹۳ ۲۱:۲۶

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

این اولین پستیه که من تو این تالار میذارم . امیدوارم فعالیت مفیدی تو این تالار داشته باشم
Smile

نمی دونم از کجا باید شرو کنم !! شاید بعضی ها مخالف باشن ولی نظر من اینه ، که تکنولوژی ( گوشی های هوشمند ، لپ تاب و ... ) یه جورایی ما ها رو از اون معنویت واقعی دور کرده . مثلا همین دیشب پای گوشی بودم اصلا هم خوابم نمی برد !! بازی کلش آف کلن
[تصویر: 109.gif]
همانا و تا دو و نیم بیدار موندن همانا . نماز صبح هم که تراکتوری 3 دیقه مونده به قضا شدن ادا شد
[تصویر: 22.gif]
. نمیگم همه اینجورین هاااا ، من خودمو میگم ، جنبه ی گوشی هوشمند رو نداشتم . هم نهج البلاغه خوندم قطع شده ، هم قرآن خوندنم کم شده ، هم دعا و مناجات و ... . حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا میشه تا سه صبح با گوشی و تبلت بازی کرد ، ولی نمیشه تا اون موقه مناجات کرد و دعا خوند :/ . دگ الان تا حدی وابسته به گوشی شدم که مجبورم گوشیمو بدم به مادرم واسم قایم کنه . بعدشم از روی اذان گفتن نرم افزار باد صبا برم دوباره پیداش کنم باهاش ور برم
[تصویر: 17.gif]
. هم خانواده از دستم ناراحته ، هم خودم ، هم مطمئنم خدا و اهل بیت . ولی هیچ وقت برا برگشتن دیر نیست. مادرم حرف قشنگی میزنه ، میگه خدا قبل از دادن چیزی اول جنبه ی استفادشو به آدم بده ، واقعا راست میگه . حالا ک فکر میکنم میبینم راست میگه . خدا جنبه ی استفاده از گوشی و تبلتو ... رو به هممون بده

خیلی حرف زدم ببخشید . التماس دعا

یا علی

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - قلب - ۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۳

سلام
مهمترین چیز در زندگی انسان گناه نکردنه
این اولین چیزیه که باید مورد توجه باشه
چنانچه تفریح باعث دوری از گناه بشه عین ثوابه
البته که یاد خداوند مهمه
Heart

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - یاســین - ۵/دی/۹۳ ۲۱:۴۱

سلام
البته خیلی چیزا جزو لهو و لعب قرار میگیره
اینا دل رو کدر میکنه
-انجام کاری که اخرش هیچی نیست،مثل بازی کردن بچه ها(البته بازی واسه خود بچه قسمتی از رشد هست اما نه دیگه سن ما)
-کاری که واجب تر از اون وجود داره،ما بهش علم داریم اما نفسمون میگه کار با الویت پایین رو انجام بده

کلا مواردش تو زندگی ما زیاده
متاسفانه خیلی هاش در دنیا و اخرت به ادم خسران میزنن

اینم در نظر داشته باشیم یه زمانی من میدونم فلان کار مفیده و انجام میده،حالا شاید واقعا مفید نباشه
یه حالت اینه ادم معتاد شده،میدونه نباید واسه گوشی این همه وقت بزاره اما اراده نداره
این خوب نیست

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - این الفاطمیون - ۵/دی/۹۳ ۲۱:۴۶

(۵/دی/۹۳ ۲۱:۴۱)یاســین نوشته است:  اینم در نظر داشته باشیم یه زمانی من میدونم فلان کار مفیده و انجام میده،حالا شاید واقعا مفید نباشه
یه حالت اینه ادم معتاد شده،میدونه نباید واسه گوشی این همه وقت بزاره اما اراده نداره
این خوب نیست
خوشبختانه اعتیاد نیست ، اراده ی انجام ندادنه شکل نمیگیره ؛ اگه اراده هه شکل بگیره خیلی خوب میشه ...Undecided

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - Bidel.s - ۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۹

بازی برای بچه نیست
بازی برای درک و تجربه
بازی برای مرور و کسب تجارب جدید
برای هر سنی و هر فردی لازمه
در ضمن خطاب به صاحب تاپیک
وقتی می گید تکنولوژی یعنی دارید صورت مسئله رو پاک می کنید
لطفا بگید فرهنگ استفاده از تکنولوژی

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - یاســین - ۶/دی/۹۳ ۱۸:۴۱

عرض کردم زمانی که عقل اونو لازم بدونه موردی نداره
بحثم چیز دیگه ای بود
مثلا خانم 30 ساله ای که پو بازی میکنه چه پیشرفتی در شخصیتش ایجاد میشه؟
بعضی کارا ،مصداق کامل لهو و لعب هستند
اونی که شما میگید و منظور من نبود،میشه، شبیه سازی برای اموزش مهارت

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - فدايي ولايت - ۶/دی/۹۳ ۱۹:۱۷

اتفاقا من هم با تکنولوژی ، هی به صورت سینوسی تا مرز انحطاط میرم و به دست خدا برمیگردمBig Grin
اولش از گوشی گرفتن شروع شد ، اونموقع به وضوح از معنویات دور شدم ، اما جدیدا تبلت گرفتم که خاک تو سرم شد! گفتم میگیرم چارتا کار فرهنگی میکنم ! زهی خیال باطلBig Grin

ولی واقعا ، مدتیه یه خلا معنوی بزرگ توی زندگیم حس میکنم ، خواهش میکنم اگه دراین زمینه اطلاعات خاصی دارید دریغ نکنید

پاسخ به: تکنولوژی چه بر سر ما آورده ؟!!! - yektasepas - ۷/دی/۹۳ ۰:۲۶

باسمه تعالی
خدایا به جوانهامون خصوصا این جوان های مورد نظر به حق حضرت حسین بن علی ع کمک کن ارادا شون قوی بشه از این تکنولوژی و این اعتیاد خلاص شن.
بنده دختری میشناسم کلاس هفتم خیلی شور درسش و می زنه دائم میبینم دارهصلوات میفرسته فکر کنم هدیه به شهیدی میکنه چون خوشش نمی ادکسی ن از کارش سر در بیاره ازش نمی ی پرسم البته لزومی ام نداره که بدونم از برکت این صلوات ها دور همه این چیزا رو خدا براش خط کشیده . با اینکه تو خونه شون هم اینترنت دائمی هست هم موبایل و . .
خوبه به شهیدی ترجیحا شهدای فامیل توسل کنید و صلوات نذرش کنید بگید مادراتون هم براتون دعا ونذر کنند . مشکل حل میشه