تالار گفتگوی بیداری اندیشه
میلاد نور - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: تاریخ اسلام و تشیع (/forum-53.html)
+--- موضوع: میلاد نور (/thread-37540.html)

میلاد نور - عمار رهبری - ۱۷/دی/۹۳ ۱۹:۵۲

فرارسیدن میلاد حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و هفته وحدت مبارکباد.

از پیامبر رحمت الگو بگیریم
يك بار پيامبر(صلى الله عليه وآله ) اموالى را كه به دست آمده بود بين مسلمانان عادلانه تقسيم كرد، مردى از انصار، (كه مى خواست بيشتر به او بدهند) گفت : اين تقسيم موجب خوشنودى خدا نيست .

اين خبر به پيامبر (صلى الله عليه وآله ) رسيد، آن حضرت به قدرى ناراحت شد، كه چهره اش سرخ گرديد فرمود: خداوند برادرم موسى بن عمران را رحمت كند، او از اين بيشتر مورد آزار قرار گرفت و صبر كرد.

پيامبر(صلى الله عليه وآله ) به ياران فرمود: مبادا يكى از شما راجع به هيچ يك از اصحاب چيزى ناروا به من خبر دهد، زيرا شور و اشتياق آن دارم كه به قلبى صاف و دور از هر گونه آلايش و رنجش با شما زندگى كنم .

به اين ترتيب آن حضرت راه و رسم زندگى شيرين را به مسلمانان آموخت كه در پرتو ارتباط دلهاى صاف و نورانى با همديگر پديد مى آيد.

نکته مهمی که در بیان پیامبر عزیز اسلام وجود دارد این است که اگر کسی از روی جهالت در مورد دیگری حرف ناروائی بزند، دلیلی ندارد که دیگران آن را منتقل کنند و به گوش طرف مقابل برسانند.

آری پیامبر انتقال سخن ناروا را ناپسند می داند زیرا باعث ایجاد کدورت در دلها می شود. آن حضرت گوینده سخن را سرزنش نمی کند اگرچه او هم کار نادرستی انجام داده؛ اما به انتقال دهنده اعتراض می کند! گوئی خبردهنده کار بدتری از گوینده انجام داده است.

آدب معاشرت پيامبر(صلى الله عليه وآله ) مولى محسن فيض ص 46

[تصویر: w500]

پاسخ به: میلاد نور - عمار رهبری - ۱۸/دی/۹۳ ۱۰:۵۸

فرارسیدن میلاد حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و هفته وحدت مبارکباد.

نمونه ای از اخلاق محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
پس از جنگ حنين كه در سال هشتم هجرى در طائف واقع شد، مسلمانان با پيروزى كامل و بدست آوردن غنائم و اسيران بسيار به مدينه باز گشتند.

در ميان اسيران از طايفه طى دختركى ديده مى شد، به حضور پيامبر (صلى الله عليه وآله ) آمد و عرض كرد:
پدر من حاتم طائى شخصى آزاد مرد و سخى بود و به بى پناهان پناه مى داد، اسيران را آزاد مى كرد، مهان نواز بود، در برخورد با افراد، بلند سلام مى كرد. در رفع نياز نيازمندان مى كوشيد.

پيامبر صلى الله عليه وآله فرمود: اى دخترك اين صفات از صفات مومنان راستين است ، اگر پدرت مسلمان بود، براى او طلب آمرزش و رحمت مى كردم ولى من اخلاق نيك را دوست دارم چنانكه خداوند دوست دارد.

به اين خاطر كه پدر آن دخترك ، مردى داراى صفات عالى انسانى بود، پيامبر صلى الله عليه وآله او را آزاد كرد و احترام شايانى به او نمود.

و به اين ترتيب به ما آموخت كه بايد به ارزشها احترام گذاشت و صفات عالى انسانى را از هر كس كه باشد محترم شمرد.

آداب معاشرت محمد صلى الله عليه وآله از مولى محسن فيض ص ‍ 24.

[تصویر: w535]

پاسخ به: میلاد نور - عمار رهبری - ۱۸/دی/۹۳ ۲۱:۲۲

درود بر شما برادران رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

اصحاب در محضر رسول اكرم اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نشسته بودند، در ضمن سخن، عرض ‍ كردند: اى رسول خدا آیا ما برادران شما هستیم؟!
آنحضرت فرمود: نه، شما اصحاب من هستيد، ولى برادران من كسانى هستند كه بعد از من مى آيند و به من ايمان مى آورند، در حالى كه مرا نديده اند!

سپس فرمود: براى هر عمل صالح آنان، پنجاه برابر شما، پاداش به آنها داده مى شود!.
اصحاب عرض كردند: پنجاه نفر از خودشان؟
فرمود: نه پنجاه نفر از شما.

اصحاب سه بار اين سؤال را كردند، پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همين جواب را داد، سپس به علت پاداش پنجاه برابر آنها اشاره كرده و فرمود:
لانّكم تجدون على الخير اعوانا:
اين بخاطر آن است كه شما داراى شرائطى هستيد كه آن شرائط شما را در كارهاى خير يارى مى كند(مانند حضور پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) على(علیه السلام) و نزول وحى و...

آری آفرین بر شما جوانان وارسته ای که بدون اینکه پیامبر را ببینید، به ایمان آورده اید و در راه او و برای زنده نگهداشتن آئین او مبارزه می کنید.
هفته وحدت بر همه گروندگان به رسول الله مبارک باد.

[تصویر: w535]

پاسخ به: میلاد نور - پرنیان - ۱۸/دی/۹۳ ۲۱:۳۱

سلام عیدتون مبارک!

[تصویر: ddfw.jpg]

براتون کادو گل آوردم............Big Grin

.
.
.

[تصویر: tt65.jpg]

پاسخ به: میلاد نور - علي - ۱۹/دی/۹۳ ۲:۴۹

من اگه برم بهشت همون اول آرزو میکنم با پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یه آب هویج بستنی بزرگ بزنیم.
[تصویر: url?sa=i&source=images&c...1590411341]