![]() |
|
!!!چله ششم ،چله سوره یس - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: !!!چله ششم ،چله سوره یس (/thread-37489.html) |
!!!چله ششم ،چله سوره یس - mahpare - ۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۳۹ خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - نرگس مهدوی - ۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۴۵ سلام هر چند که نمیتونم باشم ولی گفتم اسمم باشه دوستان فراموش نکنن برای این حقیر هم دعا کنن ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - Bidel.s - ۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۴۷ اللهم صل علی محمد و آل محمد پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - مرضیه.م - ۱۴/دی/۹۳ ۰:۲۶ به نام خدا سلام دوستان آسمانی ![]() این چله ی سوره ی یاسین به چه نیتی خوانده میشه؟؟ ![]() اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - mahpare - ۱۴/دی/۹۳ ۰:۴۹ سلام. خوش اومدید به این تاپیک ![]() به هرنیتی که دارید. ولی خوب بنای چله ها ازدواج بوده...و البته قبل از اون نزدیکی به خدا ![]() حالا نیت شما هرچی میتونه باشه... اگه متاهلید پایداری زندگیتون... اگه مجردید ازدواج...خلاصه هرچه میخواهد دل تنگت.... ماروهم از دعاتون فراموش نکنید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - amrtat71 - ۱۴/دی/۹۳ ۱:۱۷ ان شاء الله سلامتی آقا امام زمان و تعجیل در فرج پربرکت ایشان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم از کی باید شروع کنیم؟ پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - فدايي ولايت - ۱۴/دی/۹۳ ۱:۵۹ الان که من میخوام عضو شم باید چیکار کنم ؟ یه لیستی بدی که اولش 1 داشته باشه دیگه ![]() یا اینکه من اولین نفرم
پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - رکن الهدی - ۱۴/دی/۹۳ ۱۱:۰۴ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم آقای فدای منو آقای بیدل نفرات اولیم بعله ![]() خانوم رییس چله رو تقدیم نکردین ها من پیشنهاد می دم چون در آغاز ولایت حضرت حجه هستیم وان شالله طهورشون رو درک می کنیم این چله تقدیم بشه به ایشون برای سلامتی وطول عمر وظهور هرچه زودتر ایشون و در نهایت توفیق در رکاب حضرت بودن ![]() من مطمءنم که ایشون هم مارو دعا می کنن و چون دعای ایشون به اجابت نزدیک تره ان شالله هممون عاقبت بخیر می شیم ![]() دعای فرج رو هم بخونید دیگه
پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - sarallah - ۱۴/دی/۹۳ ۱۱:۲۴ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
پاسخ به: !!!چله ششم ،چله سوره یس - نرگس مهدوی - ۱۴/دی/۹۳ ۱۱:۳۵ من دارم کم کم وسوسه میشم...یه حسی همش بهم میگه اسمتو اون بالا بنویس ... یه حس دیگه هم میگه چلچله نکن![]() فکر کنم بهتر باشه دیگه پامو تو تاپیک نذارم چون بعدش دچار خود درگیری میشم ![]() التماس دعا |